vanatomm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vanatomm
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=MQoDyB4E2GA siin on näha kuidas asi ära lahendati
oktoober 20, 2009 at 6:26 e.l. in reply to: Kulturism Naised Gerbel Mikk & Guy Poortmans Abiellusid- ÖNNITLUSI ! #228946vanatomm
MemberÕnnitlused!
vanatomm
MemberJa mis siis on ?
“> Mine otsi Roca Myfittnesist, vaevalt ta end varjab. Miks peakski…Kui temaga kohtume vaatame mis juttu räägib, mõned kannatajad on ka minu head tuttavad. “Libedaid tüüpe” ei salli ja igal oinal oma mihklipäev

vanatomm
MemberVillu tegija
“> aga kui ise ta kätte saaks siis oioiiii ……juuli 14, 2009 at 3:51 p.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207299vanatomm
MemberNatalja 2
Ott 3
juuli 9, 2009 at 6:36 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #206502vanatomm
Member22-23 Õhtusöök: 3 Tervisemuna (Tallegg) suuremat
1-2 viilu juustu 26%
2 viilu kanafileesniki kas (450gr. müüakse Talleggi toodang)
2 hapukurki keskmise suursega
Kui sööd muna kas sööd ära ka munakollase või ainult valge?
vanatomm
MemberPalju sellistele patsaanidele seda “šhokolaadi kreemi” lava taga peale määritakse???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks tuub peaks olema kui ma ei eksi 500g
vanatomm
MemberIvo: mees su kõhule on karvane triip tekkinud?
Lamav mees: kade meel või!
Ivo: ei ole, aga meenutab kangesti naise … ja ma pole ammu seda näinud
Lamav mees: mis triip?
Naine kõrval: (müksates lamavat meest) kuradi tõbras sa oled jälle mind salaja hiilimas käinud kui pesema olen olnud
vanatomm
Membernormalno

vanatomm
MemberHaabneemes ja Sparta´s
vanatomm
Membermina käin kuus 2-3x ja pedena ka ennast ei tunne

vanatomm
Membermiks keegi suppi ei söö
vanatomm
MemberNo nüüd olen minagi kipsi parema käega 1 kuu. Peab hakkama leiutama uusi metoodikaid ülakeha treenimiseks, eks suurema rõhu panen kõhu ja jalgade peale.
detsember 24, 2008 at 9:23 e.l. in reply to: Ennusta & Võida – IV Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir #176217vanatomm
Member1. Ain-Alar Juhanson
2. Ott Kiivikas
3. Argo Ader
4. Aleksei Budõlin
5. Allar Raja
6. Andrus Murumets
7. Ingemar Teever
8. Märt Israel
9. Olle Kärner
vanatomm
Membernädalas 28
-