vares3636
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vares3636
MemberKas “ennast natukenegi liigutada” ei ole siis eesmärk? Kindlasti peab olema eesmärk Kiivikas #2 -ks saada? Te võite elada oma mullis ja kujutada ennast Mr. Olympiana, aga mina olen enda vastu aus ja annan endale aru, et ma ei saa mitte kunagi maailmameistriks, Mr. Olympiaks jne. Vaatamata sellele käin ma trennis ja mul on olemas oma eesmärgid. Kas ma pean siis spordi maha jätma nüüd?Kunagi ei tohi alla anda ja tuleb püüelda parima poole. Endale ette kujutada midagi pole ka mõtet.
Need on minu põhimõtted, sry kui kellegile need ei meeldi.
vares3636
MemberTahta võib palju ja eesmärke võib igasuguseid püstitada. Aga vahel on hea ka natuke realistlikumalt oma elule mõelda. Kui paljud reaalselt saavad “Kiivikase suguseks”? Üks miljonist? Kui paljud seda tahavad, kui paljudel on selleks võimalusi jne? Võib muidugi elada oma mullis ja unistada sellest, et 3 aasta pärast saad sa Mr. Olympiaks, maailmameistriks jõutõstmises või rammumehes või kelleks iganes. Aga kui spordile pragmaatilisemalt läheneda ja endale aru anda, et sa ei saa mitte kunagi Kiivikas nr2-ks, kas siis tuleb sport maha jätta? Kõik või mitte midagi?Minu arust on hea juba see, et inimene üleüldse end liigutab ja mingitki sporti teeb. Ei pea tahtma kohe Colemaniks saada.
Eesmärgid peavad olema, ilma nendeta ei jõua kuhugi.
vares3636
MemberKeha areneb suuremaks ning luud ei jõua järgi. kardan seda.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea ei usu et selline asi võib juhtuda, oleneb kes on sinu jaoks suur ebard. Kui Kiivika sugune olla ei taha siis pole minu arvates mõtet üldse jõukat teha.
See on minu arvamus.
vares3636
Membertere. olen 13 a poiss. kaalun ~57, 58kg ning tahaksin tõsta kaalu. olen 174 pikk, ning enda arust kõhn siiski. toidukava umbkaudselt selline: hommik, puder + 2 võileiba, või 2 muna.. koolilõuna kell 10.45 ning seal söön koolitoitu. peale kooli ~ 2, 3 paiku söön sooja toitu. mingi 6, 7 ajal söön uuesti sooja toitu.. siis kui kell jõub umbes 9 peale, söön uuesti sama toitu, ning ligi pool tundi hiljem 1 jogurti. siinkohal tekib küsimus, et kas asendada jogurt (400g) kohupiimaga (250g)? kui trennipäev, siis söön umbes 6 ajal sooja toitu ning peale trenni uuesti sooja toitu ning hiljem jogurt. tahaks teada, et kas on mõtet hakata tarvitama lisandeid (nt mass2), et massi saada? kas see on tervislik ning ei muutu pärast lisandi kasutamist mingiks suureks ebardiks?tänud, kes vastab.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis mõttes suureks ebardiks?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa nii noor et ei oska öelda aga väike lisavalk ei tee halba ma arvan.
vares3636
MemberTere,kunagi pole pakenditel kirjas, millal kalamaksaõli peaks tarbima ja mul tekkiski küsimus, et kui ma söögi ajal võtan CLAd,kas ma peaks siis samas ka kalamaksaõli ära võtma? Ja kreatiini millal (kui ma ei taha lihaseid punni ajada vaid normaalne naine olla)
Miks sul seda kreatiini vaja on kui lihast punni ajada ei taha? Muidu pannakse peale trenni ikka.
vares3636
MemberEga siukest vana nagu eriti ei leidu jh
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vares3636
MemberAutojuhid autojuhtideks, aga miks pole mustanahalisi ujujaid või jalgrattureid???Ei oska nad autoga sõita ja ei oska nad ka rattaga sõita, ujumisest rääkimata
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Neegrite keskmine inteligents pidi ka keskmisele valgele alla jääma.
vares3636
MemberEi tia kuida neil neegritel testosterooniga on aga üks asi on kindel nad jäävad kiiremini täis ja autoga ka sõita ei oska
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hammiltonist me ei räägi ta on ju mingi ime mees, peale tema küll nagu neegreid autoroolis edukatena pole näind ega kuulnud.vares3636
MemberTavaliselt mingi paar päeva. Aga järgmine trenn on vahest tunda, et eelmisest trennist on lihased veits nõrgemad(pole päris taastund). Enam jaolt teen 3 harjutust ja igat 4 seeriat. Aga kui ikka hea trenni tuju peale tuleb siis tuleb ikka 4 harjutust ja 6 seeriat.Aga kuna käin koolis ja aega nappib trenni jaoks(lõpuklass võtab oma osa ajast) siis ma kardan seda, et kui lihast aint korra nädalas korralikult koorman siis äkki ei ole edasiminekut? Või piisab korra ja räigelt ühele lihas krupile?
Kui ma ei eksi siis massikasvatamine käibki nii et lihas korralikult läbi töötada ja pikk taastus otsa. Ei julge pead anda a vist käib nii.
vares3636
MemberMassikates, eriti just usakates on ikkagi vitamiine ja mineraale kaTäna käisin just telliskivis ja küsisin. Öeldi et võib küll kokku panna ja saab sama asja kuid tuleks glutamiin ja kreatiin ka juurde panna ja arvatavasti ka vitamiinid. Ma just selle pärast hakkasin vaatama et peaks nagu odavam välja tulema.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vares3636
MemberOleneb rahakoti paksusest:) Kui sul raha palju, võid valmis massilisaja osta, aga nö home made hea massilisaja oleks nt Hera80+ viinamarjasuhkur suhtes umbes 1:2Ma mõtlesin rohkem nitro-techi ja dextro peale. see peaks sama välja tegema.
vares3636
MemberKäin Audentese saalis ja mul tasuta
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen spordikoolis sellepärast.Keila Tervisekeskuses on ikka parem. Ei anna Audentese omaga võrreldagi.
vares3636
MemberKeegi oskab öelda kuidas testosterooni taset tõsta lihtsate vahenditega kui toidulisandid kõrvale jätta. On see üldse võimalik?
vares3636
MemberSellinne küsimus, et kui ma saan kooli kaudu 2. taseme kätte laskmis treenerina. Pean ma siis algusest peale hakkama või on koolitustunnid samad mis jõusaali treeneril?
vares3636
MemberJõusaalis üks rääkis, et kui ta veel noor oli siis ta õlad ja käed olid nii suured, et ei ulatunudki nägu pesema, kuna käed ei paindunud nii palju. Tahaks teada kas see on võimalik.Ära igast lolli ka nüüd usu.
-
AutorPostitused