vares3636
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vares3636
MemberSuured tänud kõigile!
Ma juba kahtlesin endas, äki on sporditeooriast nii palju möödas ja paberid aegumas, et eksin ise. Kuid ei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niisiis läheb link talle ja las kommib ka äki kui kasutaja teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vares3636
MemberPangu hapukoor, pähklid ja oliiviõli juurde siis peaks väheke parem olema. Aga jah, selliste väga madala kaloraasiga dieetidega kaotab rasva kui ka lihast mis teevad üldipildi veel “kondisemaks” sellise kaalu juures.Mis trenni ta teeb muidu? Ütle, et siin fitness.ee lehel on hästi head toitumiskavad mida saab tellida ja millega saab mitu korda parema tulemuse kui tema dieediga!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Korra nädalas on jõusaal ja ujumine, ülejäänd korrad jookseb, sõidab rattaga ja teeb kükke jne (ei usu kuidagi et 2 tundi järjest).
Äki oleks midagi tema hirmutamiseks öelda, et suunduks siia lehele, sest tema usub oma anorektikuid ja ei taha kuidagi mind kuulda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vares3636
MemberNaiste poolt ise pole kuulnud sellist hoiakut, aga meeste poolt küll. Solli olen proovind a nats kirves teine, et seal pidevalt käia. Meeste pedeks tembeldamine on seotud kadedusega, see minu arvamus. Naistele pigem meeldib kui kutt paks, valge ja “villane” ple, või on teistmoodi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 8, 2009 at 2:46 p.l. in reply to: Kas seks võib mõjutada sinu lihasekasvatamise tulemusi? #186376vares3636
MemberNo ma ei tia, peale korralikku ööd väga ei viitsi trenni teha, tahaks ###### täis süüa ja magama keerata
“>vares3636
MemberRinnalt 40kg
jõutõmmet ei teind ja kükiga sama:D
praegu rinnalt 95kg, kuid peaks suht 100 kandis olema, pole hiljuti proovind.
kükk u 110
jõutõmme u 110-120
vares3636
MemberNo paar nädalat võib ju proovida, aga rohkem..Tuleb ületreening ja võimalik, et keerad südame tuksi. Mina omal ajal keerasin.
Mõtlesin mingi 3-4 nädalat algul proovida ja siis endisele 3 päevasele üle minna, lihtsalt oli vaja midagi välja mõelda, endise 3 päevasega ei arenend. Kuigi 3 päevase kavaga tuleb ka pea 10 seeriat lihasele.
vares3636
MemberKas tõesti soovitatakse teha 2 harjutust päevas 10×10? Mina üle 1 harjutuse nädalas küll ei julgeks sellise mahuga teha.Et siis mingil juhul ei soovitaks? Ei taastu ära või mis peamiseks põhjuseks oleks, siiani olen teind ja pole hullu olnd.
vares3636
MemberSuvi on mul koguaeg vahele jäänd, sügisel on alati raske alustada, raskused maas jne. Kaal kadus ka nii mis jube. See suvi tööle ei saa siis saab trenni teha

vares3636
MemberTundub mahukas ja raske kava..Ma teeksin samamoodi, tegelt ma enam-vähem teengi, aga lõutõmme ja jõutõmme on mul vastupidi..
Lõuga tundub kuidagi kergem tõmmata pärast jõutõmmet, v-o on see vaid minu kiiks..
raske on aga mõjub
rinnale tegin prooviks 3 nädalat, tulemus oli märgatav raskuste poolest.vares3636
MemberEga jh, maitse on selline et üks purk kestab pool aastat
Ei kutsu kohe kuidagi tarbima, väikse surtsu võib muule valgule sisse panna, muudab suht rõvedaks, aga joodav.vares3636
MemberKas grilltoodete all pead silmas seda nö “Selveri kööki” ?Selku köök jh, need mis seal soojana müüakse.
vares3636
MemberNüüd olen iga päev pärast kella 21.00 Selveris
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tia kas ka mujal selverites nii on, aga Keilas on, igapävane käik peale 21.00 kui keilas olen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vares3636
MemberSelveris on grilltooted peale 21.00i 50eeku kilo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2009 at 1:15 p.l. in reply to: Reval – Spordi lahtised võistlused kulturismis – ja fitnessis, sellel laupäeval! #188620vares3636
MemberPilte tehakse kui jh siis kuhu üles riputatakse? ei jõua vist vaatama tulla
MemberPraegu jala vigastus, pole saand 3 kuud kükke teha aga enne seda sai proovitud, 13
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused