vAleksei
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vAleksei
MemberKas homme tund ka toimub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?vAleksei
MemberKui teil seda saali nii perverssel ajal kinni ei pandaks, siis ma tuleks isegi homme trenni.
Pean siis kas Turu tn või TÜASKi kasuks otsustama ca 18.00st.
Kuule räägi, kuidas ma oma särki kätte saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>? Ma ise homme trenni ei liigu, oleks kauem lahti, siis läheks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Krt fitshop ka homme kinni, sinna ei saa jätta…Pühapäeval liigud minema juba? Kirjuta FBs vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.september 21, 2012 at 8:21 e.l. in reply to: VII Innar Mardo Memoriaal: tulemused, pildid, kommentaarid #324881vAleksei
MemberPeaasi, et oleks kuivgrimm, mitte selline rasvane möga nagu kunagi.
Heleduses võin ma sinuga võistelda ja seni on Fitshoppides müüdavatest grimmidest täiesti piisanud.
Pole kursis, kas sa oled üldse grimmi nii peale pannud nagu pakil kirjas või oled jätnud viimase päeva peale nagu Imre poisid. Kui ikka muud lahendust pole, siis ma ostaks oma raha eest selle välja ja kannaks peale nii nagu peab.
Kui ikka 3 kihti panna kahel-kolmel võistluseelsel päeval, siis võtab piisavalt tumedaks küll.
Okei, aga fitshopi kodukalt ma grimme küll ei näe

vAleksei
MemberMa kusagil 15st saalis, teen käsi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberVõitja Aleksei 10 häälega, teisel kohal Reimo R 6 häälega.
Õnnitlused!
Nice
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
MemberMulle kull helistasid ja pakkusid hääle eest 20 eurot, aga ma ei räägi sellest kellelegi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa said valesti aru, 20 senti
september 20, 2012 at 9:35 p.l. in reply to: VII Innar Mardo Memoriaal: tulemused, pildid, kommentaarid #324859vAleksei
MemberSelline küsimus, et mis grimmi VÕIB kasutada EMV 2012? Mul on eriti hele nahk ja tahaks midagi sellist, mis teeks ikka korralikult tumedaks
. Muidugi eraldi teema on selle voolamisega jms, aga see võib juba tulla higistamisest jne. Ühesõnaga, tahaks soovitusi, kust ja mida tasuks võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Tore oleks muidugi, et ei määriks, kui kanda juba eelneval päeval ka kiht peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberHahah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, ma pole otseselt mitte kellelegi öelnud, et hääletaks vms
september 20, 2012 at 6:05 p.l. in reply to: Mr. Olympia 2012 (Phil Heath VS Kai Greene) video! #324837vAleksei
Member1. Phil Heath
2. Dennis Wolf
3. Kai Greene
4. Branch Warren
5. Dexter Jackson
6. Shawn Rhoden
7. Ronny Rockel
8. Lionel Beyeke
9. Cedric McMillan
10. Roelly Winklaar
muutsin natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberVaatan, et Aleksei rebib ette juba 5 poolthäälega! Pean vist särgi kotti pakkima.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuigi kardan, et pean sulle tooma XXL: kes ka teisele kohale ei tõuseks, sinust laiem vaevalt on.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No kui ma võidan, siis võid XXL tuua jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Vb sul veel midagi head auhinnana ära anda, paha ei teeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…. Aga ma muidu homme liigun saali ka mingi 14.30-15.00 kuskil, kergem kätetrenn
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Satud äkki samal ajal? Anna teada igatahes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberTegelikult ma tegin selle koomiksi ära, siis vaatasin, et kurat, “indz” tegi umbes sama, aga eestikeelse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… Aga noh, mis seal ikka
MemberArvatavasti näeb mind ka neljapäevast trennis, PEAAEGU terve, ehk neljapäevaks vist TÄIESTI terve
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
Member
Ma arvan, et XL sobib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.september 16, 2012 at 9:12 p.l. in reply to: Arnold Classic & AC Amateur Europe 2012: MEDALISADU #324588vAleksei
Member

Väga hull käsi, võimas
MemberMa jah ei jõua
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Tahaks kolmapäevaks trenni jõuda, siis nädal aega täis trennita nagu :S. Ma alles hiljuti ärkasin, magasin nagu ikka kahes jaos, peale tööd, 6.30-10.30 ja siis 11.30-14.30
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ärkan lihtsalt, et süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. -
AutorPostitused