vares3636
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vares3636
MemberKaalud 67 kilo ja tahad rasva vähemaks saada
vares3636
MemberMis asi see massikava üldse on? Või mis see mitte-massi kava on?Massikava = pekikogumine? Kui ei võrdu, siis mis mõtet oleks üldse teisi ehk tavalisi kavasid teha ja nendega aega raisata?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See peaks olema nii öelda massikava.
vares3636
Member1 aastaga on 50kg suht reaalne, aga kuuga mingi 10kg ma pakun.Tahad öelda et kui trenni algul lähed lükkad mingi 60 üles ja aasta pärast juba 110???
natuke palju ei ole w või sul oli nii?
vares3636
MemberKeilas lastakse ka Powerit
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vares3636
Membertere oleks selline küsimus, et mis raskuse pealt hakkasite teie jõutõmbes vööd kasutama.Ma kasutan alati sest ei taha riskida. Parem karta kui kahetseda, ega see midagi halba ei tee ju.
vares3636
MemberSuured tänud abi eest. Söön siis nüüd hommikuti putru ja üritan ka kohupiima süüa.See hommiku ja lõunasöögi vahe on jah pikk aga selle vahel ma saaks ainult puuvilju või juurvilju süüa , healjuhul ka kohupiima.Õhtuti söön ka siis kohupiima/kodujuustu.Võid kohupiima millegi muuga nagu tuunikala ka asendada sest mul küll viskaks iga päev mitu korda kohupiima söömine kopa ette.
Ma leidsin selverist näiteks ühe suht maitsva kohupiimakoogi kus on valku ka 13g 100g kohta ja rasva ka suht vähe. Hind aint 20 eek
MemberSuht õige koht. Vaba foorum on asja nimi.http://www.youtube.com/user/roadrunnerrecords?ob=4 vaata äkki leiad siit midagi.
Head karvatamist!
Algul oli toitumise foorumis.
vares3636
Membersee tal juba teine kummaline teema, ju siis tahab lihtsalt suhelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu talle. Rate oleks ta jaoks mitte fitness
MemberTere, ma kuulan metalit, on muidu keegi veel muidu metali fänn ning oskab keegi äkki soovitada mõnda head bändi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Natuke vale koht pole kus sellisest asjast kirjutada???
MemberTere!Mul on mure, mida ma ise lahendada ei suuda. Loodan siit abi saada. Nimelt on asi toitumises. Jah, neid teemasid on siin nii tohutult palju ja ma olen ka väga palju abi nendest saanud, aga siiski oleks mul teie abi veel vaja.
Niisiis..mida ma võiksin süüa tund enne trenni? Tegemist on siis korvpalli trenniga.
Muidu minu toitumine näeb välja nii, et hommikust söön kodus, umbes 07.45
Siis koolis on lõuna kell 11.45, aga seda ma ei söö, selle asemel võtan ise kaasa kas õuna või müslibatooni. Tunnid lõppevad kell 14.50, koju kõuan umbes 15.10 või nii. Trenn hakkab kell 16.00
Kas oleks siis mõistlik üldse süüa enne trenni? Kui jah, siis mida?
Ja siis söön tund peale trenni õhtusöögi ehk see on siis 18.30
Aitäh!
Sa nagu ära ei nälgi sellise toitumise peale?
MemberTere, olen 15 aastane poiss (kaal 66 kg , pikkus 180 cm) ja tahaks olla kindel kas toitun õigesti.(eesmärk on kasvatada lihaseid ja kaalu tõsta)Nimelt ma söön 4 korda päevas, esimene toidukord kell 7-8 vahel enne kooli ja söön tavaliselt 2 saiaviilu kus on peal või,vorst ja kurk, 3 leivaviilu kus on peal või,vorst ja tomat ja tass teed.Järgmine toidukord on kell 1 koolis , seal söön vaheldumisi 1 päev supp ja teine päev praad.Kui on praad siis võtan 2 portsu (kartulid ja liha laste,vahest salatit ka kõrvale). Kolmas söögikord on kell 5 ja söön kartuleid või makaroone lihakastmes , juurde veel sardelle või praetud muna , kõrvale joon piima vöi kakaod. Viimane toidukord on kell 9 ja söön enamvähem sama mis kella 5-sel toidukorral , vahest teen kõrvale võileibu , joon kõrvale teed.Selline on siis minu toitumine , loomulikult alati ma nii ei söö aga sellist toitu ma söön enamasti.Trennist niipalju et käin 4 korda nädalas jõusaalis , esmasp(raske päeva),teisip. ,neljap.(kerge päeva) ja reede.Enne ja peale trenni joon kreatiin+dextro. Et andke nõu mida peaksin muutma, endale tundub et esimene toidukord on natuke vale?Eesmärk on ikkagi kehakaalu tõsta ja lihaseid kasvatada. Ette tänades.
Äki võtaksid juurde kohupiima ja jooks iga söögi kõrvale piima. Õhtul võiksid kodujuustu süüa. Tuunikala oleks ka väga hea.
Selline teema peaks juba kuskil olema ka nii et otsi üles ja saad oma vastused kätte
MemberKui see toidulisand on rasvablokeerija nagu Cheaters Relief siis jah sellest ühest toidukorrast mille juurde Cheaters Reliefi võtad jääb üht-teist omastamata küll
vares3636
MemberJõusaali kõrvalt tuleb teha ALATI südamele aeroobset(madala pulsiga)! Ise üritan 2 korda nädalas kuskil tund aega kergelt ratast sõita…No sel juhul olin ikka alguses õigesti asjast aru saand.
vares3636
MemberÜhesõnaga aeroobne trenn on rohkem rasva põletamiseks?
Kas mitte ei ole nii kui seda ei tee tekib südame kapseldumine vms(kuskilt foorumist lugesin)?
vares3636
MemberMa arvan, et 5 kg lihaskasv iseenesest kindlasti mitte. Oleneb aga kuidas treeninud oled, vale treeninguga on võimalik küll südamele veidi liiga teha, seda ka sel juhul kui lihaskasv praktiliselt puudub. Ja oleneb ka konkreetsest inimesest ja tema südamest, kui juba mingi varjatud probleem on olemas, siis võib see rohkem välja lüüa ka.Minuteada kas mitte aeroobne trenn ei hoia ära südame kahjustusi liigsest jõu tegemisest.
AutorPostitused