VDO
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
VDO
MemberKas kookoshelbed tõmbavad ennast niiskust täis ja lähevad pehmeks nii, et neid hamba all pole tunda, või on ikka aru saada, et tegu on kookose- mitte tavalise tainaga?
VDO
Memberdetsember 22, 2008 at 9:35 p.l. in reply to: Mitu Kanterit või riigikogulast suudaks alistada kabetaja rinnalt surumises? #176027VDO
MemberAga Ott, proovi nt. ühte minu kunagist vastupidavus-lemmikharjutust(viimati tegin seda 45 aastaselt) – toenglamangus kättesurumine 100x, aga seda 1 min jooksul.Seleta natukene lähemalt.
VDO
Member“… reie nelipea- ja kakspealihas:info östrogeenide taseme kohta …”Jutt käib siis rasvavoldist selle kohapeal.
VDO
MemberTeoretiseerin veel edasi. Kui panna kokku 130 kg profimaadleja ja noh, näiteks Coleman. Viimasel on toorest jõudu kindlasti rohkem kui vastasel. Kas siis tal oleks suurema jõu ja kiirendusega oleks edu või saavad otsustavaks siis juba sumomaadleja tehnilised oskused?
VDO
MemberOn sul aimu, kaua läheks aega, et kasvatada endale mitukümmend kilo lihaseid?Sumo on ülikontaktne ala ning seda pekikihti on vaja ka tugevate, kehasse (rindkeresse) tulevate löökide talumiseks. Ka on suurt massi vaja, saavutamaks eelist stardikiirendusel.
Suur mass on puudus stardikiirendusel. Siis peaks seda veel suurema jõuga kompenseerima. Siit ka küsimus – kui sumomaadleja nüüd kasvataks oma lihasprotsendi maksimaalseks võimalikuks sellest 180kg (eirates ühiselu reegleid, toidulauda ja treenides jõusaalis), siis kas ta saaks “tavaliste” sumomaadlejate ees märgatava eelise?
VDO
Memberzoofiil , pedofiil , nekrofiil…vastavalt sellele milline sa oled
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koprofiili võib ka sinna alla panna
VDO
MemberNii, et see 40 kraadi on veel selline temperatuur, mille juures mee kvaliteet ei kannata (kasulikud ained ei kao ära)?
VDO
MemberVõid mõne tuttava arsti käest ultraheli geeli sebida. Lihtsam võimalus on näiteks niisutamine Cutaseptiga. Kõige lihtsam on kontakte ja ennast vee või süljega (kui vett ka pole) niiskeks teha.
VDO
MemberVDO
MemberKanteri rekord on hetkel 73.38 (kui ma ei eksi). Pole meetritki puudu. Ma usun, et tema areng ei ole peatunud – kettaheide ei ole ala, mida valitsevad väga noored. Seega Gerdi andekus + hea vorm + natuke õnne – see kõik võib vabalt võrduda üle 75 meetrise tulemusega. Edu talle selle saavutamisel!Rekord on jah 73.38. Kui arvestada seda, et Gerd alles jõuab parimasse heiteikka, siis usun ka, et see 75 pole miskit võimatut. Tal ju tiimi nimigi – Team75+
Õnnitlused ka minu poolt.
VDO
MemberJõuab. Töötan ise Selveris ja näen pealt, kuidas konteinerisse läheb. Väga kahju, pagarid näevad vaeva, lapsed-loomad-vanurid oleksid õnnelikud.Euronõuded, Tervishoiuameti nõuded. Selleks, et keegi huviline prügikasti ÄÄRE peale JÄETUD toitu süües toidumürgitust või muud tervisehäda ei saaks, tuleb see kindlasti prügikasti visata. Ameerikas võiks ju idee järgi asi nii kaugele minna, et kui keegi sööb seda prügikasti äärele/kõrvale pandud toitu ja omale mingi häda saab, võib ta selle jätja kohtusse kaevata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VDO
Memberminu arust on selle filmi idee iseeneset väga äge. tõsi lavastus jätab soovida. teadmiseks veel niipalju, et filmi aluseks oleva raamatu on kirjutanud Richard Bachman, kes on tegelikult vanameister bestsellerosaurus Stephen King.Lavastus on ju enam-vähem. Ja kokku pole selle filmi pealt ka hoitud – käsikiri, heliloojad, tantsunumbrid jne.
Tõesti, kes teab, mis aastal 2017 Ameerikas toimub. Äkki ongi nii nagu filmis. See on filmi taust. Minu arust käis põhivärk nende “tõsielusarjade” ümber, mis aastaid tagasi ka Eestisse jõudsid. Ainukene erinevus oli see, et kui filmis viidi osalejad jõuga mängu, siis meil minnakse vabatahtlikult, osalejad reeglina selle eest suurt midagi ei saa ja produtsendid ning reklaamitegelased panevad taskusse kena nutsu.
VDO
Member15 min pärast TV3-s vana hea film:Kellele meeldib kellele mitte.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kunagi ehk samal kanalil ka “Halastamatu & Kompromissitu”, või mõni teine film sama peaosalisega.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle näiteks meeldib. Juba siis kui film mõni aasta pärast väljatulekut Eestisse jõudis, sai seda video pealt korduvalt vaadatud. Nüüd üritan ikka jõudumööda näha, kui mõni kanal seda jälle näitab.
august 2, 2008 at 6:00 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #162130VDO
MemberTeasereid muudkui tuleb siin…
Aga kas Reporteris ka lõpuks lugu näeb? Ja kas filmivõtetele on vaja registreeruda?
-
AutorPostitused