vAleksei
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vAleksei
MemberMul on alaseljaga sama asi, tõmbab nii kangeks ja valusaks ära, et ei saa sokke ka jalga. Nüüd hakkasin süvalihaseid tegema, aga see-selleks. Tahtsin öelda, et käisin sellise inimese juures: http://biokliinik.ee…?id=22〈=est ja peale ESIMEST korda sain juba normaalselt liigutada, peale teist-kolmandat korda oli aga väga hea juba. Ma ei tee mingit reklaami siin, lihtsalt see toimib ja ma pole ainuke pereliige, kes tema juures käinud on! Soovitan soojalt, ei kahetse!
PS! Käisin ka massaažis jms, mitme erineva inimese juures, aga kahjuks polnud neist väga abi.
vAleksei
MemberMinul on plaan alles järgmine sügis nüüd võistelda, st korralikuma lihasmassiga välja tulla siis juba
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Püüan kolmapäeval ka kohal olla!vAleksei
MemberPõikaks teemast korra kõrvale.
http://www.flexcart….p?m=PD&pid=3181
Kust oleks võimalik neid osa?)ma mõtlen ,et mu postikulu liiga suureks ei läheks) Mõni lähim riik kus müüakse?
Rauno, milleks sul neid üldse vaja on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, raskem hoida ju või ongi selle jaoks mõeldud, et arendab haaret kuidagi?vAleksei
MemberMul 5-aastane õde. Ei ole alati rõõmu ja nalja – tuleb tugevaid närve ka vahepeal omada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Aga palju õnne minu pooltki!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>I second that, mul 6-aastane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Siiski,PALJU ÕNNE
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !november 2, 2011 at 10:53 e.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #313342vAleksei
MemberTervist,
Selline küsimus, et milles see VIP-pääse seisneb? Üks võitjatest(Svetlana Värä) on mu ema ja tõenäoliselt ta ise ei lähe MMi vaatama, aga mina läheks küll meeleldi, kui seda pääset võib edasi anda

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2011 at 1:23 e.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315044vAleksei
MemberVäga viis võistlus oli
vAleksei
MemberALEKSEI VAATAB PRAEGU JA KRATSIB OMA VALGET IHU! Küll teeme selle heleda mehe ka homme-ülehomme tumedaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Haha, õigel hetkel tulin teemasse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 27, 2011 at 5:39 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #317983vAleksei
Member1. Siim Rast
2. Taavi Pehme
3. Alex-Edward Raus
4. Tarmo Pärna
5. Rene Poljakov
6. Rait Sagor
7. Margo Lepik
8. Elar Kraav
9. Argo Erit
10. Alexander Andrusenko
vAleksei
MemberMitme rasva % pealt võiks hakkata six pack paistma vaikselt?Mitu pitsi viina ma võtma pean, et täis jääda?
oktoober 24, 2011 at 6:54 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #318805vAleksei
MemberVaikselt koidab juba, mõned hotellid isegi üles kirjutatud, mis oleks lähedal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sai juba broneeritud, pole enam infot vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 24, 2011 at 5:41 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #318798vAleksei
MemberTähtis uudis ööbimise kohta!Öömaja osas on pakkuda Reval Sport klubi kõrval asuvat hotell Braavo, Aia 20 (kahese toa hind 45€. NB!Tubade arv piiratud, soovijatel palume koheselt võtta ühendust annika@braavo.ee ja broneerida endale tuba. Kui seal toad lõppevad, aitab Annika ka alternatiiv öömaja leidmisel. Kuna kaalumine ja registreerimine toimub SK Reval – Sport, siis Braavo variant sobib võistlejatele hästi.
Lisaks hea uudis, et piletid on müügis!
OSTA pilet PILETILEVIST
Kas keegi oskaks veel mingit hotelli seal lähestikku soovitada, Tallinnat väga ei tunne, võiks öelda, mis linnaosas Reval on üldse, kui selle järgi otsida ise midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Võib-olla parem isegi Salme kanti siis kuhugi, kui Tartust otse Revalisse kaalumisele sõita ja siis hotelli pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ette tänades,
Aleksei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 21, 2011 at 9:56 p.l. in reply to: Põhjamaade MV 2011 üks parimaid naiste vabakavasid! Vaadake! #318464vAleksei
MemberMis nendes Tallegi karpides on, ei loe välja, kui see mingi laadimise saladus pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
oktoober 17, 2011 at 8:54 p.l. in reply to: Põhjamaade MV 2011 üks parimaid naiste vabakavasid! Vaadake! #318040vAleksei
MemberImre Vähi – klassika -180cm #1
Marti Taru – klassika -180cm #3
Rain Kuusnõmm – kulturism -70kg #3
Raigo Kuusnõmm – kulturism -80kg #2
Ott Kiivikas – kulturism -90kg #1
vAleksei
MemberSeda piffi on burksis küll minimaalselt, enamus on siiski sai (3 kuklit ju Big Macis)no ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, pole ausalt mingi 2-3 aastat juba mäki toitu söönud, vb rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
MemberKus sul see soja siis burksis asub?selles kotletis arvatavasti, vb eksin
AutorPostitused