varvas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
varvas
Membermitu kalorit tund aega sõudmist põletab?Kui sõudmist ergomeetril teed , siis ju näitab kulutatud kalorite arvu. Niiet kui teada tahad siis proovi järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>varvas
MemberPalju õnne ja pikka iga soovin ma Sulle !
varvas
MemberEi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt käsi võiks nagu paksemaks ka minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noo sa oled 13 ka alles, veidi ootamist ja on olemas , aga gmasteri soovitus toitumiskava kohta oli küll asjakohane
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (see vist tal kõige levinum soovitus ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )varvas
MemberMassi on natuke tulnud, kuid ma ei jaksa enam oodataMida sa ei jaksa enam oodata ?, et põhimõtteliselt tahad 100 kg kaaluda w……
varvas
Memberära seleta siin midagi,ei kepi postituste arv, ma vaatan et sul vähe postitusi et mind siin hästi komenteeridKuule, ega igakord ei peagi postitama, postitada võiksid ikka need kes asja jagavad , tühja postitada postitamise pärast pole ka mõtet. Mõtetu nagu……
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>varvas
MemberKreatiin ka, aga kaua trenni teinud oled?
varvas
MemberKõhu treenimine trenni lõppu igal päeval!
varvas
MemberAga trennipäeva hommikul enne kooli? Kas midagi muud või põhimõtteliselt samad asjad ?
varvas
Membervarvas
MemberSelline küsimus tekkis, et kui ma vb kord kuu jooksul suitsetan vesipiipu, kas see mõjutab kuidagi lihaseid? Sama küsimus ka alkoholi kohta…Kui palju seda alkoholi tarvitad ? Kui 2 kasti õlut korraga makku tõmbad ja endast paakauto teed , siis see kõhulihastele küll hästi ei mõju.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>varvas
MemberSurfa ka foorumis ringi sest, sellest ka varem räägitud juba.
varvas
MemberÜhes jõusaalis on küll selline piirang ning ise olen 13.Mis linnaga tegu?
varvas
Membervana sa oled siis?
varvas
MemberEt siis üks kommentaar youtube’ist kus olid ManU parimad kollid.
As I walked past old trafford the other day I saw Wayne Rooney having a shit outside old trafford. He said to me look at that for a log. A Man Utd fan ran over to the shit then put it in his pocket. Its up on e bay now 100 pounds .
Kas kellelgi jõusaali nalju ka on ,kui on siis postitage, tahaks lugeda!!!
varvas
MemberTere.Olen neiu, 17 ja sooviksin hakata käima jõusaalis, et ennast treenima hakata rohkem. Muidu olen 3 aastat tegelenud võrkpalliga, 2007a jäi vahele ja kohe annab see ka näha/tunda. Kõht ei ole enam see, mis varem.
Kas oskate aidata ja mingeid treeningkavasid vms algajale soovitada(põhiliselt sooviks siis parandada oma kõhtu ja kui midagi sellist on ka võimalik, siis ka pepu võiks pringim olla)?
Tõesti, vb on rumal küsimus, aga ehk siiski keegi aitaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rannahooaeg tulemas ja mure täitsa mõistetav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kui jõusaali lähed, siis võid ju treenerilt kava küsida ja eks treener siis ka näitab kuidas mida teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused