VeikoKriisk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
VeikoKriisk
MemberTartu Ülikool, Kehakultuur
VeikoKriisk
MemberSee vend on kõvem kui meie kõik siin kokku…
VeikoKriisk
MemberMaitse ja lõhn olid kohutavad. Mõtlesin juba ,et Kirp tegi julmalt üle mulle,aga mõju oli ülihea….
Mulle andis korraliku laksu sisse enne trenni. Kuigi maitsega võiks jah midagi ette võtta:D
VeikoKriisk
MemberOn küll kui sa higistad pingi täis ja enda järel ära ei korista..See oli veits irooniaga öeldud, loomulikult on normaalne enda järelt pink puhtaks teha…
VeikoKriisk
MemberJa jõusaalis higistamine on ju veel eriti häiriv….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ….tule taevas appi:Daprill 5, 2009 at 8:16 e.l. in reply to: Elena Shportun IFBB Amatuer Female Bodybuilder and World Champion 2007 #190326VeikoKriisk
MemberNägu on küll maru mehelik…
VeikoKriisk
MemberMidagi sarnast…
VeikoKriisk
MemberToore muna joomine tundub hardcore värk küll, aga ma eelistan neid siiski keedetult:D
VeikoKriisk
MemberViimane matš oli minu meelest päris hull…
VeikoKriisk
MemberPane youtube’i otsingusse Dominic Lacasse ja siis leiad tema treening videosid. Või siis pane otsingusse gymnastics training.
VeikoKriisk
MemberMuscletech NaNO Vapor ja MRI Black Powder on küll kiiduväärt tooted.
VeikoKriisk
MemberVanas TÜ kergejõustikuhallis suutis ka mingi vend kangi pooleks murda küki ajal.
Kang oli väga ajast ja arust ja sinna oli ikka paras hunnik kettaid ka peale laotud ning läks ikka korraliku pauguga puruks. Tüübil oli kael ka verine pärast.
VeikoKriisk
MemberTeivashüppe ja sportvõimlemise kõrvalt käin kaks korda nädalas jõusaalis:D
VeikoKriisk
MemberEesti MV ja KV on siis puhtad? Samas, Marek näiteks väidab, et tipus on ainult 1 puhas mees ja ülejäänud on dopingut kasutanud/proovinud. Ja väidetavalt on dopingtesti tulemused ka ainult 50% õiged. Keda siis uskuda?VeikoKriisk: kust sa tead, et ta puhas on?
Pead ei anna, et puhas on, aga nii palju tean, et võimlejatele pidid dopingu ained pigem kahjulikku efekti andma. Just nimelt kaalu pärast.
Sest võimlejatel pole massiperioode ja muid erinevaid perioode. Tehakse väga noorest saadik trenni oma keharaskusega ja seega arenetakse kauem aga tulemused on päris võimsad.
Ja kuna päris kaua juba olnud sportvõimlejate keskel siis selline keha on üpris tavaline nende seas. Ehk oleks ka kulturistidel midagi nende treeningmetoodikast õppida;)
VeikoKriisk
Memberhttp://www.koenverheijden.nl/data/2074/97109-l.jpg
Veel üks hea näide, et puhtalt on võimalik väga võimas keha saada.
Pole küll kulturist, riistvõimleja, aga jõhker vend ikkagi.
-
AutorPostitused