valgumees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
valgumees
MemberJah. Kui kõik purgis oli, siis häkiti Rolandile Arnoldi pea otsa. Millal otsus tuli, seda ei tea. Ilmselt ei olnud sarnasus piisav (teise filmi jaoks oli jällegi piisav). Muide lisaks välisele sarnasusele on Rolandil ja Arnoldil ka väga palju muud ühist.Ma ei saa mitte muhvigi su segasest jutust aru,mine maga ennast välja parem!
valgumees
MemberKuksilt juba lugesin,et kriitikutele se film kohe üldse ei meeldinud kuna pidavat meenutama videomängu mitte filmi.
valgumees
MemberVaadake, et aspataamiga toidulisandeid ei osta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> :
Aspataam (E 951), mis on ohtlikumaid aineid, magustatakse toiduaineid. Keemiaraamatuis nimetatakse seda mürgiks. See tekitab rahutust, masendust, silmavalu ja -kuivust, nägemishäireid, sügelust, iiveldust, mäluhäireid, krambihooge, peaajukasvajat, epilepsiat, Parkinsoni, Alzheimeri tõbe ja teisi hädasid.
Igaljuhul proovisin täna shokolaadi reflex natural whey-d ainult veega (vett~3-400ml. tavaliselt lisan ~30g dextrot ja 30g maltot).
Maitse oli päris kehvavõitu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .süsivesikud teevad maitse palju paremaks.Naturaalne valk ei saagi sul meeldiva maitsega olla,sealt kõik keemia ja muu pudi välja võetud.Se samahea kui ostad poest maitsetut ja rasvavaba kodujuustu,seal ka maitse suurem asi pole.
valgumees
MemberTäiesti nõus. Ja kui seal seda keemiat palju tundub olevat, on alternatiiviks ju naturaalne variant sellest, mida vist siin kuskil saada pole.Kui keegi teab, kuskohast leida, siis oleks huvi asja vastu.
http://reflex.ee/index.php?mark=5&prod…21&vote=yes Sealt ostsin ise.Maasika oma
valgumees
MemberGo ba
valgumees
MemberSai isegi nüüd Reflexi Instat Weyd proovitud.Võrdlus Weyd goldiga mida olin ennem juba 3 purki söönud.
Maitse- Sama hea,sellised mõnusad sulavad suus mõlemad.
Segunemine Instat weyl parem.
Imenduvus,arvan et võrdne.
Mõju-olen praegu instantiga rahul,veel ei oska täpselt kommenteerida aga võimalik,et meeldib isegi rohkem kui wey gold
valgumees
MemberSöö muslit ja kohupiima
-
AutorPostitused