vambola
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vambola
Membermis vahe seal siis on ? Muuseas, bohemia, sangpommidest ma yht teist tean. olen nimelt mõned ajad tagasi olnud sellel alal suhteliselt kõva tegija.
vambola
Memberytlen ausalt et ma ei usu et sa 32 kilost sanga surud 20 korda. olen käinud mitmel võistlusel ja seal suruvad tyybid(sirgete jalgadega) 24 kilost pommi umbes 20 -30 korda. Saalis kus ma treenin teevad 100 kilosed vennad 60-70 kiloga 8 kordust.
vambola
Memberoled sa suuvooder või mis ? või lihtsalt lollpea ?
vambola
Memberei noh …. sacatini on ikka naljamees. vaata, sacatini, et sa seal revalis selle ylbamise peale lõuga ei saa. naljamees …. tema ei lase kedagi välja. krt. tahaks näha.
vambola
Memberkusagilt lugesin et organism ei pidavat yle 30 -35 grammi omaks võtma. või võtab ?
vambola
Memberaga kui pole piisav. ma kaalun hetkel u. 104 kilo. nii. hommikusöök 7,30 – 20-30 g (valk) 10,00 – 30 g, 13,00 – 30g, 16,00 – 30 g(No 1), peale trenni u. 19,30 – 30 g(No 1), õhtl kodus u. 20,30 – 30 g = 180 grammi. yks laks tuleb veel vähemalt võtta. Öösel võttes aga igakord und kohe ei tule(u. 1 h läheb mõnikord) Mis teha ?
vambola
Membermismoodi see parim teema on ? aint yks “nii lahe teema” jutt. asjalikust jutust on asi kaugel. välja arvatud mõned erandid
vambola
Memberlaupäeval peaks kordama. or pyhapäeval. saatest veel. esimesed saated olid jah nigelad aga viimased on päris head olnd.
vambola
Memberno jah. siis jälle hea vaadata kuidas alex kangi tõstab.
vambola
Memberjah. teles võiks olla jah rohkem kulturismist ja ka rammumeestest infi. lehed ka aint mainivad mõne reaga. ja aint absoluuti. sellest on kahju.
vambola
Memberesimene asi mis paremaks teex asja oleks -mitte kasutada CAPS LOCK -i.
vambola
Membermis sa sellest valgust peale söömist võtad ? sellest pole ju kasu. söögist peaksid niigi saama valgu kätte(juba piimas 15 g valku).
vambola
Membertahtejõud on yks asi. aga kui pärast enam pikka aega und ei tule pole mõtet öösel võtta.
vambola
Memberolen ise ka katsetanud erinevaid kavu paar kuud. hea rytmi/enesetunde sain järgneva kavaga(aluseks võetud Oti kava 4 p.)
E. Rind, Õla esiosa
T. Lailihas, õlg(kukla tagant surumine)
K. Vaba
N. Biitseps, Kõht
R. Triitseps
L. Jalg, Õlg(kesk, tagaosa), selg
Tunne on päris hea.
vambola
Memberkaalus juurdevõtmiseks on parim variant syya päevas 3 kreemisemat torti. energiat ka kõvasti.
-
AutorPostitused