Valx Profiil Topics Started Replies Created Engagements Favorites Search replies: Forum Replies Created Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total) Autor Postitused september 7, 2007 at 4:42 p.l. in reply to: Oleks mul mõtet midagi kasutada? #124544 ValxMember Kunagi tegin ka poksi (ammu). Minu teada mida suurem lihas poksis, seda jamam, sest segab ju. Seal on põhilised ees-õlalihas ja tripseps. Kui panin mööda aidake. september 7, 2007 at 4:33 p.l. in reply to: Küsimused #124543 ValxMember Ei ole mõtet, mõelda , et hakkad kodus jõudu tegema. Sa ei tee. Teed seal mõned harjutused , ilma soenduseta ja kõik. Ise soovitan , mine jõusaali , regi kliendiks ja anna minna ( pead raha maksma. Raha eest teed täiega). september 7, 2007 at 4:11 p.l. in reply to: Kergelt segaduses! #124542 ValxMember Tahad pekki kaotada, tee aeroobst ja jälgi kaloreid. Tahad lihast kasvatada , vaata treeninkavasid. P.S Sinu pealkirjast ei saa aru , mida Sa tahad. Mina vaatasin seda, lihtsat huvist. Autor Postitused Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)