vAleksei
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vAleksei
MemberPasta-Kristo tegi algul soenduseks 15min stepperit ning siis tegin ma jalga , selga , rinda ja biitsa ning homme plaanis siis jalg , triits , õlg ja kõht !
SOOJENDUS on muidu see sõna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, ptv
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ohoh, nüüd ei olegi kuldne kolmik ainukesed, kes trenni teevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga ma suht tugevalt haige, heal juhul esmaspäeval trenni. Tanel pidi ka haige olema ja ühtlasi oleme täna ja homme Maasikas tööl, kaks haiget meest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…vAleksei
MemberKiiret paranemist! Ma arvan, et Siim Kelner saatis sulle pisikuid, et jäme konkurent kõrvaldada

Hahah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, no eks ma üritan võimalikke kadusid minimeerida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberKrt jäingi haigeks ikkagi
…Aga loodan, et esmaspäeval saab juba trenni teha, pikki pause ei saa siin enam lubada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberEks sinna t-särgi peale võiks käes rippuva jaki panna

Siis, kui on palav, siis on eriti mõttekas seda jakki selga panna, kui higi niigi tilgub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…vAleksei
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> krt ongi mingi pisik küljes jälle…Tuleb enne magamaminekut tervendavat protseduuri korrata vist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, loodan, et homseks on juba hea, saab trenni siis, aga hiljemalt reedel tahaks ikka trenni jõuda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Krt immuunsüsteem vaatamata kõikidele lisanditele ikkagi dieedist vist natuke nõrk ja siis hakkavadki need igasugused pisikud külge, bussis ja koolis eelkõige
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.september 12, 2012 at 12:42 p.l. in reply to: VII Innar Mardo Memoriaal: tulemused, pildid, kommentaarid #324334vAleksei
MemberAleksei Vära on registreerunud juuniorid +75kilo kulturism
Väike parandus, Värä, mõlemad täpitähed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga ei ole hullu
MemberMillist?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Apotheka (“a.” on purgi peal) oma, apelsinimaitseline.
vAleksei
MemberSama jama siin. Pidevalt ümberringi tõbised inimesed.
Tuleb askorbiinhappe kogust suurendada. Soovitan:

Peaks olema puhas askorbiinhape, mitte selle L variant (mida enamus on ja millest imendub vaid ~10%). 20tk, maksab 4€, 1 tbl on 1g askorbiinhapet. Ei soovita osta sama asja punases pakendis, vaid just kollases.
No ma ise ostan seda närimis C-vitamiini, 2-5g päevas tarbin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberOleks võtnud küll, aga liikusin hoopis vanalinna poole lapsele lasteaeda järgi.

Ma niisama norin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, ega ma seal kaua ei ootanud, paar minutit vist
Member12.september 2012
Kerge haigusepoiss on sees. Juba eile piinlesin nohu ja aevastamistega ning hommikuks oli ilmselt palavik ka. Varahommikul tegin bodypumpi ja üritan täna ka ühe jõusaalitreeningu teha. Süüa eriti ei taha, aga pean sööma, et energiat oleks. Kehakaal oli hommikul kõigest 85 kg. Üritan siis täna teha oma lamadessurumise kampaanias esimese sammu ning mingisuguse märgi maha panna alguseks. Usun, et Paul on praegu minust isegi paremas seisus, aga küll ma temast peagi mööda panen. Toidulisanditest PUMP+, HT-R, WHEY3 ja SHOCK
Ma siin ka alles hiljuti olin haigeks jäämas, õnneks sai õigel hetkel ravitud(100g viina, leib võiga ja sinna peale küüslauku ning magama ära). Eile tegin ka kiire trenni ära, peale seda HIITi ja siis kiirelt bussi peale, täna siis ka kuidagi kahtlane olla, vb tuleb protseduuri korrata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Bussi peal muidugi ka väga palju rahvast, kes köhivad ja aevastavad, rääkimata ülikoolist :S…vAleksei
MemberSõitsin täna vanast kaubamajast mööda ja mis ma nägin? Soliidsed vanahärrad ning eakad prouad olid seina ääres ja värisesid ning bussipeatuses seisis punnis rinnaga ja terava bicepsiga hr Aleksei isiklikult. Päikese käes olid veresooned eriti pingul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Krt, oleks võind mu peale võtta siis, kui sa annelinna suunas liikusid
MemberTäna kuskil 18.00st seljatrenn, kergelt(kerge nädal käsil)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberMul on kergem jalg ja siis õlg ka otsa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberMa küll ei tea mis värvi juuksed sul Aleksei on ja kas tedretähnid on ka? Kui on, siis polegi muud võimalust, kui lumivalge ja Inglismaalt pärit?
Igakord, kui ma su poseerimispilte vaatan tuleb mulle silme ette see sinu pandud anoreksiku pilt aastast 2006. See on ikka müstika, et nii peenike poiss saab omale vajaduse korral sellised lihased peale kasvatada. Tubli.
Tedretähnid tulevad välja küll jah, aga mitte väga palju, kevadel-suvel just ja muidugi juuksed on tumedamat oranži, veits pruunikad ka vb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga enne seda peenikest olekut olin veel VÄGA paks ka, kahjuks tollest ajast pole pilte ette näidata
. Aga jah, plaanid on suured seoses kulturismiga, nii et tuleb selle nimel töötada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. -
AutorPostitused