Valikordvalirespublika
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Valikordvalirespublika
MemberKaelale on hea teha kettaga. Lamades pingil ja liigutades ketast peale asetatuna ette taha ning kylgedele. Veel on hea harjutus kaela peale silda visata ja ette taha liigutusi teha. Kodus tegin ka lihtsalt tavalise pyksirihmaga õhtuti. pumpas kyll hästi verd täis.
Valikordvalirespublika
MemberRaske kyll ei ole 7 liitrit sisse ajada. Lihtsalt harjumusest joon toidu kõrvale ja muidugi ka trennis joon palju. Aga ega ma mingit rida kyll ei aja ,et täna pean jooma 7 või 5 liitrit. Lihtsalt koguneb niipalju. Ma ei usu, et midagi erilist erineb kas jood 3 või 5 liitrit.
Valikordvalirespublika
MemberEga jah öösiti tuleb kyll mitu korda ärgata.
oktoober 21, 2004 at 2:34 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #41264Valikordvalirespublika
MemberAsi võib olla vererõhus. Ennastki segas päris kaua aega. kui hakkasin rohte võtma kadus ka peavalu. Soovitan perearsti juurde minna.
Valikordvalirespublika
MemberTolkamid. mis sul on ka jõusaalist põhimõte, et mida kauem jõusaalis seda parem tulemus. Ega kulturism kergejõustik ei ole, et seda ajas mõõdetakse.
Valikordvalirespublika
MemberIse mängisin kunagi kossu. Siis ei pööranud jõule tähelepanu. yks yyp oli kyll selline kes tegi kangiga kohapeal yles hyppeid. Hyppevõime oli kah võimas. Kuigi ma arvan, et sellise harjutuse puhul aitab paremini korduste arv alates 20. Osta endale neet JUMPSOLESID mida ikka nendes kossuajakirjades reklaamiti. Aga samas võib olla ka samasugune reklaam nagu Muscletech.
Valikordvalirespublika
MemberPole kuulnudki . Äkki pärineb mõnest erootika ajakirjast.
Valikordvalirespublika
MemberKeskmiselt umbes 8-9 tundi. Minu puhul jääb paari tunni võrra väheseks.
Valikordvalirespublika
MemberMa ei saa aru kuidas sa Juku juustu kuskilt ei leia. Mina näen kyll seda pea kõigi Tallinna poodides. Ja nagu juba öeldi on odavam turult ning ka selverites pole hind kõige hullem. Ise ostan oma kodu lähedalt Minski poest(umbes 60kr kg). Tee silmad lahti.
Valikordvalirespublika
MemberJuku juust—-100gr-40gr valku
Kodu juust rasvata—-350gr-60grvalku
1muna-7gr valku
Rohkem pole vajagi. Osta selline raamat nagu “Kulturism kõigile” seal lõpus on enamus toiduained hästi välja toodud.
-
AutorPostitused