Skip to main content

Valeriy

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Soovitusi minu treening ning treeningkava kohta #250658
    Valeriy
    Member

Ma ei hakka sellise lihtsa, kuid samas raske küsimuse tõttu uut teemat tegema ja ebaviisakalt torman siia teemasse.

Nimelt ma sooviks teada, kuidas ma saaks treenida rinnalihast sealt altpoolt nagu? Noh ma mõtlen sealt alt, kus rinnalihas hakkab lõppema, saate aru küll mida ma mõtlen? Kas on mingeid kindlaid harjutusi ka? Hetkel tundub, et alt nagu kuidagi ei arene üldse vaid ülevalt ka kõrvalt läheb lihas suuremaks.

in reply to: Ei saa aru:D #249655
    Valeriy
    Member

Poisss21@hot.ee

Oleks väga tänulik!

in reply to: Mida teie kostate toitumiskava peale? #248556
    Valeriy
    Member

Minupoolt siis kaks küsimust kah –

Nimelt te ütlesite, et piim jäägu 10-aastastele.. aga mida tervislikku ja kasulikku siis kõrvale juua? kuna kuivalt ei taha minna, siis peab midagi muud võtma. mis peale keefiri veel kasulik on?

ning aidake – kuidas hommikul pudru taolist asja ruttu valmis saada? kuna ikkagi koolilaps, siis ei jõua hommikul vett panna keema ja siis keeta neid helbeid ja jahutada kah. ja need 2mindi pakiomad on ka lurr..

in reply to: räpane tänavakaklus #248151
    Valeriy
    Member

See kindlasti oleneb ka kohast, kus sa paikned. Näiteks Valga ei ole väga suur linn ja seal enamasti kõik teavad kõiki ja ei hakata taguma üksteist. Aga mina elan sellises kohas, kus ka linnas kõik tunnevad üksteist aga näiteks 10km eemal on Paide kus juba ei ole kõik sõbrad, ning siis on Aravete kus on palju selliseid inimesi, kes elavadki sellenimel, et teistele peksa anda. Tulevad näiteks suvalisele peole ja hakkavad kohe mölisema.

Kuid jah, eks see oleneb inimesest. Mõnel inimesel on pohhuii, kui mõni inimene su kulul nalja teeb ja sellist. Mõni inimene lihtsalt on temperamentsem ja lööb mõistuse neile kohe pähe.

in reply to: räpane tänavakaklus #248125
    Valeriy
    Member

Oi, see on hea teema. Keegi kasutaja rääkis siin hästi mida teha tänavakaklusel (mike või keegi) aga paljud iba on ajanud siin.

Kasulik teema on, sain kõvasti targemaks kohe mida vältida ja mida mitte.

Aga mul tekib küsimus – kas sellistel kaklustel loeb tugevus ka niipalju? Või näiteks, kui mul on hea liikumine ja kiired löögid ja olen kaklusel enesekindel.. Kas siis on võimalus, et võin ilusti endast tugevama mehe maha suruda?

Küsin selletõttu, et elan sellises linnas kus kuritegevus on hullumeelne ja võib igalhetkel peksa saada.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)