vedru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vedru
MemberNii palju kui mina tean, siis kulturist käib tihti spordisaalis. Kui ta seal treenib, ehk tegeleb selles ruumis ettenähtud tegevusega, siis tegeleb ta spordiga.
vedru
MemberTegelikult sööme singiks enamasti kalkuni fileesinki, see keedusink oli lihtsalt üsna andmevaese ampseri esimene mõistlik vaste, mis ma leidsin.
Kui asendada kaelakarbonaad linnuliha või mõne muu lihaga, siis rasva% (ja üldkaloraaz) peaks ka juba vähenema.
Miks te sepiku ära võtaks ja juurvilju juurde paneks?
Tegelikult jällegi on õhtuste ubade asemel tihti hautatud juurviljad
Tänud kaasamõtlemast
oktoober 5, 2009 at 9:19 e.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #224351vedru
MemberKuna te kõik tervise juures olete, siis pole ilmselt põhjust muretsemiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2009 at 6:42 e.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #224319vedru
MemberPulss oli hommikul soojenduse ajal tavalisest 10 bpm kõrgem, ei osanud sellele algul tähelepanu pöörata.
oktoober 5, 2009 at 6:18 e.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #224316vedru
MemberTere,
Oli siis täna nii, et rinnalt surudes teise seeria viimaseid kordusi ponnistades lõi pähe väga terav valu, jätsin trenni katki ja tund aega hiljemgi on valus.
On põhjust arstile kurta või on tühiasi?
Kas oodata järgmise sellise peavaluni?
august 17, 2009 at 6:21 e.l. in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213841vedru
MemberTegelikult mõtlesin kunagi isegi umbes sama asja küsida. Minu 4-aastane (mitte 14-aastane) poiss jaksab joosta 6 km vabatahtlikult. Söömisega on tal aga lood väga kehvasti, toiduks sobib leib ja sai ilma kateteta, kui on või ja vorst peal, siis ta süüa ei sünni enam. Toiduks kõige kasulikumad asjad, mis ta sööb, on lihapallid ja vahel õnnestub veidi liha kartulite vahele ära peita. Poiss näeb välja selline, et mul on vahel hirm, et lastekaitsjad ta mult ära võtavad. Ta lihtsalt ei taha süüa.
Seepärast küsin teise nurga alt sama asja. Mul endal pole pulbritega mingit kogemust, kuid selgelt jääb tal valgust puudu.
Mul ei ole mingit kavatsust temast supermeest vormida, lihtsalt veidi liha kontidele saada. Haige ta samas ei ole, aktiivne on ka. Ei oskagi oma mõistusega miskit arvata.
Ärge kallale tulge, kui nii küsin.
vedru
MemberPole küll otseselt lastetreener, kuid selles vanuses ületab lapse loomulik areng treeningul saavutatavad tulemused,keskenduma peaks koordinatsiooni ja liigutuskiirust arendavatele harjutustele, mitte vastupidavuse ja jõutreeningule, rattaga võiks ta niisama sõita, harjutada sõidutehnikat, kiirendab jne, st las laps mängib rattal. Sundida pikkadeks otsteks ei maksa, kui tahab, las tiksub kaasa, sundimisega saavutad, et laps hakkab ratast vihkama.
20-25 km on lapsele tund ja rohkem.
Trenni nii, et see mõlemale täie ette läheks, laps ja täiskasvanu koos teha ei saa.
Ei-ei, ma ei sunni teda üldse, alati kui ma sõitma lähen, siis pressib ta end kaasa ise. Küsimus ongi selles, et ma ise sõidaksin pigem tema tempos, et just temal oleks max kasu asjast, mina võin ka enda jaoks veidi madala pulsiga tiksuda
Kehaehituselt on ta pigem kilu ja rasva kaotada pole vaja, seepärast arvasin ise vastupidavustreeningu kõige paremaks Ta tegeleb ka ujumisega kooliajal, siis suvel võib ju ka veidi trenni teha, kuna ta ise väga tahab.
On mingeid ohte või piiranguid veel asja juures?
vedru
MemberLoe seda ja tee omad järeldused, aga loe kõike, ka kommentaare põhjalikult, neis peitub vastus sinu küsimusele kui taibukas oled.)Lugesin, seal isegi suured mehed ei jõua kokkuleppele küki vajalikus sügavuses, väiteid poolt ja vastu. Teooriad on palju selle kohta.
Polegi must-valge maailm
Algajatele mõeldud jutt – tee kõiki harjutusi maksimaalse amplituudiga – ei pea vist päris paika selle harjutuse puhul.
vedru
MemberIseenesest ei ole just kõige mõistlikum teha E,T,K,N trenni ja siis 3 päeva niisama joosta või lebotada. Raskest trennist taastumine on kordades tähtsam, kui see et selja päeval on mingi rööbaspuudel surumine. Kui trennid korralikult, siis 4 päeva jutti on ilmselgelt liiga palju. Kui niisama püksikummi venitamas siis ok.Ma tean ise ka, et see kõige loogilisem jaotus ei ole, kuid alternatiiviks oleks siis ühe päeva ärajätmine vahepealt. Kolme päevaga aga ei tee vist enam suurt miskit nii lühikese ajaga. Püksikummi päris ei venita saalis, eesmärgid olen endale ise seadnud, seega ka vastutan ja kontrollin end ise.
Ma ise loodan küll, et nii napi kavaga taastun ära.
Arvab veel keegi, et peaks ühe päeva ära jätma?
vedru
MemberToonust hoida siis peaks kordustevahemik sobima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lahe:)
Olen jälle veidi targem teie abiga
vedru
MemberMis eesmärgiks? Mass?Jõud?Kuni suveni tuleb ümarast keskkohast lahti saada, sügisest siis tahaks tugevamaks saama hakata ja ka massikeset veidi kõrgemale nihutama kõhupiirkonnast.
Praegu siis on eesmärgiks hoida lihast toonuses, vist
vedru
MemberÄrge nüüd vaidlema minge:)
Seeriate ja korduste arvu ei arvustanud keegi. Seega OK?
vedru
MemberPloki tõmbeid ülevalt rinnale ei saa teha?Ikka saab, kuid see on vist suures pildis sama kui lõuatõmme. Kang vastu kõhtu on erinevam harjutus, mulle tundub parem olevat.
vedru
MemberTänud.
Siis nii teengi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vedru
MemberRööbaspuudel surumine pigem rinna ja/või triitsepsi harjutus. Olenevalt kuidas seda sooritada.Jõudsin ka ise juba jälile, lihtsalt enne ei tekkinudki mingit kahtlust…
Aga mida siis seljapäeval selle asemele peaks panema?
AutorPostitused