vAleksei
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vAleksei
MembervAleksei
MemberKrdi hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
vAleksei
Memberno aga kas rasva ei kao, kui trenni tehakse ka? selles ju trenn ka soovituslik ning mina teeksin ka trenni.
Pole spets, aga ilmselt trenniga kaob veel rohkem lihast, kui niisama lebotades, sellise toitumisega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
MemberMina ja Sander tahaks poseerida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isand Sandriga poseerite koos tema pool
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Kiidan Isand Sandri trapetsit seal taga, aga ei no pole paha
MemberEMV 2012

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberIse täna kahjuks ei tulnud, aga trennis olin umbes 4st ja käsil oli selg,biits,kõht
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, lõppu 20 minutit stepperit.märts 11, 2012 at 8:39 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #174270vAleksei
MemberVõistleja number 1, võtke rätik eest palun
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberKui küsida ei julge, siis saab alati koos kangiga kaalu peale astuda
MemberMadal pulss 40 – 45 saavutatakse vastupidavusaladega (jooksmine, suusatamine, jalgrattasõit) tegelemisel pikaajalise treeningu tulemusena. Teistel juhtudel võib tegemist olla bradükardiaga, mis võib-olla südamelihase põletiku tagajärjeks.
Täna käisin vereproovil ja mõõtsin ühtlasi ka vererõhku ning pulssi, 116/64 ja pulss 59, pole paha. Aga jah, praegu kaalun ka 99-100kg, kui siit kusagil 7kg alla võtta, siis pulss ka madalam, aga ma teen siiski aeroobset ka juurde praegu põhimõtteliselt iga trenni lõpus.
vAleksei
MemberEi oska kindlat arvu öelda, aga enda puhul olen märganud, et kui teed ikka vähem aeroobset ja üldse pekki rohkem, siis keskmine pulss ka kõrgem. Samas juba paari nädalaga hakkab see langema, kui aeroobset trenni juurde teha, vähemalt enda puhul on nii. Praegu vist keskmine 60, kui kaal väiksem ja aeroobset rohkem, siis 40-45. Aga las keegi targem vastab, kas see langus on niivõrd oluline, et peaks kohe vahemikke muutma.
vAleksei
MemberNonii, tunne enamvähem hea, veits köhin veel ja natuke nohu ka, aga kui homme hullemaks ei lähe, siis lähen trenni ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, rind ja triitseps ning kõht nagu ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberKuivad haigusega kokku nagu rosin, Kristo läheb selle ajaga nii härjaks, et ajab su minema
Ega ma söömist pole ära unustanud, täna kaalusin hommikul 100,6kg kui õigesti mäletan
MemberMa üritan kolmapäeval, hiljemalt neljapäeval trenni tulla, tundub et haigus taandub
MemberSelline küsimus, et kumba harjutust loetakse seljale koormavamaks – kas kükkimist või jõutõmmet?
Jõutõmme
AutorPostitused