vAleksei
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vAleksei
MemberKirjuta, mida sa sööd tavaliselt, siis saab edasi vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.oktoober 10, 2012 at 8:31 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #326649vAleksei
Memberoktoober 8, 2012 at 6:54 p.l. in reply to: BB & Fitness news, links and articles from here and there! #326457vAleksei
MemberPatrick Johnson dominated men’s bodybuilding by winning the SHW class and over all title..

This Patrick reminds me of Kai, especially in the most muscular pose
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberTekkis veel küsimus, et kui suur vahe on nö klassikalisel kükil ja kükil smith masinal.
Küsimus tekkis sellest, et kükkisin täna jõusaalis pmst esimest korda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suure ähmiga tavaline kükipuur ajas segadusse mind ja pikemalt mõtlemata läksin kõrvale smith masina juurde ja siis jäin juba seal peatuma ja otsustasin seal oma kükke teha.
Kas smith masinal on kükk nö isoleeritud? Ja ei mõju ”baasharjutusena”`?
Smithil ei pea nii palju tasakaalu hoidma ja minu jaoks on Smithi kükk näiteks ebamugav, sest tuleb leida see õige asend, et korralikult kükkida. Minu jaoks on lihtsam ikka tavalise kangiga kükipuuris kükki teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberNo seda viimast pilti võiks küll 9gagi panna, varsti sõidab see poiss(vist ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) mootorrattaga jms, photoshopi abiga muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberKüsiksin üle, et kui esimest korda nüüd kükkima hakata… millisele tehnikale oleks kõige mõstilkum end suunata, mõeldes sellele, et põlvedele vähe koormust lisada ja et oleks niiöelda kõige lihastesõbralikum?
Osad asjad on juba selged… näiteks kuidas kangi korralikult hoida ja et võtta ta turjale mitte kaela peale….
aga seda teemat siin lugedes just tekibki küsimus et kui laiali peaksid näiteks jalad olema… ja kas tuleks teha ikka täiskükke`?
Arvestades seda et pean ise korraliku tehnika ära õppima ja juhendamist kuskilt pole, siis ulmeliselt suurte raskustega ma ilmselt tegema ei hakka. Kordused jääksid 6-8 piirdesse.
Ühe korra jõusaalis testisin.. tegin tühja kangiga (rinnalt surumise kangiga, see suur). Aga tundsin et saaksin vabalt ilmselt 10 kilosed raskused veel peale kütta näiteks…. aga siis tekib see probleem, et ma kardan et ei jaksa seda kangi endale turjale tõsta.. kas siis on mõni muu võimalus kuidas raskus endale peale saada?
// Ning muidu, ei tea kas tegin õigesti või mitte… aga mingeid valusid nagu polnud ja tundus mõnus…
Rühimõttes nagu hoian ikka keha ja selja sirgena ja allalastes kõverdan kõigepalt tagumiku taha ja saan aru et keha tuleb hoida vertikaalselt? ja siis jalgadega lasen alla ennast.. kas ülessetulles on ka mingeid tähtsamaid punkte mida tuleks jälgida ?
Hea muidugi oleks, kui keegi vana kala näitaks sulle tehnika ette, aga kui ei ole sellist varianti, siis youtube-st leiad kindlasti palju videosid, otsi nt: how to squat properly. Sealt saad kindlasti paljud vastused ja kangi ei tõsteta omale turjale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Sa paned kangi kükipuuris sellisele kõrgusele, et jalad sirgeks lükates tõuseks kang pukkidelt, asetsedes sul siis trapetsi peal, liigud tahapoole, ja hakkad kükkima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberEnamus teevadki midagi aeroobset 0,5-1h, siis lähevad kas kõhumasinale/kõhupingile ja/või teevad reitele midagi
vAleksei
MemberMa sõin täna kell 10 kolm rasvast viineri pirukat ja kaks kohukest ja trenni algab mul kell 13.00 . ja peale trenni MUSCLE+
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega see nüüd mingi hea hommikusöök küll pole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Minu tänane hommikusöök: 7 praemuna ja kuivainena kaalutuna 90g 4-vilja putru 300ml piima + 200ml vee peal keedetuna, sinna peale veel jogurtit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberAga kui mul nädalas on 5 trennipäeva kas on normaalne tarbida 5 korda nädalas seda peale igat trenni siis?.. Ei taha väga ramboks ja värki jah muutuda…
Kasutamine:
1-2 dl pulbrit 3-5 dl vee või piimaga 1-2 korda päevas. Tarbida vahetult peale treeningut ja tund enne koormust või kasutada toidukorra asendamiseks päeva vältel. Üks desiliiter pulbrit kaalub 45 g. Mina ei tea palju see 1dl on… 2 supilusikatäit ehk?
Vabandan veelkord lollide küsimuste pärast…
Ma ei taha solvata või midagi, aga kas loogilist mõtlemist näiteks oskad kasutada? Vaatad mingi mõõteanuma järgi, kasvõi šeikerisse paned 1dl pulbrit ja saad teada, palju see supilusikates teeb
vAleksei
MemberMa arvan, et 5x nädalas saab liiga suur doos, pead iga nädal uued riided ostma, sest lihas hakkab nii kõvasti vohama. Siin üks näide Muscle+ üledoosist:
oktoober 2, 2012 at 11:11 e.l. in reply to: Mr. Olympia 2012 (Phil Heath VS Kai Greene) video! #325818vAleksei
MemberEga erilisi korvpallureid ei olnud nende seas enam ühtegi.

Toney Freeman peaks olema 188cm, Wolf peaks 180cm olema. Vaatasin ainult top10 praegu, peaks pikemaid mehi veel olema, aga jäid 10st välja siis. Aga vaatasin neid vabakavasid, siis seal kommentaatorid ka rääkisid ja panin ka ise tähele, et pikematel jääb jalgade massist puudu, tegelikult mitte ainult pikematel, et selle taha jäävad ka need halvemad kohad. Mõni on muidugi lihtsalt kandiline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…nagu Branch, kes oleks kindlasti pidanud olema pigem 6. või 7, sest top5 olid ikkagi klassikalisema kehaehitusega, kitsas vöökoht, laiad õlad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberVäga tubli! Mis harjutused tänaseks plaanis?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rind ja säär
vAleksei
MemberMa 15ks trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberAleksei Värä teeb täna rinda?
Mul on ka täna rind-õlg-triitseps Fitlifes kella 14.00st!
Keegi veel liitub?
Just nii, ei tea veel, kas raskelt või kergemalt, eks näis, kuidas tunne on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
MemberTegelikult hea küsimus. Kahjuks ei saa seekord vist tundi 16:00 teha kuna spordiklubis on uute programmide tutvustus. Selles suhtes, et võtan kaamera kaasa ja peale enda päevast presentatsiooni saan meie spordipoiste vormi pildistada küll kes 13:15 ajal peaksid Eedenis olema!
Selge, peab siis ennast varem üles ajama, et vähemalt kaks söögikorda oleks juba all, siis teen kohe trenni ka peale pildistamist, homme on rind
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kui ma 13.25 jõuan on okei?AutorPostitused