vAleksei
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vAleksei
MemberWelcome to the club…. tegelikult mind on aidanud osteopaat, väänab keha ja ongi kohe palju parem olla, aga see on ikkagi ajutine lahendus. Ma ise üritan alaselja harjutusi teha lihtsalt tugevdamiseks, aga väga ei aita, peale aastavahetust proovin spordiarsti juures ära käia, võib-olla nemad teavad midagi… Igatahes jama seis, kükis annab vahepeal tunda, jalapressis, isegi rinnalt surumises, rääkimata jõutõmbe tegemisest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
MemberKäisin ka pildil ja kaardil järel, väga positiivne, suured tänud Imre !
MemberMul on keskmine kaal praegu 94.5kg, trenni pole nädal aega teinud, hull köha ja nohu on, väga sitt olla ausaltöeldes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…Ah jaa, Kirp, sulle ka midagi. Mina üldiselt söön päevas kusagil 200g aeglaseid süsikaid ja kusagil 200g kiireid, valku üritan hoida 200g piirimail, mida rohkem, seda uhkem muidugi, aga vastavalt rahalistele võimalustele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Praegu muidugi olen haige ja üldse peale võistlusi veits käest ära läinud, kuigi vorm püsib ikka hea siiamaani. Peale aastavahetust plaanin ikkagi kõik šokolaadid jms asjad välja jätta niipalju kui võimalik ja asendada aeglaste süsikatega, no peamiselt ikka riis ja tatar. Plaan võistelda on nüüd sügisel, võistluskaal oli 30. oktoober 87,6kg, kevadel oli see 82,5kg või vähem, ei mäleta täpselt juba, seega sügiseks tahaks ikka 90kg+ olla(mis minu pikkuse 185cm juures pole kuigi palju).vAleksei
MemberMul on keskmine kaal praegu 94.5kg, trenni pole nädal aega teinud, hull köha ja nohu on, väga sitt olla ausaltöeldes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…vAleksei
MemberKrt, mehed! Muskad!
Pidage vastu! Homme ei pea enam nii palju sööma!
Toredat pühade lõppu! Nendele, kes võistlesid viimastel Eesti meistrivõistlustel 2011 Planet-Sport ridades, on Fitshop Eedenis ilus pühendusega grupipilt! Palun võtke oma pilt(suurus A4) ära sellistel tegijatel:
Maikal
Norman
Paul-Eerik
Aleksei
Sander
Sandra
Laura
Ma muidu võistlesin ka, aga no, ei ole hullu

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 19, 2011 at 5:46 p.l. in reply to: Lahkus Põhja-Korea suur juht ja õpetaja Kim Jong-il #274667vAleksei
MemberEestis keegi peale pereliikmete vaevalt nutaks, kui mõni kohalik juht sureks.
Rahvas on meeleheitel, sest nad ei tea, mis nüüd saab, kui keegi nende eest ei mõtle, kuidas käituda ja mida teha
Member
15.12.11 Ma niisama poseerisin ja järsku keegi tegi pilti, ei märganudki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…. trollvAleksei
Member
vAleksei
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuule kui sa juba taburette joonistad, vb saad midagi ka minust teha, omast stiilis, laudauks vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, loomulikult kui vaba hetk tekib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!EMV galeriist leiab sobiva pildi ma usun
MemberTere kõigile!
Aeg muudkui lendab ning täna on siis kl 18:30 pildistamine! Palun olla kõigil meie grupi meestel õigel ajal kohal, sest pildistamine kestab umbes 15 minutit! Pühapäeval oli 6 meest kohal, kes lubasid täna võimalusel kohal olla. Kindlasti tahaksin näha ka teiste vormi. Kui tuleb rohkem rahvast, siis pildistame mitmes ringis! Kohtumiseni täna õhtul ning Aleksei- kammi seekord juuksed ka ilusti ära ning lisa põsepuna kui vaja!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei leidnud kammi üles
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …tegelikult ei saanud tulla sellepärast, et viisin õe samal ajal trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberHea mees! Sa oled heal juhul keskmise tasemega bodypump
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ksjuures väga hea lahendu- lihtne ja tabav. See on tõesti kunst!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa tahaksid endale juba särki kirjaga: “Kulturism on kulukas”?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei kurda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, praegu keskmise tasemega bodypump, homme Mr. Olympia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> haha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Aga teemasse: Kulturism on distsipliin.
vAleksei
MemberMina olengi kulturism. :trollface:
vAleksei
MemberTere kõigile!
Täna oli siis järjekordne tund, aga lubatud pildistamist ei olnud, sest üks mongol unustas fotoka koju
. Midagi ära ei jää, sest teeme poseerimise ja pildistamise kolmapäeval, 07.detsembril 2011 kl 18:30 aeroobikasaalis!!! Tänases tunnis oli kokku 6 meest ning tegime 5(!!!) harjutust bodypump 79 programmist: soojendused, rind, triceps, biceps, õlg. Oleme ausad- mõnel mehel käis elu silmade eest läbi, aga usun, et selline pikem tund oli väga heaks vahelduseks kõigile! Kindlasti oleks tore teinekord lugeda siin tagasisidet ka meie grupi noortelt, kes täna kõik kaasa tegid surmaeelsete oigamiste saatel. Kohtumiseni kolmapäeval!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilmselgelt nii lebo oli, et ma läksin veel jõusaali rinda ja triitsepsit tegema, kõhtu ka otsa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lebomehed panevad teinekord siis veel raskuseid juurde ja teeme kõik 10 harjutust oluliselt väiksemate pausidega ja siis ei minda mitte jõusaali kõhtu treenima pärast seda, vaid saunalavale surema
november 15, 2011 at 2:47 p.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #305290vAleksei
MemberEsimene ala laupäeval kell kümme on Athletic Fitness!
SATURDAY, NOVEMBER 19
10:00—14:00 PREJUDGING for Fitness, Bodyfitness, Bodybuilding and Athletic Fitness
15:00 PREJUDGING for Classic Bodybuilding
SUNDAY, NOVEMBER 20
13:00 Opening the gallery of Kaupo Kikkas. Book presentation: Revitalization, Estonian version. Nokia Concert Gallery Hall.
15:00 Opening ceremony and FINALS
22:00—24:00 Farewell Banquet
Selge, aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2011 at 9:56 p.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #305679