vambola
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vambola
Membereks seisukohti ole palju. kuna mul endal pole see kõhulihaste väljatoomine oluline pole mul kogemusi mida edasi anda. kuid kõhulihas saabki iga trenn koormust. kõhulihas töötab kaasa peaaegu igal harjutusel. arvan et kõhulihaste väljatoomine sõltub eelkõige toitumisest e. rasvakiht peab õhuke olema.
vambola
Memberjah, bohemia rääkis õiget juttu. bohemia, sust hakkab asja saama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise lisaksin veel niipalju et yks võimalus on ka 1* nädalas teha – aga nii et on tehtud – jõudu tuleb tublisti. kui aga eesmärgiks lihas välja tuua siis vast 2* on parem variant.
vambola
Member“kaks päeva tunda anda” ? mul on lihas peale trenni 4-5 päeva hell.
Phanton. Vaata tööriistade alt – seal on mitmeid kavu nii algajale kui edasijõudnutele.
vambola
Membervaielda pole siin midagi. Lastel ja noorukitel ei tasu alkoholi manustada. kui aga tegu on täiskasvanud inimesega(alates 21 .a.) ei tee pudelike õlut saunapäeval kyll midagi kurja. Mina ntx joon vast 2 pudelit lahjat heledat õlut nädalas. Loomulikult mitte treenigpäeval ja vahest võtan ka mõningad pitsid hundijalavett. Kui ma võrdlen ennast enda jõusaalis ykskõik kelle arenguga pean mainima et minu areng on yks paremaid. nagu iga asjaga on võti mitte aine tarbimises või mittetarbimises vaid kogustes.
vambola
MemberJurka, kes siin väitis et kulturist on ? Inimene treenib ehk lihtsalt. See selleks.
rosin, tee ka teisi harjutusi. Hea oleks treeneri abi – ehk teed harjutusi valesti, jne.Kuid eelkõige mõjutab väljanägemist minuarust rasva%. Kui ikka paks kiht rasva naha all ei paista su edusammud lihtsalt välja.
vambola
Membersa siin väidad et ma olen nõrk. mille alusel sa seda väidad ? kas sellepärast et ma mõnikord väikese dringi teen ? vaata, bohemia, jõutrenn nõuab eelkõige just vaimset pingutust. lihasjõud suureneb just vaimse töö tulemusel e. jõutrenn on suhteliselt yksluine ala ja seal suudavad häid tulemusi saavutada just vaimult tugevad. ja sa väidad et ma olen nõrk. ok. sa võid arvata mida sa tahad. sa võid omada ka suuri eesmärke. sa võid olla usin treenija. sa oled ka kindlasti tore mees.
Aga niikaua, kui sinu kõige suurem raskus kaalub sama palju kui minu hambaork, ei sobi sinul kyll minu vaimutugevust hinnata.
Igastahes edu sulle.
vambola
Membersee kes arvab et alkohol ja pohmakas on nagu sukk ja saabas on kas ise joodikud või ei tea alkoholist midagi. ja nendest eesmärkidest niipalju et neid pystitada võib iga mees aga nendeni jõuab mõni yksik. ennegi nähtud kevadeti megaeesmärkidega jõusaalikylastajaid. mõni kuu ja nad on kadunud.
To: T2S. Siin antaksegi nõu. Kismaks kisub see teema seepärast et osad foorumikylalised kommenteerivad teemat millest nad midagi ei jaga. Ehk seepärast et nad nii noored on.
vambola
Memberno näed. su tase on kehva. trenni teed aga kehva oled ikkagi. sinusuguste pärast see tase polegi parem. ja enne kui tuled siia taset määrama tõsta enda tase kasvõi keskpärasele tasemele. siis on nagu põhjust nuriseda/kritiseerida. e. kui oled ise pasa ära teisi arvusta. ja see et sa alkoholist hoidud tuleb ehk seepärast et keegi ei raatsi sinusuguse tolvani peale hyva kraami kulutada.
vambola
MemberMis tasemel viga on ? täitsa korralik tase on. ei tasu võrrelda taset nendega kellel dop. kontrolli pole. ja veel. kuidas su enda tase ka on ? oled ennast vahelduseks võrrelnud oma eakaaslastega ? et oma jutule kaalu lisada võiksid oma pildi nurka lisada. siis hea muskleid vaadata.
vambola
Memberkust see ime tuleb et selle vv foorumi tegelased pommi tõstavad ? ma arvasin et te ainult heegeldate ja treenimine tähendab teile siin foorumis lollide kysimuste esitamist. ja see sam on ikka eriti hädine vend. Juba 32 kilo mainimine tähendab talle murtud selgroogu.
vambola
Membermina ytleks selle peale et miks mitte. See jutt et inimene kes jõusaalis käib on kulturist on jama. Enamus inimesi kes jõusaalis käivad ei ole kulturistid vaid treenijad. Ja oma elust ei maksa teha rutiinset nyhkimist. Kes tahab see muidugi teeb. Igal asjal, ka alkoholi tarbimisel, peab lihtsalt olema mõistlik piir. Mina pole nõus elama yksluist ja tuima elu ainult selle nimel et saada aastas 0,5 cm lisaymbermõõtu käsivarrele. Ma ei usu et see 0,5 cm mind õnnelikumaks teex . Väike pidu vahetevahel koos väikese napsi ja kena tibiga kaalub iga kell selle 0,5 cm yle. Iga kell.
vambola
Membermina teen selga ja biitsepsit erineval päeval. Selge on see et selja päeval biitseps täit koormust ei saa aga kuna teen yhte lihasryhma 1* nädalas siis saab biitseps kerge vahekoormuse enne biitsepsi trenni.
vambola
Memberselja treenimisel osaleb biitseps ikka korralikult – kui kyynarnukk kõverdub siis töötab. Ja yhinen arvamusega et bohemia kommentaarid on suht mõtetud -iga jummala teemas on paar kommentaari ” ma kyll täpselt ei tea aga tee nii “.
vambola
Memberple mõtet vaielda. vahet pole. see kolisev ja mängult tellitav asi mida sa tellitavaks sangpommiks nimetad on mänguasi. aga see selleks. muidugi on tegijaid igal pool . ehk 10 aasta pärast oled sa ise ka tegija ja räägid vahelduseks midagi mõistlikku. edu
vambola
Membermis jutt see on et treeni nõrgema käe järgi ? mis siis tugevam teeb ? nõrgemat kätt tuleb lihtsalt rohkem treenida. ja siis see tellitava raskusega sangpomm – selliseid asju ei ole. ja veel. kui mees jõuab teha max. tulemuse 20 kordust siis miks krdi pärast treenides teha 6 kordust – teha tuleb ikka niipalju kui jõudu on ja et kordusi vähemaks saada tuleks raskust tõsta.
-
AutorPostitused