varvas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
varvas
Memberharjutusi saad vaadata harjutustepangast nt ettekallutatult, seal enamus harjutusi:Pkuule kakur007 on siin kasutaja juba oma 2 aastat, ma usun , et ta teab küll kus kohast harjutusi saab vaadata!
jaanuar 21, 2008 at 7:35 p.l. in reply to: Reval-Sport CUP 2008 lamades surumises korduste peale! #98428varvas
MemberPealtvaatajad on loomulikult lubatud. Võistlused algavad kell 12.00, kaalumine võistlejatele 11.00.SK Reval-Sport teeb kusagil 10.30 oma värava ilusti lahti ja laseb kõik pealtvaatajad sisse. Ruumi on küll!
Aga kas piletiraha ka küsitakse või SK Reval Sport laseb kõik vaatajad tasuta sisse?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 21, 2008 at 6:57 p.l. in reply to: Reval-Sport CUP 2008 lamades surumises korduste peale! #98543varvas
Memberkas pealtvaatajad ka lubatud on , seda tahaks teada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>varvas
MemberSobib ka hästi siia teemasse. Nimelt siis kuulsin sellist asja, et jõutõmmet ei tohiks teha enne 21 eluaastat!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis tundub mulle küll absurdne ja seda ei öelndu ka mitte päris suvaline inimene vaid kooli kehalise kasvatuse õpetaja. Põhjuseks pidavat olema see, et pole veel piisavalt selg jne välja arenenud. Et kuidas kommenteerite, on see kuskilt imedemaalt pärit müüt või tegelikkus?selle loogika järgi ei tohiks siis üldse selga treenida, ega need kooli kehalise kasvatuse õpetajad just ka kõige targemad ei ole , palju on ju neid koolitamata wannabe’sid
varvas
MemberJäi kahe silma vahele, aga fakt on see, et kava on üleni mäda.kui ma selle kätte sain vaatasin ka et mäda, ühe korra olen selle järgi teind ei tee ka rohkem
varvas
MemberEks see ikka ole Kehra linna aga jah treener on nagu ta on seal. Ise peab 6petama teda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>täpselt nii, sa peaksid tglt seal ise treeneriks hakkama
“>varvas
Member4 korda n2dalas sellist kava? Harjtustel puudub loogiline j2rjestus jne jne…Otsi m6ni teine treener, v6i v6ta siit saidilt mingi kava.Millise intensiivsusega sa teed?
Öeldi et 2 trenn 1 puhkus, 2 trenni üks puhkus, aga ma ei taastu ära seega üritan esmaspäev, kolmapäev, reede, pühapäev
varvas
MemberNatuke imelik on see, et see üks kõhulihaste harjutus on seal keskel ja siis teine samasugune lõpus.Samuti tooks välja, et kavas pole üldse õlga, triitsepsit ja jala kolmpealihast.Ja suured lihasgupid üldiselt peaks olema eespool, selles kavas on biitseps ja triitseps enne jalga.Ma ise küll sellist kava ei teeks, isegi algajana mitte.Puudulikuks jääb see.noo ma ka arvan nii , aga point on selles , et minu kava tehti maha, öeldi, et see on jama ja anti see, kõhulihaste kohta niipalju, et tema sõnul võib teha neid n-ö söögi alla ja peale, et siis kogu aeg.
varvas
MemberMa ei tea … kui ma oleks neli kuud käinud siis ma lööksin juba kava jaotuse vähemalt 2’e peale. Kas kava tegi treener ?jop, treener tegi
varvas
MemberSärg vobla kujul
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , lõhe , forell ja lest ka, muid eriti mitte kui siis toores kilu võileiva peal 
varvas
Memberingliskeelne 106
eestikeelne 110
varvas
MemberPS2: Kõhulihaste treenimise kohta… räägitakse et trenni ajal peab vett tarbima jne kuid kõhulihaseid tehes hakkab vesi rõvedalt kõhus loksuma ju, see sisikonda segi ei keera?
Ega sa ennast täis tankima ei pea, jooma peab niipalju, et janu kaoks mitte niipalju kui magu mahutab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>varvas
MemberFitness.ee lojaalne kasutaja , päevas saab ikka mitu korda käidud, et uurida mis uut foorumis uut.
varvas
MemberTsauka.Tegelen pikemalt juba vutiga. Üks 4-6 aastat. Ja nüüd järsku on suur himu hakata käima jõusaalis. Olen 15a, pikkus 179 ja kaal 70 ringis.
Olen juba aastaid armastanud teha koduseid kõhulihasied ja kätekõverdusi mis on andnud täitsa okei tulemused. Nendest oleks hea alustada. Rasva mul üldiselt pole, kõht on sile, aga kui pingutan tulevad kõhulihased välja..
Kui vanalt jõukasse võib minna, et mingil juhul kasv ei takerduks? Seda ma ei tahaks, ja arvan et üks 5-10 cm tulen kindlalt veel tulevikus ära.
Aga ma hetkel suht ei oska midagi jõukas peale hakata.. Kas oleks mingisugunegi treeningkava amatöörile?
Treenida tahaks kõhu+rinnalihaseid. Natsa võib ka musklit.
Kas selle poole aastaga oleks võimalik saada, ehk suveks märkimisväärt tulemus kõhu ümbruses?`Toitumine on suht koht tiptop ja jooksmas käin korra nädalas, keskmist sörki 25 min. Liiga vähe?
Loodan väga väga palju et saaks vastuseid nendele lollidele küsimustele, aga ütlen ausalt et päris paljud põevad just selliste küsimuste pärast.
Ärge siis kohe näkku ka sittuge. Ma jõukast ei tea suht koht midagi.
Ja seda ka et ei usu et seal jõukas mingi treeneri endale palkaks.. Ei usu et seal ongi.
AITÄH! aidake.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et siis selline küsimus, et kas jalgpalli mängid ikka edasi?
AutorPostitused