Valts
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Valts
MemberNonii tekkis kavaga seoses üks küsimus, nimelt seal kirjas näiteks et surumine on 1. nädalal 6×2, kas see 6 on siis seeria arv ja 2 on korduste arv
“> ?Kui jah siis miks nii, ei saa aru miks nii vähe kordusi?
EDIT: täna oli esimene selle kava järgi treeningpäev ning jõusaalis tuli mulle pähe selline küsimus, et kui kaua oleks opitimaalne treeningu kestvus ajaliselt. Olen kuulnud et mida vähem seda parem. Täna läks mul aega umbes 1,5 tundi. Kas see on paras? Kas tohib olla ka rohkem, näiteks 2 tundi ?
Valts
MemberTervist!
On ka soov sellele surumiskavale.
3x nädalas trenn.
Ette tänades, Valts.
P.S.- vanus 16, kaal umbes 60 piires, pikkus 175 cm
Valts
MemberJõutõmbe võid sa näiteks 1.päeva esimeseks harjutuseks panna, aga siis peaksid viskama selle alaselja harjutuse äraKas surumist teen siis teisena? Ma arvan et esimeseks sobib rohkem surumine siis jõutõmme. Aga noh ega ma mingi spets kah pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: äkki panen jõutõmbe 3. päeva peale? ja sealt võtan alaselja keretõsted maha? Siis nagu ei ole kaks rasket baasharjutust ühel päeval.
Valts
MemberKusagile soovitaks jõutõmbe kindlasti sisse panna. Väga hea kogukeha harjutus.Hmmm.. ei teagi kuhu seda panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äkki keegi soovitab?Valts
MemberTundub enamvähem korras olevat, harjutusi on piisavalt.1. päeval on alaseljale minu arust ühes seerias palju kordusi, võiks olla 15 ja ise ma tavaliselt ei tee seljasirutajat kõhulihastega ühel päeval(ise tead, kas see sind segab või ei)
Miks teed lõuatõmbeid 2x nädalas? Tahad lõuatõmbe kordusi parandada?
Ühesõnaga, massi ja nn. reljeefi korraga ei saa, nii et vali üks ja vastavalt sellele ka lisa rohkem/vähem aeroobset trenni ja muuda toitumist.
Ei alaselg ei sega. Ei üldiselt kindel soov lõuatõmbe kordusi parandada ei ole, lihtsalt endale kuidagi meeldiv harjutus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja seepärast kaks korda, et kui on pealthaare siis ju treenib rohkem triitsepsit ja kui althaare siis rohkem biitsepsit. Enda arust on nii. Ah nii et massi ja reljeefi korraga ei saa, olgu siis on soov saada massi kuna kaalun ainult 60 kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Niisiis kui ma tahan rohkem massi siis mida ma pean tegema kas vähendama või suurendama aeroobset trenni?Asoh, muide kas sellise kavaga jõuab ka kaugele? Selles mõttes et kas näiteks suveks on võimalik 70 kg rinnalt suruda kui praegu jaksan 50 kg umbes 6 korda suruda peale 40 kg seeriat.
Valts
MemberOlen siis teinud umbes sellist kava http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…cise&nr=27# , aga lõpus aeroobset olen teinud 10 minutit.
Et siis elan Kuressaares ning siin on ka spordipood kus valgupulber myygil.
Ainult yks küsimus on veel, kumb on parem kas sojavalk või vadakuvalk. Ja mis on nende erinevus.
Valts
MemberEt siis ema nyyd lubas ja ootan uuesti kommentaare kas on siis mõtet osta?
Ja ootan siis seda kava kui see on võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valts
MemberKaua oled trenni teinud?Kui alles alustasid, siis ei ole sul valgupulbrit vaja ja areng tuleb isegi.
Aga muidu saab lehelt : http://www.fitness.ee/ tellida.
Et siis tegin nyyd kasutaja kah (olen teema algataja) Jõusaalis hakkasin käima sügisel, täpselt ei oska õelda.
Et siis endale jäi selline pulber silma, kuda kommenteerite? http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=310
EDIT: rääkisin sellest emale, tema aga reageeris sellele negatiivselt. Ta ütles, et see on keemia ja ei luba mul seda.
Ma tean, et valke saab toidust (söön iga päev 4-5 muna, nädalas 1-2 kohupiimapakki, piisavalt liha, joon piima) kuid arvan et seda on vähe.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused