vAleksei
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vAleksei
MemberOlen ka ostnud, kõlbab süüa küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
MemberKrt suren ära vist varsti, veel hullemaks on läinud köha ja nohu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, lootsin esmaspäeval juba trenni minna, aga vaevalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2012 at 4:56 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #146748vAleksei
MemberKas mehed ei peaks nüüd 23. a jne olema, uute reeglite järgi, või ma sain valesti aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?vAleksei
MemberLihtsalt liiga valge mees! Päike läheb mööda ja ei soojenda kui on liiga hele
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tuleb nii välja

MemberOlin ise kah kunagi inimene, kes ei söönud hommikust, pigem võtsin unest viimast. Nüüd kõva ~5 aastat hiljem, olen hakkanud sööma hommikust. Kui loogiliselt võtta, siis päeva peaks alustama millegi söömisega, mis annab Sulle energiat päeva alustamiseks. Nagu juba mainitud sai, siis Sa vast ei taha hommikust süüa kuna Sa täidad paagi täis õhtul, aga mul on küsimus et miks Sa sööd ennem magamaminekut paagi täis? Sul ei lähe nii väga energiat vaja, et magada? Öeldakse, et hommikusöök söö ise, lõuna jaga sõbraga ning õhtusöök anna vaenlasele. Ja minu arust on see kuramuse hästi öeldud.
Kui hammas hakkab kinni, siis mul on Sulle anda väga hea abs workout video. Ise alustasin sellega, ja aitas väga hästi(kombineeritud tervisliku toitumisega ofc). Kui ise alustasin, siis tegin 30 asemel 20 kuna ma ei jõudnud rohkem, ja igakord kui uuesti tegin siis panin 1 juurde, esimenekord siis 20 ja siis juba 21 jne.
Ma võin ükskõik kui palju õhtul ära süüa, enne magamaminekut kasvõi, hommikul on ikka kõht tühi
MemberKülmeta vähem:DD Mul oli siin vahepeal samamoodi , 4-5 kuud järjest iga 2 -3 nädala prst jäni haigeks:D Nüüd ma ei tea kas sellest ,et trenni sai palju tehtud või on muud tegurid..
Nüüd pole pikemat aega haige olnud (*sülitab 3 korda üle õla*) 2010 aasta olin 2-3 korda haige
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Mul on alati müts peas, sall kaelas ja kindad käes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, pigem immuunsüsteemiga midagi
MemberAleksei, tead et kelllel veab õnnemängus sellel ei vea armastuses
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> PS: FOREVER ALONE
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaks vist proovima lotopileteid osta, äkki võidab suurema summa, siis veaks igatepidi

vAleksei
MemberAskorbiinhapet tuleb grammide viisi sisse ajama hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No seda läheb mul ikka omajagu päevas, kuskil no 10-15tk päevas ikka, igaüks 50mg, väga hulluks ka ei tasu minna
MemberKrt ma ei saa, närvi ajab, kaks nädalat olin terve ja juba jälle haige ja päris korralikult ka… Kurk ja nina nagu ikka, köha ja nohu, antibiootikume ka ei taha võtta, kui peaks perearsti juurde minema. Mandlid on mul ammu välja lõigatud, adenoidid ka, ikkagi jään suht tihti haigeks, 2011/2012 eriti, enne jäin isegi harvemini
MemberKrt, jälle haige, loodan, et esmaspäevaks terve. Ma ei tea mis värk on, immuunsüsteem nõrk vist
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…Positiivne on see, et jälle ma võitsin siin fitnessis 10eur, seekord fitness.rate mänguga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
vAleksei
MemberPalju see maksab ka? Peaks proovima
Member^ Ilmselgelt mina saan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
vAleksei
Member

vAleksei
MemberKas nad tulevad lavale ka pikkades pükstes poseerima????
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lavale tuleme üleni lateksis

vAleksei
Member
Sellised, keegi kunagi kirjutas ka nendest siin samas teemas, mõtlesin et tasuks proovida. Väga mugavad on ja võib vabalt pesumasinas pesta, mida on ka mitu korda tehtud, väga kerged on ja õhulised
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused