Skip to main content

Valikordvalirespublika

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kael #41382

Kaelale on hea teha kettaga. Lamades pingil ja liigutades ketast peale asetatuna ette taha ning kylgedele. Veel on hea harjutus kaela peale silda visata ja ette taha liigutusi teha. Kodus tegin ka lihtsalt tavalise pyksirihmaga õhtuti. pumpas kyll hästi verd täis.

in reply to: Vesi #41277

Raske kyll ei ole 7 liitrit sisse ajada. Lihtsalt harjumusest joon toidu kõrvale ja muidugi ka trennis joon palju. Aga ega ma mingit rida kyll ei aja ,et täna pean jooma 7 või 5 liitrit. Lihtsalt koguneb niipalju. Ma ei usu, et midagi erilist erineb kas jood 3 või 5 liitrit.

in reply to: Vesi #41267

Ega jah öösiti tuleb kyll mitu korda ärgata.

in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #41264

Asi võib olla vererõhus. Ennastki segas päris kaua aega. kui hakkasin rohte võtma kadus ka peavalu. Soovitan perearsti juurde minna.

in reply to: MIda arvate sellest treening plaanist ?? #41243

Tolkamid. mis sul on ka jõusaalist põhimõte, et mida kauem jõusaalis seda parem tulemus. Ega kulturism kergejõustik ei ole, et seda ajas mõõdetakse.

in reply to: hüpe ja kiirus #41242

Ise mängisin kunagi kossu. Siis ei pööranud jõule tähelepanu. yks yyp oli kyll selline kes tegi kangiga kohapeal yles hyppeid. Hyppevõime oli kah võimas. Kuigi ma arvan, et sellise harjutuse puhul aitab paremini korduste arv alates 20. Osta endale neet JUMPSOLESID mida ikka nendes kossuajakirjades reklaamiti. Aga samas võib olla ka samasugune reklaam nagu Muscletech.

in reply to: kits #41241

Pole kuulnudki . Äkki pärineb mõnest erootika ajakirjast.

in reply to: Kui palju magate päevas? #40823

Keskmiselt umbes 8-9 tundi. Minu puhul jääb paari tunni võrra väheseks.

in reply to: Nimetage tooteid kus on kõige rohkem… #40748

Ma ei saa aru kuidas sa Juku juustu kuskilt ei leia. Mina näen kyll seda pea kõigi Tallinna poodides. Ja nagu juba öeldi on odavam turult ning ka selverites pole hind kõige hullem. Ise ostan oma kodu lähedalt Minski poest(umbes 60kr kg). Tee silmad lahti.

in reply to: Nimetage tooteid kus on kõige rohkem… #40715

Juku juust—-100gr-40gr valku

Kodu juust rasvata—-350gr-60grvalku

1muna-7gr valku

Rohkem pole vajagi. Osta selline raamat nagu “Kulturism kõigile” seal lõpus on enamus toiduained hästi välja toodud.

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)