Skip to main content

Valikordvalirespublika

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: maailma pikeim kulturist? #59962

Vanas Flexis umbes 5-6 aastat tagasi kirjutas mingist India kulturistis kes oli vist 6’13’ jalga pikk. Seal nimetati teda pikimaks maailmas. Aga tegu ei olnud muidugi proffiga.

in reply to: Hinnad #54732

Kriskoixxile

Aga miks peaksin ma üldse tahtma minna peale jõusaali mingitesse naiste spinning või aeroobikasse. Kas siis seal yldse ainult jõusaali paketti osta ei saa. Imelik.

in reply to: Hinnad #54567

Hind on lihtsalt nii kõrge et seda ei juleta välja reklaamida. Minu teada peaks kuu õhtusel ajal midagi 1200-1300 olema aga ei ole kindel.

in reply to: Hea nõu teile noored “kulturistid” #50434

MUC Mul on sulle üks kysimus. Kas nendel piltidel kus Tokko Planetis tulevikukulturistidest pilte tegi kaalusid sa 99.

in reply to: Korralik jõusaal Tartus? #44580

Mis asja. 315 krooni kuu ja inimesi nii vähe. Tartus vist huvi ala vastu kyll väiksem, kui nii head võimalust ei kasutata. Tallinnas on suuremad saalid kyll enamasti puupüsti rahvast täis. kahju et Tartus ei ela. Edu

in reply to: kehakaalust rohkem #44345

60

in reply to: kukla tagant #44305

Kukla tagant ei tee. Eest surumine tundub minule parem variant. Istudes 90kg 5 kordust.(seljatoega).

in reply to: Et kaal ei tõuseks…. #42872

Ytle mulle 1 Eesti naine kes on niiöelda liiga suurte lihastega. M arvan et sa ei peaks muret tundma et sul yleöö selg Vsse läheb. Võta asja mõistusega.

in reply to: SUPER-PRO???? #42779

sojavalk ju

in reply to: SUPER-PRO???? #42762

On see vadak või soja

in reply to: SUPER-PRO???? #42752

400 grammi 116 EEKU. Ei ytleks et eriti odav on.

in reply to: em voistluste tulemus!!! #41474

Kuule aga kas Meelis Susi oli siis hea ylakehaga. Sinu jutust tuleb välja nagu Eesti kohtunikud ei oskaks oma tööd teha. Mõtetu vaidlus võistlus on toimunud. Susi saab ju ennast järgmistel aastatel tagasi Eestisse vedada ja oma võimast keha näidata.

in reply to: proteiin no1 #41440

Loll kysimus. Pakud 5 päeva ja 6 tundi. Minuteid ei julge pakkuda. kasvamine on rohkem geenides kinni. Kõik on individuaane. Keegi ei oska sulle foorumi teel õelda millal sa kasvama hakkad.

in reply to: em voistluste tulemus!!! #41420

Sa mõtled Abrossimovit. Väga hästi jäin rahule. Minu meelest oli peajagu ylejäänud neljast yle. Selliste käte ja rinnaga tyypi Eestis naljalt ei leia. Rohkem käis võistlus teisele kohale. Esimene oli omaette klassist. Respect

in reply to: Biolabi toidulisandid #41396

Ära seda paska kyll sisse aja. Esiteks on ta sojavalk ehk siis taimne valk. Teiseks on tal kehva maitse, kolmandaks ta ei lahustu hästi ning neljandaks ta on ka kallis. Olen ise ka kunagi proovinud.Ei soovita

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)