veikot
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veikot
MemberOlen ka endale eesmärgiks seadnud spagaat ära teha! Hetkel tundub küll suht võimatu, vanust ka üksjagu …
veikot
MemberSeal ju mingi salakaamera ka söögiruumis näitas kui kõige paksem sell kringlitükke virutas! Täis kino vend…
veikot
Member…paljud on oma küünarliigese ebapiisava soendusega ära rikkunud, selle vigastuse nimi on tennisemängija küünarnukk!
veikot
MemberSuusatamine mõjub hea aeroobsena, 3 korda nädalas igati ok!
veikot
Memberaga siiski tahaks panna rõhk kreatiinile. olen selle kohta juba küllalt lugenud ning arvan et see oleks heaks abiks mul sellele “toppamisele” !?või et 16-aastaselt vara seda kraami proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Kreatiini jaoks on vara, kuid ega midagi ei juhtu ka kui sa seda võtad! Mingi areng kindlasti tuleb!
veikot
MemberHow sumos get fat:1. Skip breakfast. By depriving their bodies of food after 8 hours of sleep, their metabolic rates stay low.
2. Exercise on an empty stomach. If their bodies have
no food, their metabolic thermostats are turned down even lower to conserve fuel.
3. Take a nap after eating. The Sumo secret for gaining weight is that, after eating, they sleep for at least four hours.
4. Eat late in the day. Going to bed with full stomachs means that their bodies must respond to the huge flood of nutrients with a rush of insulin, forcing their bodies to store some of it in the cells as fat instead of in the muscles and organs as nutrients.
5. Always eat with others in a social atmosphere. According to leading researchers, a meal eaten with others can be at least 44 percent larger and with 30 percent more calories and fat.
Esimest kaks on minu kui suhteliselt toitumisalase võhiku jaoks müsteerium. Kas ei peaks just vastupidi olema, et kaal langeb nii?
Sumomaadlejatest küll vaevalt siin portaalis keegi eeskuju võtab!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veikot
MemberMul tuleb eriti sügav uni siis, kui olen ära joonud 200ml kohvi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui nii siis oled imemees, minul on vastupidi, kui õhtul kohvi joon olen pea hommikuni üleval!
veikot
Member…mulle meeldib karamell!
veikot
Member2-3 korda nädalas, ratast 30min!
veikot
MemberHead uut aasat ka minu poolt!
veikot
MemberArvan et ka võistlevad kulturistid söövad pühade ajal pisut rohkem kui tavaliselt (kui pole just kaalulangetamist)
veikot
MemberSain kah rohelise tee koju, olen 2 päeva joonud eriti mõnus on seda juua pohmas peaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Täna juba 3 tassi lasknud ja suhkurt ega midagi ei pea panema sest selline mõnus maitse on 
Hiinas näiteks juuakse kõiki sorti teed ilma suhkruta (et tunda õiget maitset), ning teed juuakse nii söögi alla kui ka peale. Ise tööreisil olles kogesin, päris harjumatu oli algul, kuid peale seda reisi olen rohkem teed jooma hakanud. Varem jõin ainult külmetuse raviks!
veikot
MemberKusjuures tegelikult on tal ikka nii sitaks häid omadusi, et võib öelda küll et on imerohi.…ega ma väitnudki, et sellest kasu pole, aga tahaks rõhutada õige toitumise tähtsust dieedil!
veikot
MemberEsimese asjana tee omale eesmärgid selgeks, kuhu tahad trenniga välja jõuda! Vastavalt selle peaks olema ka treening. Õige treeningkava telli mõnelt asjatundjalt!
veikot
Member…kindlasti on üks tuntumaid tali suplejaid mr. mesi, kelle suplust saab vaadata fitness tv -st!
-
AutorPostitused