vAleksei
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vAleksei
MemberSee läks ju juba pool rinnale(kuna alaselg pingist kaugel, st. sild), või ma eksin?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No eks suure raskusega tulebki iseenesest sild
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
MemberKoomikud krt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
Member
??:”> tolm sattus silma vist…
MemberSaun on vist ainuke koht, kus pole pilte teinud veel

vAleksei
MemberNeed hantli tõmmete hiigelraskusega veerandkordused tunduvad viimasel ajal jõusaalis mingi moevärk olevat, päris mitmes kohas olen näinud neid. Päris tõsiselt küsin, et kas seal on mingi tõsine point ka sees, sest neid kipuvad tegema ikka just kogenumad käijad, mitte mingid esmakülastajad, kellel nagu “vaadake kui suure hantli ma võtan!” point oleks?
Kuigi Vend Vähi selletemaatilist postitust Aleksei kohta vaadates võiks ka ju nagu vastupidi arvata:)
No seda ära karda, et ma veerandkorduseid teen, täisamplituud ikka, siis kui Vähk pildistas, siis tegin spetsiaalselt aeglasemalt ka, et jääks paremini pildile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ( 5×10 muidu tegin)jaanuar 26, 2012 at 12:57 p.l. in reply to: Millistes Tartu jõusaalides näete jõutrenni tegevaid naisi-tüdrukuid? #240491vAleksei
MemberSee on jah siuke koht, et kui trenni lähen, siis läbi akna vaatan seda teksapükstes teismeliste biitsepsihuviliste poiste jõusaaliinvasiooni.
Kui ma kunagi seal käisin, siis mingid 15-aastased tüübid tulid korra jõusaali, tegid midagi, läksid ära. Mõtlesin, et ongi trenn tehtud, aga EI
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! Tulevad tagasi väikeste krõpsupakkidega ja hakkavad siis jõusaalis sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
MemberMul ei ole sõnu
MemberOlen 18.00st kohal, selg+biits+kõht.
vAleksei
MemberTere !
Sooviksin saada veidi abi. Olen 19, pikkust 189 ja kaal 88kg. Olen käinud tavaliselt 3-4 korda nädalas jõusaalis ja teinud üldiselt jõudu nii, et nädalas võtan kõik lihased läbi ja lisaks ka aerbooset. Olin rahul oma vormiga ja kõhtu(kõhulihaseid) oli ka juba hästi näha heas vormis, et trenni on korralikult tehtud. Vahepeal aga ei käinud trennis umbes pool aastat ja väike kõht on ette tulnud, pean silmas just kõhu alaosa. Toitumist olen muutnud juba selliseks, et mingit rämpsu enam ei söö, loobusin ka kartulist ja makaronidest. Hommikuti söön kas putru/jogurtit/kodujuustu ja päeval tavaliselt, kas kala, kanafileed või sealiha ja lisaks palju värsket salatit ja vahest kõrvale ka riisi, juua proovin üldiselt alati vett. Trennis olen käinud nüüd juba 2 kuud, tavaliselt kui tulen, siis sõidan ratast, teen mingi kindla lihase grupi läbi ja iga seeria vahele teen erinevaid harjutusi kõhu erinevatele piirkondadele. Lõpuks jooksen ka lindil 20 minutit, hetkel aga tulemust väga silma ei paista. Küsimus seinsebki selles, et mida ma peaks tegema, et ma saaksin võimalikult kiiresti sellest väikesest kõhust lahti, mis on ette kasvanud, et saaksin end hästi tunda enda kehas ja olla rahul oma vormiga. Mis harjutusi/sööke vms soovitate või äkki oli kellegil endal kunagi tehtud mingi kava, et kuidas kõhust lahti saada ja jõuda selle hea väljanägemiseni, nii et kõhulihaseid on ka juba näha?
Ettetänades!
Marko
Kõige lihtsam oleks süsivesikute hulka vähendada, selle võrra võiksid siis rohkem valku ka tarbida, valk annab niikuinii vähem energiat, kui just jah 3-4 pakki kohupiima ei aja sissa 100g riisi asemel näiteks
Member
sauna ka w?
MemberMa homme 13.00 rind+triits ja kõht muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, Tanel ja Paul pidid ka joinima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
MemberMõnusalt magusa laulu on poisid Aleksei kannatustele taustaks lisanud. Nüüd muidugi tahaks väga Aleksei ulmelist kõhtu näha pärast selliseid
pingutusi!Kuu aega tagasi tegin need 2000 kordust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, praegu teeks 10 000
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberMidaaa?
Küll me teeme sellest video kolmapäeval, siis saad pihta
MemberMul oli jalg+õlg ja kõht lõppu. Hullult hea on kaldpinnal teha kõhtu nii, et liigud üles alla ja samal ajal keerad ülakeha ühele ja teisele poole, samal ajal nagu õhku lüües (Y).
vAleksei
MemberKeermestajaga saab korda, kui üle keerab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused