vares3636
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vares3636
MemberNaine ei tohi endast ikka põkim olla
vares3636
MemberSama siin. Jõusaali kõrvalt tegelen laskmisega nii 3 tundi nädalas.Ei tea palju mul neid tunde tuleb aga 4 korda nädalas. Sul püss või püstol?
vares3636
MemberHõõru soolatüügast küüslauguga, minul kadusid igatahes ära.Ma lõikasin tüüka kääridega katki ja panin küüslauku peale, krdi vaus oli aga läinud taa on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vares3636
MemberJõuka kõrvalt olen laskur ja kohati alkash
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vares3636
MemberEestlased on järjekordse hea asjaga hakkama saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eesti NOKIA.
vares3636
Membervähemalt keegi peab nalja tegema, tahaks oma filmi idee ka valmis saada.
vares3636
MemberKunagi sai ujumis trennis käidud ja enne saunast ka KORRA läbi hüpatud, kõva kuumus tõmbas just erksaks a pikalt küll ei oleks.
vares3636
MemberJa mul kõikeuskujal oli plaan täna juba konsumisse kiirustada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vares3636
MemberMa täpset hinda ei tea aga Konsumis ka suht sama hind. Kui keskkoolis käisin siis ikka sai söödud seda. Usun, et valgu sisaldus seal peal on ikka õige.kuskil mingis eraldi lettis või šokolaadidega ühes?
vares3636
MemberJutt käib tavapoes müüdavast fitness batoonist. Lugesin et see sisaldab 100 gr kohta 74,6gr valku. Batoon ise kaalub 23,5gr, seega valku on seal 17-18gr. On see õige info?Kui on siis on seda ju kasulik süüa peale koolilõunat, et saada piisavalt valku, Ja võib süüa seda peale trenni? Maksab ka ainult 5.90. Mida teate sellest.
Kus poes need 5.90 on? ütle mulle ka.
vares3636
MemberHetke kaal 63kg ja 178cm ja lihasmassi kindlasti üle keskmise ? Ilmselgelt hindad enda vormi üle . Samas muidugi, et kellega võrrelda ?Ma nagu üle 10 kilo raskem ja suht sama pikk, ei arva küll et mingi põkk oleks(rasva 6%)
vares3636
MemberMa polegi täna suitsetanud enam, sama plaan siis. Anna teada sisi, millal murdud, kui murdud, ja mis ajendil:)Siiani pole veel murdund
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk nädala paariga kaob hull nälg ära.
vares3636
MemberEnam ei suitseta.
vares3636
MemberEi ma sain aru, et seadmed pandi reklaamtahvlite taha (kurvide juurde)..Kõik asjad veeti saalist üle sisestaadioni laiali, seal kus jõusaal oli on nüüd judo saal. 2. korrusel kus eelmine aasta jõusaal oli on nüüd aula vms, nagu ennegi. Enne oli parem sest nüüd on väikseid 10 aastaseid kõik masinad täis. Ritualis pole käinnd, pole näind
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 25, 2008 at 10:44 e.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #172098vares3636
MemberOn veel pileteid alles?
AutorPostitused