Skip to main content

valgekets30

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: skinny fat #390844
    valgekets30
    Member

Kaloraazi kokku arvutanud ei ole otseselt. Söön 4-5 korda mõõdukalt. Kindlasti vähem kui enne ja kindlasti on kalorid miinuses, Mis need makrod on :)? Kuidas on võimalik liiga vähe süüa ja seetõttu kaalu mitte kaotada? Täna 50 päev ehk pool läinud seega, tulemused pigem kehvemapoolsed, kui 50 päevaga 1 cm vöökohast maha saadud, siis ei saa rahul olla. Lähen vähemalt selle 100 päevaga lõpuni, võib-olla ongi liiga vara mingisugust tulemust oodata.

in reply to: skinny fat #390795
    valgekets30
    Member

Suured tänud nõuannete eest. Hetkel käimas 46 päev. Hetkel väikene madalseis seoses tööga, 5 päeva trenni pole teinud. Muidu olen teinud jõusaali, 1h jalgratast või 1,5km ujumist. Saasata söönud ei ole, või siis näpuotsaga, aga 95% vähem kui enne. Keha on natukene rohkem trimmis, aga vööümbermõõt on ainult 1 cm (90 – 89) vähenenud. Ma olen kahe valiku vahel – kas suurendada lihast või põletada rasva. Ma saan aru, et mõlemad korraga ei ole võimalikud. Mulle endale on olulisem kõhust lahti saada ja lihasmaas säilitada. Sellest küsimus – kas see on reaalne, et ma jään plaani juurde – 3x nädalas ujumine/sõudmine u 45-50 min ja 1 x jõusaal? Kas sellega saavutaksin eesmärki. Hetkel teen midagi vist ikka valesti, et kõht ei kao. 

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)