vAleksei
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vAleksei
MemberVahepeal peab sööma ka ikka! mitte ainult rassima saalis nagu Imre

Täna hommikul ootas mind perenaise poolt tehtud üllatus: kaerahelbepannkoogid valgupulbriga

Notbad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
MemberLouder on päris hea, kuid kindlasti jääb antud versioon (originaal) raskema metalli puhul väheseks. Siin veidi abi
Jah ma juba pikemat aega ka nüüd oma muusikaga saalis, muusika täiesti seinast seina, dnb, dubstep, rap, hiphop, rock jne, aga sellist nagu karjumist küll ei kuula, ei motiveeri
MemberTäna siis nägin keskpäeval Planet-Sport jõusaalis paugutamas härrasid Paul-Eerikut ja Tanelit. Eile õhtul ainult Stevenit. Kas meie mehed on võtnud puhkuse või käivad lihtsalt teistel aegadel? Loodan teid kõiki pühapäeval kl 15:00 tunnis näha!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MIS KELL HOMME TUND TOIMUB? : ) ( :
vAleksei
MemberTäna siis nägin keskpäeval Planet-Sport jõusaalis paugutamas härrasid Paul-Eerikut ja Tanelit. Eile õhtul ainult Stevenit. Kas meie mehed on võtnud puhkuse või käivad lihtsalt teistel aegadel? Loodan teid kõiki pühapäeval kl 15:00 tunnis näha!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma üritan ka juba pühapäevast alates trennis käima hakata, eelmisest pühapäevast saati pole käinud ehk siis päris nädal ei saa täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga ei suuda enam niisama passida
MemberKuidas seda harjutust saaks saalis teha, ma saan aru, et tavaline pink võtt, aga kõrgemaks tõsta ja et oleks stabiilne ka, 2x25kg ette ja 25kg ketas taha vb riskantne, et liigub ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…vAleksei
MemberLoodetavasti tuleb Aleksei ka järgmisel kolmapäeval jõusaali ja saame ka tema treeningut jäädvustada kulturismisõpradele.
Eks ma püüan, ära ei ütleks
MemberÜtleks siia paar sõna ka lisaks. Mind ennast aitab soojendav kreem ja just finalgon. Soovitan soojalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Lisan ka hoiatuse, et tegemist kõige rohkem kõrvetava kreemiga üldse mida apteegist siiamaani leidnud olen
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ügaüks vb ei talu seda. 
Ise ka kasutanud seda, väga vähe tuleks panna, muidu kõrvetab suht hullult ja käsi kindlasti korralikult pesta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Hinna poolest oli ka päris odav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
MembervAleksei
MemberNo mina pole nii mugav vist ja eelistaks pigem saali ja hantlite lappamise, saab veits aeroobset ka selle lappamisega, aga see olen mina
MemberMugav võib olla, aga 255 eur
vAleksei
MemberKusjuures mul on viimasel ajal sama probleem, et jala-õla päeval hakkavad jalad värisema, säärtest on tunda just, enne seda teengi 2 eri harjutust säärtele, kokku 6 seeriat ja kusagil 130 kordust.
vAleksei
Memberavalikustan siis enda võistlus loo kah:D
(Y) panen trennimuusika listi
MemberTeisel niigi halb olla ja sina uhkustad ka veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei ma niisama mainisin. Krt, tahaks ise ka trenni juba, aga peab veel ikka paar päeva ära kannatama, siis juba terve arvatavasti
Memberolen õhtul olemas,
peale haigust on ikka suht nõme trenni teha, jõud kadunud ja suurt motivatsiooni pole -.-
Ai, ei joppand sul vist, ma ikka jätkan samade raskustega, mis pooleli jäi, ühe nädalaga ei juhtu küll midagi praegu
MemberMul on just nii, et iga trenn tahaks ikka endast maxi anda, kui veel hea muusika klappidest mängib ja üldine õhkkond lihtsalt, annad endast 110%…Praegu jäin natuke haigeks, aga tahaks juba trenni minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. See üldine tunne lihtsalt on võimas, kui näiteks viimase seeria viimased kordused juba teed nii, et tunned, et kukud kokku varsti(osade harjutuste puhul).AutorPostitused