vambola
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vambola
Memberselge pilt neist Vähi fännidest. aint anonyymselt solvata te oskategi. Enamus teist siin on yhed jutumehed.
vambola
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ple isiklikke probleeme.A sul, Sander, on neid vist rohkem kui yks. Enne loe foorumit ja siis hiilga oma vaimukusegavambola
Memberok. nyyd olen siis mina hambus. ok. ytlen kes ma siis olen, muidu arvate et olen mingi kibestunud vennike. Olen tavaline mees. 27 a. vana.Tegelen logistikaga, abielus, lapsi ei ole. Teen kodus vaikselt trenni. et vormis olla. Te, kes te minuga kurjustate olete nagu silmaklappidega hobused. näete igas inimeses vaenlast.
vambola
Membernojah. läheb löömaks. esitex. To:XS. Rahune. mõtle. kui oled võimeline muidugi peale lõugamise midagi muud tegema. Teiseks. Kas on ikka nii et kes mõtleb teisiti kui meie on meie vaenlane. Kolmadaks. Ma ei ole kulturist ja võistlustel ei käi. Neljandaks. Pole kunagi Vähki näind. Kindlasti on ta tore mees.
vambola
Memberto:David. s.t. et kui ennem tegin biitsepsit 50 -ga siis nyyd nii umbes 40 .ga ? ple kindel et jõuan 8 * -st.
vambola
Memberkorra veel seda teemat lugedes jääb vägisi mulje et peale Mr. Vähi ei oska/suuda/taha keegi trenni teha. Fännid. Kedagi kiites tuleb jääda objektiivseks.
vambola
Memberesitex, Vähk, ma tegin nalja selle viksi teemal, mis olex pidand arusaadav olema. teiseks, kes ytles et jõusaalis lobiseda ei tohi. lobisemisest ei pea ju osa võtma. Yks mees siin just ytles et “jõusaal on ka hea koht info hankimiseks ja suhtlemiseks” oli vist Mart kes nõnda ytles. Kolmandaks hakkab see räme kiidulaul yle viskama.(muidugi pole see minu asi mis teised teevad. ja ma ka ei pea seda teemat lugema)
vambola
Memberto: vaatleja. esitasid kysimuse vist valele tyybile, ma ka HIT`s võhik. kui aga täna 1 -st * proovin seda HIT´i siis valin vast edaspidisex raskuse 8 korduse järgi. pole õrna aimugi muidugi millise raskusega ma seda 8 kordust peaks tegema. tavaliselt teen esimese seeria u.60 kg – palju jõuan ja põhiliselt u.50 kiloga. arvan et vist 30 tuleb võtta. ple aimugi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vambola
Memberto: Andu. määri kingaviksiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vambola
Memberto: David. kaua olex mõistlik seda HIT´i kasutada ? või võib HIT´i pidevalt teha ? (mul see ing. keel nii väga sorav ple, selline spets text on tibake keeruline)
vambola
Membervot. hea mõte ! nyyd ehk ilmub sinna ka mõni “söödav” kava.
vambola
Memberviga. mitte lisamisex vaid max. jõu kasvatamisex ?
vambola
Memberto: David . s.t siis et HIT on siis mõeldud lihase max. kasvatamisek, jõu lisamisex ?
vambola
Membermhmm. oleb ju treenimisest. see 5 * nädalas ei ytle ju midagi. kui natuke loogiliselt mõelda siis sellele kysimusele ei sa vastata. a sa võid kindel olla et kilodes sa seda juurdetulemist ei mõõda.
vambola
Membermhmm. on ikka teema foorumis.
-
AutorPostitused