vAleksei
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vAleksei
MemberTäna selg+biits ja kõhtu lõppu, 13.00 trennis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
MemberMa treenisin eile magu, aga täna 15.00st jõusaalis rind+triits ja kõht ka muidugi lõppu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
MemberToon välja oma eelmise aasta arengu – 2010-2011. Terve aasta verd higi ja pisaraid ning muutus on märgatav

olin ikka kole küll või mis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ise ei saanud siis midagi aru 
Järgmine EMV on siis minu jaoks 2013 nagu maininud olen, mitte 2012 !
juuksed on pähe kasvanud
Membersee oli jh kõvv (Y)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga sellest me ei räägi
MemberJep, sellist saunapidu pole veel Tartus olnud
MemberEnne pumpi sai selg+biits tehtud ja ei olnudki see pump ka nii hull, v.a poolikud kükid
Member
vAleksei
Memberteelusikaga paned omale kreatiini suhu ja jood vett või midagi peale, leiutate mingit jalgratast siin
MemberPäris “Skromni” teine(vene k. tagasihoidlik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).vAleksei
MemberMis ta mulle siis ennustab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ennustan, et sa saad Mr. Olympial 10 aasta pärast 2. koha, sest mina saan esimese ja Ronnie Coleman puhkeb nutma, sest võit oleks pidanud minema sulle, kuid ilmselgelt on mängus raha ja muud intriigid.
vAleksei
Member

Staarfotograaf-kulturist Tanel tegutseb jälle, 9. jaanuar 2012
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
MemberKusjuures Alekseid näeme igal neljapäeval Vene selgeltnägijate tuleproovi saates
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Haha, sa ikka suudad leida, aga sarnasus on märgatav tegelt
MemberSuured tänud kõigile, kes täna tunnis olid. Täna tegime soojenduseks 3 harjutust BODYPUMP 80 programmist: soojendused, biceps ja õlalihased. Pärast poseerisime ja pildistasime. Uued mehed on kõvasti edasi arenenud väga lühikese ajaga! Tänased pildid loodan üles panna täna või homme ning püüan teha ka vahekokkuvõtte. Loodetavasti aprillis korraldame juba 4. Lõuna-Eesti Lahtised Karikavõistlused kulturismis ja fitnessis ning selleks ajaks peaksid kõik uued mehed poseerima vähemalt sama hästi kui Aleksei, Paul-Eerik, Norman ja teised staarid. Kolmapäeval olen jõusaalis kl 18:30-19:00 ja siis saate tulla oma erinevate trenniküsimustega minu juurde konsultatsioonile.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on hetkel eksamiperiood, homme ja neljapäeval veel eksamid teha ja siis veel uurimuse esmane variant kuu lõpupoole esitada, seega kui aega tekib, siis tulen ikka tundi, trennis käin ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberMina olen see õnnelik, kellel ka suure rasvaprotsendiga näeb 6-packi, kuid 8-packi jaoks peab ikka pekki põletama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Üldiselt sain aru, et ei ole mõtet seda kõhtu nii palju piinata, vähemalt enda puhul, piisab sellest, kui teed trenni lõppu 4-5 seeriat erinevaid harjutusi. Kunagi tegin peale igat harjutust kohe kõhtu vahele, kuid see võtab pigem jõudu ära ja põhiharjutustes ei ole seda enam nii palju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.