vambola
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vambola
Memberex neid kavasi ole miljon erinevat. ma ise arvan et olulisemgi kui korrad on trenn ise e. kui hästi suudetakse lihas läbi võtta. kui trenn nagu jalutuskäik pole vahet mitu korda treenitakse
vambola
Member3 aastat on minuarust juba selline aeg et peax ise sellistele kysimustele vastata suutma.
vambola
Memberkui söömine on paigas a tulemust pole maksaks vaadata ka treeningut. nii mõnedki mehed teevad 4* nädalas treeni aga treening ise on nagu jalutuskäik.
vambola
Memberigal juhul on kohe parem juua. jook siis mõnusalt õhuline ja veidi ehk ka vahune. a alla läheb mõnusalt. seistes on jook minuarust palju tõrksam alla minemast.
vambola
Memberkohe joo. pärast on rõve. ausalt
vambola
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kas tahad või mitte, lihased suureks niisama lihtsalt, 2 * treenides ei läe. eriti veel naisterahval.vambola
Memberikka esimest võiks võtta. arvan ma. kui juba dopinguga tegu ei maksaks 17 aastaselt võtta.
vambola
Memberjah. oluline on see et harjutust sooritades oleks organismil ikka hapnik võtta . tuleb kasuks
vambola
MemberAsjal on imelihtne lahendus. Ennegi ju korraldatud lahtiseid MV võislusi. Osaleda võivad kõik aga parim Eestlane on Eesti Meister.
vambola
Memberyks asi häirib. Artiklite kommenteerimine nõuab e maili. samas võib sinna klõbistada mida tahes. Pole ju mõtet seda maili siis nõuda. Kui kindlasti tahetakse maili saada siis pange sinna samasugune parooliga sisenemine. Ja veel- mis asi see “nupp” veel on ? Asjanduse nimetus mis kusagile viib, on Link
vambola
MemberTabasin end mõttelt järgmiselt: Kaupmehed on ikka osavad sellid. Enamus siinsetest kylastajatest on arvatavasti tavalised treenijad kes teevad trenni et end hästi tunda ja vormis olla. Nagu ka ntx. mina. Aga vägisi jääb mulje siinsetest foorumitest et ilma igasuguste lisanditeta ei saagi enam lihasele kasvu. A kuda siis vanasti mehed lihast kasvatasid. Meenub koolipõlvest et tyybid kes trenni tegid regulaarselt olid ikka kapid kyll. Ei söönud nad ei kreatiini ega muud värki. Seda et valku peab saama – seda kyll. Arusaadav. Aga need muud lisandid on vast ikka aktiivsetele võistlejatele paras tarbida. Nii et…… Tuleb trenni teha ja syya – kyll siis lihas tuleb. Arvan ma. Ei maksa neid kaupmeeste jutte nii 100 % tähele panna. Või mis ?
vambola
MemberNii. Ons siis mõtet peale trenni Lemonit võtta või pole ? Oeh. Olex teadnud et selle lihase kasvatamisega nii palju jama on(peale selle et trenni teha) polex jamama hakanudki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vambola
MemberOot. Kas siis Lemonit ei kõlbagi siis peale trenni ja öösel võtta ?
vambola
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Karmen. Tee uus teema foorumisse. Ehk saad teada.vambola
MemberMhmm. Mis see Kalmus siia puutub ?
-
AutorPostitused