veikot
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veikot
MemberKai Greene
Dexter Jackson
Branch Warren
Phil Heath
Toney Freeman
Roelly Winklaar
Robert Piotrkowicz
Ronny Rockel
Johnnie Jackson
Melvin Anthony
veikot
MemberJutt võib tõesti õige olla, aga mina isiklikult pole kuulnud, et kellelgi oleks toidulisanditest neerud valutama hakanud!
veikot
Memberise teen igatahes nii kordamõõda käegateie siis teete teistmoodi nagu aru saan?

Mis see harjutus siia teemasse puutub? See on õlale!
märts 4, 2010 at 6:53 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #259771veikot
MemberEks ta kipub jah nii olema, et ei taheta uskuda! Mulgi oli varem nii, kuid oma kogemusest võin öelda, et minu puhul toimib kõik suurepäraselt! Olen veregrupi järgi toitumist jälginud üle poole aasta!
veikot
MemberKui on tugev aeroobne trenn kõrgel pulsil, siis tee seda jõutrennist eraldi päeval, kui teed aga madala pulsiga rasvapõletust, võid seda teha kasvõi iga päev trenni lõpus!
veikot
MemberEi taha filmiõhtut ära rikkuda ja vanakooli mehena vaatan kindlasti õhtul telekast!
veikot
MemberJooksmine pole oluline, rasvapõletuseks parim on madalal pulsil liikumine, ehk siis jalutamine v. rattasõit!
veikot
Memberveikot, võta roosad prillid ees ära, vahe on kosmiline. Mass, lihaskuju (v.a. säär), proportsioonid- kõik on lukasel paremad.…proportsioonid või mitte, aga ma tõesti ei saa aru kuidas ja mille pärast teda nii kõrgelt hinnatakse, massi pole ollagi! Võibolla veteranide või juunioride võistlustel võiks ta midagi korda saata (eriti veel arvestades seda, et mees üsna suurtes kogustes steroide tarvitanud – mida ta on isegi tunnistanud)!
Ja mingit kosmilist vahet seal Otiga küll pole!
märts 1, 2010 at 10:23 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #259188veikot
MemberAndrus sõitis oma välja, teised selgelt ebaõnnestusid!
veikot
MemberSamast seeriast veel pilte Lukasest. Kaal 93 kg, info põhjal peaks võistlema -90kgOtt kõrvale panna, ega millegagi alla küll ei jää!
veikot
MemberProfikulturistid massiperioodil ikka päris nuum põrsad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

veikot
MemberKui lampjalgsust pole, võib olla mingi põrutus! Vaata oma trenni jalanõud üle!
veebruar 28, 2010 at 9:39 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258989veikot
MemberAndrus Veerpalu – 3
Jaak Mae – 9
Aivar Rehemaa – 27
Algo Kärp – 42
veebruar 27, 2010 at 12:49 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258839veikot
MemberDeyvid Oprja 82
Kristina Šmigun-Vähi 3
Tatjana Mannima 40
veebruar 26, 2010 at 12:32 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #254986veikot
MemberTiiu Nurmberg – katkestamine
Mehed laskesuusatajad – 15 koht
-
AutorPostitused