Skip to main content

Vamos

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Massilisajad #288631
    Vamos
    Member

Glükoos pole tavaline suhkur, glükoos imendub verre kiiremini ning massilisajad sisaldavad ka glükoosi, maltoosi jne.

in reply to: Kreatiin #288752
    Vamos
    Member

Kas kreatiini on siis mõtet üldse kuuridena võtta või mitte? Lugesin välja, et tulemus pidi umbes sama olema kui võtta 5-10gr päevas või teha kuurides.

Ning kui võtta 5-10gr päevas kas siis selle tarvitamist teha nii kaua kuni tops on tühi või teha ka vahepeal mingi paus kreatiini võtmisest?

in reply to: Jõumehe cookies #296496
    Vamos
    Member

Et siis jahu pole vaja nendele küpsistele?

in reply to: Mis oleks hea treeningkava? #306739
    Vamos
    Member

Et siis kas see kava on sobiv või peaksin mõnda muud vaatama siiski? Eesmärkidest nii palju, et tahaks rohkem treenitumat ülakeha aga ei tahaks ka jalgu välja jätta. Eriti tahaks suuremaid käsi ^^

in reply to: Kumb Valk oleks parem? #313560
    Vamos
    Member

Tellisin siis selle Pro Isolate ära (ning hind on isegi sellel hetkel 50 senti odavam kui heral) ning avastasin et see sisaldab magusainet sahhariini, mida ma varem üldse tähele ei pannud lugemisel.

Siin leheküljel on kirjas palju sahhariini võib umbes päevas tarbida: http://www.tarbijakaitse.ee/index.php?modu…d=4&print=1

Ehk siis kui kehakaal on 60 kg on soovituslik 150 mg, kui kehakaal 70kg siis 190 mg.

Ise kaalun umbes 60-70kg vahel, mingi 68 vms olin viimati, kuid tahtsin küsida, et kas see kogus sahhariini mis seal ühel kogusel pulbril on (u 30g) on ikka alla WHO normi, et ei ole tervisele ohtlik.

Pakendi peal loen aint välja, et sisaldab 3,5g süsivesikuid 100g kohta aga kas siis see ongi sahhariini sisaldus?

in reply to: Hera80 #312451
    Vamos
    Member

Seal fitshopi lehel on kirjas, et tarvitada iga päev, aga kui ma tarvitan seda ainult trennipäevadel (3 korda nädalas) kas siis on sellest kasu või oleks mõtekam siiski iga päev tarbida seda valku.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)