vasakparem
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vasakparem
Membertänud, asjalik artikkel. Minu eesmärk ei olegi, et nüüd teen jõudu, massi või hoopis releefi, tundus hea ja huvitav kava, vähemslt nende hulgsast mis leidsin. Mida ise soovitate, kas mulle sobib see kava ja ma ei pea liigset oma pead(ja sellega ka lihaseid) vaevama, lihtsalt TRENNI teha ja kõik?
vasakparem
Memberantud kavas teen igat lihas gruppi korra nädalas, seega oleks pisut ekslik oodata, et pärast igat nädalat tulemus paraneks? Või on see kava siiski liiga ränk mulle? Mis oleks reaalne aeg, millal raskused võiks või lausa peaks tõusma, loomulikult igale indivduaalne, aga nii orienteeruv? Kardan lihtsalt, et teen oma 4×12 igasuguseid erinevaid lihasgruppe, näen ränka vaeva(lihas väsib 3-4seerial, 8-10 kordusel).
Nõusutge või lükake ümber mu kahtlused.
vasakparem
Membermure on mul selles, et mu enda nn töötatud kava toimis, aga see suurenes ajapikku ning harjutusi tuli juurde ning tulemuste nappusega ei saa ka kurta, selles kavas on harjutsi vähe. Ise tegin kindlale lihasgrupile vähemalt 2-3 erinevat harjutust ja tänu sellele veniski trenn liiga pikaks. Minu ainuke mure on selles, et kas see kava “toidab” mind piisavalt. Ilmselt selle kava võlu ongi sellle tegemises, täpsemalt siis seeriates ja kordustes?
vasakparem
MemberMina lisaksin kindlasti veel harjutuse seljale.Näiteks, sirgete jalgadega jõutõmme.
Ja lõppu tee ikka kõhtu, kas kõigil kolmel päeval või vähemalt kahel.
Kui korralikult pingutad (ja toitumist jälgid) tulevad loomulikult lihased välja.
minu küsimus seisneb pigem selles, et ma ei tunne ennast väga hardgainerina(kõhnukesena), et kas sellesw suhtes see kava töötab kõikidel lihasmassi kasvatamisena, mis on selle kava eesmärk ja kuidas see toimib, tundub kuidagi vähe harjutusi.
vasakparem
Memberon kellegil miskit tarka öelda? kui seda kava kolm korda nädalas teha, on arengut näha? massikava tähendab just lihasmass kava, s.t lihased suurenevad ka väliselt? Oskab keegi juurde soovitada sinna kava kõhulihastele ?
vasakparem
MemberTere, olen jõusaalis käinud umbes pool aastat(enne seda käisin ka, kuid paar aastat tagasii). Läksin tööle ja pole umbes kolm nädalat saanud mitte ühtegi metalli tõsta(v.a tööl, kuid tööliigutused ei ole sellised, mis jõusaalis). KMure selles, et 3-nädalaga on silmnähtavalt lihased kadunud, nüüd leidsin alternatiivi päris jõusaalile, on olemas ainult kang ja hantlid ning kõhulihaste pink, oskab keegi aidata sellise lihtsa kavaga, mida saaksin sügiseni teha, siis on võimalik minna jälle hästi varustatud jõusaali. Sooviks teha rinda,õlgu,käsi,kõhtu. Oleksin väga tänulik. Kava võiks olla 2-3 korda nädalas, mitte väga kaua,. sest olen 8-5 tööl.oleks head kiired vastused, sest tahaks täna oma nn koduse treeninuga pihta, võimalik, et olemas on ka sangpommid.
vasakparem
MemberMa küsiks pigem vastu, et mis loogika järgi sa selle kava tegid? Igal kaval peab olema mingi kindel loogika, mille järgi ta üles ehitatud on. Suvalisi harjutusi suvalises järjekorras kokku klopsides head kava ei saa. Tundub aga, et sinu kava on just niimoodi kokku pandud – ilma mõtlemata.esimese päeva kava on peaaegu üks-ühele võetud kodusetreeningu raamatust(milles ma ei usu olevat valesid kavasid) ja olen lihtsalt muutnud või asendanud paar asja, milleks mul vahendeid polnud.
vasakparem
MemberJah, see kava on tõesti halb.Soovitus. Ära keskendu alguses mingile biitsale, triitsale.
Tee kükki ja jõutõmmet ja lõuatõmbeid ja rööbaspuudel surumist. Kui sa arvad, et sulle ajatakse möga siin, et miks ei ole sinu kaval praegu suurt kasu, siis võta seda tõsiselt.
Ära leiuta ise, kui sul pole teoreetilist ega ka praktilist tausta. Kuula kõigepealt kogenumaid ning kui oled ise juba tegelenud treeningutega, siis võid ise varieerima hakata.
Ole nii hea ja vali ülevalt tööriistade alt omale algajate kava ning tee seda. See, et sa algaja oled, ei ole solvang. kõik on sellised olnud. Samuti kui vajad harjutuste kirjeldamisel abi, siis ka need on tööriistade all olemas.
See on see koht, kus kuula vanemaid ja targemaid, mitte ära mõtle, et oled juba tegija küll ning teed ise.
Jõudu
Tänud! Nende kavade hulgast ei leia endale sobivat, sest mul vastavaid vahendeid. Olemas kang ning see blokk trenazöör. Sellega saab istudes suruda ette(peopesad vastakuti) ja peopesad alla poole. Siis on võimalik teha ülevalt alla tõmbeid ning ka alt ülesse. Oskab keegi soovitada mingit kavas?
Sain juba aru, et mu kava on väga halb, kuid mis põhjusel? Ei küsi seda mitte torisemise või nokkimise pärast, lihjtsalt soovin edasipidi vältida swelliseid asju.
vasakparem
MemberKui sinu kavast õigesti välja lugesin, siis treenid jõusaalis neli korda nädalas ning ainult rind, triitsps ja kõht? Vastates sinu küsimusele – Ei sobi. Ma tean, et sinu eesmärgiks on suvel rannas puhvis rinnalihase ning ägeda triitsepsiga laieneid lüüa, kuid olgem ausad – see plaan sul ei õnnestu. Võta endale normaalne treeningkava, mida leiab Internetis sadu, mis on kõik kindlasti paremad, kui see praegune sinu oma.Selle Muscle+ või ka senikauks kuskile kappi ära panna. Pole mõtet niisama raisata.
edit: Kui sul on ainult kang, siis sellega saab juba kõike teha. Minul näiteks polegi rohkemat vaja, kui üht kangi ning ports kettaid.
tegelikult on esimesel päeval suurem rõhk triitsepsil ja teisel päeval biitseptsil. on sul mulle pakkuda mõni hea kava(kangiga), ühel päeval tahaks triitsa ja teisel päeval biitsa teha? Aga kas seee kava on siiis tõesti nii halb, et ei maksa selle järgi teha? Seda kava saan kasutada ainult mai lõpuni, siis lõppeb kool ja ka treeninguid.
vasakparem
MemberEsimese päeva kava on võetud põhimõtteliselt üks-ühele treening raamatust, jalgu ei soovi treenida, kuna käin jooksmas. Mingid tulemused peaksid ometigi tulema? Mul on piiratud võimalused, hantleid pole jne, ainult kang ja seee blokk trenazöör.
aprill 12, 2011 at 2:29 p.l. in reply to: Küsimus lisaainete tarvitamise kohta? 4päeva nädalas võitlus + üks jõusaal #297094vasakparem
Memberpanen siia kava, palun kommenteerige seda, see peaks siis vist olema, esimene päev on esmaspäev ja kolmapäev ja teine päev on teisipäev ja neljapäev. kas see kava peaks toimima ja on ok?
esimene(esmaspäev ja kolmapäev)
jooks+jõusaal:
3 X 10 – rinnalt surumine
3X10 , kätega ette surumine(blokk, alt 3-as auk)
3×10 – blokk – küünarnukkide sirgendamine alla, triitseps, ülevalt
5-es auk)
rinnaltsurumine kaldpingil
3×10
kätekõverdused:
2X15
kõhulihased:
küünarnukid ja põlved kokku
3X10
küünarvarred kõverdatud, seis:
3X 45sekundit
3×25 tavalist kõhulihast
teine (teisipäev ja neljapäev)
jooks+jõusaal
rind 3×10
küünarvarre kõverdus kangiga
3×10
tõmme üles
3×10
blokil alt ülesse tõmbed
3×10
rind kaldpingil 3×10
kõhulihased:
küünarnukid ja põlved kokku
3×10
küünarvarred kõverdatud 3x 45 sekundit
3x 25 tavalist kõhu lihast
3×15 seljale
aprill 12, 2011 at 11:09 e.l. in reply to: Küsimus lisaainete tarvitamise kohta? 4päeva nädalas võitlus + üks jõusaal #297044vasakparem
MemberKui tarbin seda Muscle+’i, siis on päevas 2X5gr kreatiini veel lisaks ok võtta?(palju see 5gr umbes olla võib,a’la teelusikas, supilusikas?) Küsin veel mõned küsimused, loodan, et saan vastused. Esiteks, hetke toitumine on mul väga minimaalne, kuna soovisin alla võtta. Kui aga muudaksin oma toitumist, hommikul näiteks neid fitness täisterahelbeid + jogurt, lõunajal koolis soesöök, peale lõunat see muscle+ kokteil(PEALE JÕUSAALI), SIIS enne MMA’D midagi erilist ei söö ja peale MMA’D näiteks kodujuustu ja väikse see muscle+’i koks? Oskate öelda ehk mida võiksin muuta toitumises või oleks sellest enam-vähem ok. Ja kas selline variant, et söön alles lõunajal koolis, siiis pärast jõusaali joon selle muscle+’i ja õhtul peale MMAD söön kodujuustu jne. Puudub soojatoidu tegemise võimalus.
aprill 12, 2011 at 7:19 e.l. in reply to: Küsimus lisaainete tarvitamise kohta? 4päeva nädalas võitlus + üks jõusaal #297021vasakparem
MemberPostitatud Eile, 19:05
selline kava, et jooks+jõusaal päeval, õhtul kell 20-21.30 MMA, pärast päevast ja õhtust trenni joon muscle+ kokteili, päeval lõunajal söön koolis sooja toitu. Kuna tahan veel psiut alla võtta, siis mida soovitaksite õhtuseks söögiks, peale 21.30e’t. Või piisab täiesti lõunajal soe toit ja 2x päevas seee muscle+ toode ja siis puuviljad õhtul?
küdimud selles ka veeel, et kui selline trennikava on, siis kas mul tasub veeel muscle+’ile kõrvale võtta kreatiini, kuna pmst iga päev käin jõusaalis nüüd, viitsib keegi anda kreatiini laadimiste kohta mingit infot või mingi lingi?
aprill 11, 2011 at 4:05 p.l. in reply to: Küsimus lisaainete tarvitamise kohta? 4päeva nädalas võitlus + üks jõusaal #296891vasakparem
Memberselline kava, et jooks+jõusaal päeval, õhtul kell 20-21.30 MMA, pärast päevast ja õhtust trenni joon muscle+ kokteili, päeval lõunajal söön koolis sooja toitu. Kuna tahan veel psiut alla võtta, siis mida soovitaksite õhtuseks söögiks, peale 21.30e’t. Või piisab täiesti lõunajal soe toit ja 2x päevas seee muscle+ toode ja siis puuviljad õhtul?
aprill 11, 2011 at 4:00 p.l. in reply to: Küsimus lisaainete tarvitamise kohta? 4päeva nädalas võitlus + üks jõusaal #296888vasakparem
MemberVeidike suureks ei lähe koormus ?Peale trenne võtta on jah täitsa ok : ).
ma loodan, et ei lähe.
-
AutorPostitused