vAleksei
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vAleksei
MemberMina ja Paul ka kohal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.august 31, 2012 at 7:32 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #323126vAleksei
MemberEks ma vahest ikka puhkan ka, kuid niikaua kui mina treenin on seal vaid mõni üksik tegija, tihti vaatan, et mul seal käsi veel teha, enne on juba selg või rind tehtud, tulevad inimesed trenni, ka tõsisemad tegijad ja lähevad enne mind veel minema ka…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle kohati tundub, et tahetakse kuidagi kergelt seda arengut saama, mina ei ole kunagi osanud mitte treenida…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Alla 3 tunni päevas ei tule praegugi….Mul läheb ka viimasel ajal 2,5-3h ringis. Alguses dünaamilised venitused-soojendused, siis olenevalt trennist õlad näiteks soojaks kergete hantlitega(süvalihased), edasi trenn. Sinna otsa tuleb HIITi ja lõppu veel venitused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberTäna oli mul jala-õla trenn, minu õnneks pole raskused kuskil langenud, mis on positiivne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kahjuks oli empekas koju jäänud, võib-olla oleks muidu viimase kükiseeria 150kg teinud, aga ei anna see vaikne saalimuusika(Skyplus oli vist) mingit powerit ja kõrvalsaalis toimus ka parajasti bodypump ja siis mingi muu trenn veel…vAleksei
MemberVõib-olla peab olema negatiivne stiimul, ehk siis, kui ütleme jõuludeks 200kg ära ei tule, siis teeme kogu Planeti rühmaga sulle ihunuhtlust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberEi mõista, mis imeplokid teil seal on, 100 kg biitsa ja 107 kg triitsa, mees ise kaalus viimati 106 kg. Hakkab vaikselt füüsikaseadusi eirama see asi. Pigem tuleks see ploki raskus julgelt kahega jagada.
Ma märgin sinna trennihunti lihtsalt kg, lihtsam arengut jälgida, tegelikult peaks reaalselt vähem olema, plokid ju ülekandega kõik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberTäna oli päris hea trenn ja kaal oli peale trenni jälle veidike langenud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Tõestuseks: http://www.trennihunt.ee/workout/40324 raskused päris head
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberTäna 17.30st saalis, mina teen selga ja biitsa, Paul jalga. Taneli kohta ei oska öelda, ilmselt teeb ta vahepeal salatrenni
vAleksei
MemberAleksei!
Kuidas sul eile trennis enesetunne oli? Usun, et see kerge saun ei kurnanud sind ära vaid just lükkas süsteemi korralikult käima! Kes ei saa aru, milles jutt käib, siis Aleksei tegi eile enne trenni kerge sauna nagu vene dessantväelased oma programmides. Kindlasti teistmoodi katsetus ja ma ise olen samuti dieedi ajal teinekord nii teinud ning keha üllatanud. Peale sauna on muidugi ihu mõnusalt sooniline ja visuaalne pilt võtab silma märjaks!

Soe oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga selle ühe nädalaga, mis seljavigastuse pärast eemal olin, on lamades surumises raskused natuke langenud
, muud harjutused sai sama raskusega tehtud vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberJalavahetus on individuaalne. Minul endal om parem jalg oluliselt tugevam ja jalavahetusega kaotaksin proportsioone. Samas, Pauli ja ka Aleksei puhul võib see asi isegi toimida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaks järgmine kord proovima ja pärast vaatama, kumba pidi parem on, mul oli eile mõte rind-biitsaga ka teist poolt proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Täna umbes 4st trennis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, kergem jalg, mis tegelt pole nii kerge, pikad seeriad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja pärast otsa veel HIITi, täna stepperil arvatavasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
Membervõiks küll jah!
“lendav kurk”
kurk on märg, otse purgist
vAleksei
MemberJep, ma kohal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.august 21, 2012 at 5:21 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #322244vAleksei
MemberPigem Aleksi teab siis kas on mõtet dieeti teha,kõnnib lihtsalt läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda kindlasti mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, nalja ma küll ei tule tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.august 21, 2012 at 12:06 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #322228vAleksei
MemberAleksei on hullult murelik. Kusagil Sparta salakambrites raudselt valmivad katseklaasis uued ulmelised noored ja juuniorid keda koolitatakse Aleksei lavalt minema ajamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Murelik ma ei ole, pigem oleks kahju, kui laval olekski kokku ainult 3 inimest, võiks ju rohkem olla

vAleksei
MemberVõi siis tõmbad kõigepealt õhku peale, hoiad hinge kinni, tõmbad oma pulbri alla koos veega ja ongi olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.august 20, 2012 at 9:11 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #322194vAleksei
Memberküllap siis kohapeal näed, kes ja millises konditsioonis välja tulevad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda kindlasti, arvuliselt võiks ikka ju öelda, kui palju teilt tulijaid on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.AutorPostitused