Skip to main content

vambola

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 185 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: sangpommi surumine #32440
    vambola
    Member

mis vahe seal siis on ? Muuseas, bohemia, sangpommidest ma yht teist tean. olen nimelt mõned ajad tagasi olnud sellel alal suhteliselt kõva tegija.

in reply to: sangpommi surumine #32437
    vambola
    Member

ytlen ausalt et ma ei usu et sa 32 kilost sanga surud 20 korda. olen käinud mitmel võistlusel ja seal suruvad tyybid(sirgete jalgadega) 24 kilost pommi umbes 20 -30 korda. Saalis kus ma treenin teevad 100 kilosed vennad 60-70 kiloga 8 kordust.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30190
    vambola
    Member

oled sa suuvooder või mis ? või lihtsalt lollpea ?

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30189
    vambola
    Member

ei noh …. sacatini on ikka naljamees. vaata, sacatini, et sa seal revalis selle ylbamise peale lõuga ei saa. naljamees …. tema ei lase kedagi välja. krt. tahaks näha.

in reply to: Öine Valk #31431
    vambola
    Member

kusagilt lugesin et organism ei pidavat yle 30 -35 grammi omaks võtma. või võtab ?

in reply to: Öine Valk #31429
    vambola
    Member

aga kui pole piisav. ma kaalun hetkel u. 104 kilo. nii. hommikusöök 7,30 – 20-30 g (valk) 10,00 – 30 g, 13,00 – 30g, 16,00 – 30 g(No 1), peale trenni u. 19,30 – 30 g(No 1), õhtl kodus u. 20,30 – 30 g = 180 grammi. yks laks tuleb veel vähemalt võtta. Öösel võttes aga igakord und kohe ei tule(u. 1 h läheb mõnikord) Mis teha ?

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30120
    vambola
    Member

mismoodi see parim teema on ? aint yks “nii lahe teema” jutt. asjalikust jutust on asi kaugel. välja arvatud mõned erandid

in reply to: TV #31530
    vambola
    Member

laupäeval peaks kordama. or pyhapäeval. saatest veel. esimesed saated olid jah nigelad aga viimased on päris head olnd.

in reply to: TV #31527
    vambola
    Member

no jah. siis jälle hea vaadata kuidas alex kangi tõstab.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30110
    vambola
    Member

jah. teles võiks olla jah rohkem kulturismist ja ka rammumeestest infi. lehed ka aint mainivad mõne reaga. ja aint absoluuti. sellest on kahju.

in reply to: on see tosi? #31474
    vambola
    Member

esimene asi mis paremaks teex asja oleks -mitte kasutada CAPS LOCK -i.

in reply to: Magu lõhkeb #31466
    vambola
    Member

mis sa sellest valgust peale söömist võtad ? sellest pole ju kasu. söögist peaksid niigi saama valgu kätte(juba piimas 15 g valku).

in reply to: Öine Valk #31422
    vambola
    Member

tahtejõud on yks asi. aga kui pärast enam pikka aega und ei tule pole mõtet öösel võtta.

in reply to: Nati abi vaja kava koostamisel #31397
    vambola
    Member

olen ise ka katsetanud erinevaid kavu paar kuud. hea rytmi/enesetunde sain järgneva kavaga(aluseks võetud Oti kava 4 p.)

E. Rind, Õla esiosa

T. Lailihas, õlg(kukla tagant surumine)

K. Vaba

N. Biitseps, Kõht

R. Triitseps

L. Jalg, Õlg(kesk, tagaosa), selg

Tunne on päris hea.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30073
    vambola
    Member

kaalus juurdevõtmiseks on parim variant syya päevas 3 kreemisemat torti. energiat ka kõvasti.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 185 total)