vanake
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 16, 2007 at 10:47 e.l. in reply to: Raud-hemoglobiin-ferritiin-transferriin-rauavaegus-rauatoksilisus-aneemia #131314
vanake
MemberB-grupi vitamiine vaegus, koigepealt B12 pohjustab nn.makrotsytaarset aneemiat, siis MCV näit on yli 100. Kui kysimus rauavaegusaneemiast siis kysimus on mikrotsytaarsest aneemiast – MCV alle 80. Teiste sonadega syya tuleb korralikult, millest siin saidil kirjutatakse ohtralt.tänud vastajatele! sain jälle targemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tuleb põhjalikult apteeki puistata…
november 15, 2007 at 6:47 p.l. in reply to: Raud-hemoglobiin-ferritiin-transferriin-rauavaegus-rauatoksilisus-aneemia #131250vanake
Membertavaline vereanalüüs perearsti juures. siis avastadki,et ongi olnud nõrkus kogu aeg ja pilt taskus. et ennäe,polegi vähesest treenimisest ja laiskusest…
mul segab see neetud hgb küll sportimist.kui tablettidel tekkinud pikem vahe,siis varsti jõusaalis silme eest must.
muidu kõik muud arstid läbi käidud ja kõik ok,sellega tuleb lihtsalt leppida ja tablette närida. küsimus ongi üks – kui kahjulik on aneemiaga sportida? kui näit.hgb on 90-110 ja see mingi ferritiin või rauadepoo on kah tühi(nagu perearst ütleb)?
november 15, 2007 at 2:35 p.l. in reply to: Raud-hemoglobiin-ferritiin-transferriin-rauavaegus-rauatoksilisus-aneemia #131220vanake
Membermul sama mure.Kui õige toitumine ei aita,siis ei aita. Tuleb tõesti tablette süüa.Seni pole mina ka saanud kelleltki mõistlikku vastust,kui palju tohib aneemiaga sporti teha.Aga kui oled harjunud jõusaalis käima,siis ei taha pikka vahet teha,kuigi tablettidega raua “ülesupitamine “võtab min.2 kuud aega.
Kui hgb näit madalaks läheb,ei saa ma kuigi intensiivset trenni teha,pulss kipub üles minema ja taastumine võtab kaua aega.Seda nii aeroobse kui jõutreeninguga. Ei saagi korralikult treenida.Aga kui sa jõuad oma aneemiaga kangitreeningut teha mitu korda nädalas,on sul ju isegi hästi läinud. Iseasi,kuidas see südamele mõjub? Teooria vist ütleb,et hapnikupuudusest võib südamelihase kahjustuse saada…Siis nagu ei tohiks tõesti intensiivset trenni teha?Või mida spetsialistid siin arvavad?
päikest…
-
AutorPostitused