veikot
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 17, 2016 at 4:22 p.l. in reply to: OLYMPIA 2016 – Mr. Olympia tulemused ( ennustusvõistluse tulemused) #388191
veikot
Member…Roelly on heas vormis, aga Heath´le vastast pole.
1) Heath
2) Roelly
3) Bonac
4) Jackson
5) Rhoden
6) Ramy
7) Mcmillan
veikot
Memberigate teretulnud, et ka euroopas kõrgetasemelisi võistuli on, huvilistel palju lähemale sõita!
veikot
Memberarvan ka, et poolakas jääb lahjaks võrreldes siin teiste karudega:D
veikot
MemberTundub küll, et Marius on tublisti väiksemaks jäänud!
veikot
MemberRonniele respekt igal juhul, aga tõesti on harjumatult väikseks jäänud! Juba tundub inimesena:D
veikot
Membereesmärgid on paigas vähemalt…
veikot
MemberPiltide põhjal tundub küll, et õige mees võitis, kuigi vist üsna napilt! Yamagishi vorm oli tõepoolest muljet avaldav!
aprill 16, 2010 at 2:28 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #265358veikot
Membermassi poolest võiks ta proffide hulgas läbi lüüa küll! Loodame, et kui tervis vastu peab ja kõik muu ka klapib on ta juba varsti suurte poiste võistlustel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veikot
MemberPoint selles ongi, et purgi peal olev ainete loend koosneb sellisest jamast nagu decanoate ester, propionate ester jne. Mis tegelikult ei ütle mitte tuhkagi.OK, ma väljendusin natuke liiga jõuliselt, et “tegemist on steroide sisaldava tootega”. Pigem oleks pidanud kirjutama, et toote kirjelduses olevad ainete nimetused on mittemidagiütlevad ning nende taga võivad vabalt peituda ka steroidid.
Mis krdi lamba jutt see on, et Anabol5 on steroid? See toode on kontrollitud ja ei sisalda steroide, isegi ravimiamet on selle toidulisandina vabalt müüdavate toodete hulka liigitanud! Olen ise seda alles hiljuti tarbinud, töötas päris hästi. Kaalu tuli juurde 4-5 kilo. Edaspidi tarbin siiski kreatiini, sest ausalt öeldes ega ta mingi imevahend ole ja hind ka suht kallis!
veikot
Member17 a 55 kilosena tõugata 146kg on tõesti müstika!
veikot
Memberjes pronks on käes
veikot
MemberJään ka huviga ootama pilte Janari vormist!
veikot
MemberRevalis näiteks on kaela jaoks spetsiaaltrenažöör, istudes surud raskust ette, taha, külgedele. Aitab väga hästi, aga kui seda pole siis vist jah sild!
veikot
MemberKahjuks on ka pardiliha minu veregrupi järgi välditav, seega jääb mul see proovimata, aga kes katsetab, kindlasti andke teada kuidas on?
veikot
MemberRaske öelda, ise tõmban ka nii 1-5 suitsu päevas. Kuuldavasti tõmbab sama palju ka Kalmus! Eks ta kindlasti jätab oma jälje, küsimus on lihtsalt selles kui palju tõmmata, on see “jälg” sügavam! Nii, et kui saad jäta maha, kui ei saa vähenda kogust!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused