vAleksei
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vAleksei
MemberOn !
Pane siia või kuhugi üles
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma homme ilmselt kuskil 7-8 õhtul trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
MemberEi kujuta ette, et suvel ei treeniks vms, eriti veel, kui on soov võistelda sügisel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
MemberTegelikult neid seljaraksutajaid ikka on ja nagu esimeses videos tehakse, see aitabki kohe, ma kunagi ammu kirjutasin siia, sul oli vist ettevalmistus EMVks või siis MMiks. Igatahes, ise lähen näiteks 3. mai Tartus VoMaxi manuaalterapeudi juurde, alaseljaga, närv jälle kinni kuidagi ja pinge sees alaseljas, sellega saab sellest valust kohe lahti, seda ma tean. Ei maksa ka eriti see asi, olenevalt ajast, 10-15eur.
Teine koht: http://www.biokliini…?id=22〈=est kas kohapeal või siis saab ka selle osteopaadi endaga kokku leppida, tema tunneb asja veel rohkem ja võib-olla saab rohkem teada, milles asi, aga tema võttis juba 35eur/h oma korteris ja seal kohapeal peaks 30eur/h olema. Aga igatahes see raksutamine aitab koheselt. Ise olen ka juba väga-väga pikka aega erinevaid venitusi teinud, kuid peamine, mis aitas hoida seda tulemust, mis peale raksutamist saavutatakse, on süvalihaste treenimine, alaselja omasid teen alati enne trenni, peale üldist soojendust kohe.
PS, see teine inimene käib Tallinna ja Tartu vahet, annan ka numbri: 56985803
vAleksei
MemberTee koormustest ära (mitte spordiklubi oma vaid põhjalikum). Mul tekkis endal sama probleem aasta tagasi: keskmine pulss üle 170 ja max üle 200 ning enesetunne täiesti norm. Uuringutega tuligi välja, et see on täiesti normaalne minu puhul. Samuti on see minu puhul normaalne, et ma koormusele reageerin väga aeglaselt. Sul võib sama asi olla.
Söögikordade asendajate osas ma kaasa ei oska rääkida, aga lihaks ma soovitaksin kanašašlõkki
Keskmine pulss 70 mõtlesid ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>? Või trennis keskmine 170, siis veel.vAleksei
MemberKäisime Pauli, Margitiga ja kursavennaga autovedamisvõistlusel täna, päris lõbus oli. Tiimis pidi kindlasti olema ka tüdruk, alguses arvasime, et kõik 4 meest. Igatahes esikohad said siis jõutõstmisega tegelevad tiimid, meie platseerusime kusagil 4-5. kohale, täpselt ei uurinud, aga midagi sinnakanti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberImre, ma saan aru, et sul on tegemist EKV jms, aga kas on lootust üleeilseid pilte saada lähiajal või praegu pole selleks aega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?vAleksei
MemberProovi Caspari Super Pumpi
Kust seda saada võiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Leidsin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
MemberMa vaatan sealt pakendilt… et sa pead reeglitega suguühtesse astuma???
Hirmus pakend, nii kirju ja logosid täis et see on vist kangem kui steroidid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma siin mõtlen, et olen ka mingi kolme erinevat ergutit proovinud, aga otsest mõju nagu ei tunnegi, kui kofeiini sees, siis higistan rohkem muidugi. Et noh ei tea, kas psühholoogilisel tasemel mõjub rohkem, kui sa tead, et võtad ergutit või füüsiliselt ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Hea oleks, kui üks vend võtab mingit sarnase maitsega suhkrusegu vms, teine siis õiget ergutit ja noh mõlemad ikka arvavad, et võtavad ergutit, et kummal siis suurem pauk sees on
MemberMa homme kusagil 1-2st trennis, rindtriitskõht lühidalt
MemberEnne trenni dünaamiline venitus ja lõpus dünaamiline+staatiline mul alati
aprill 16, 2012 at 3:38 p.l. in reply to: EKV 2012 kulturismis ja fitnessis: fotoreportaaž ja tulemused. #137216vAleksei
MemberMeesjuuniorid athletic fitness
1. Jüri Juurikas
Mehed athletic fitness
1. Kristjan Oras
2. Kristo Kauder
5. Marek Liiva
4. Allan Nikopensius
3. Harri Indus
Naised athletic fitness
1. Esta Pilt
2. Darola Kruusik
Noored kulturism
3. Lauri Ööpik
1. Marko Mölder
2. Ergo Tüür
4. Oleg Trofimov
Juuniorid kulturism -75kg
2. Kunnar Rüsülainen
3. Siimo Sikut
4. Kristjan Erendi
1. Aleksandar Kuzmin
Juuniorid kulturism +75kg
2. Taavi Merisalu
4. Siim Kelner
3. Jevgeni Kuzmin
1. Mikk Raudsepp
5. Edmund Pilt
Mehed kulturism
1. Ott Kiivikas
2. Abrossimov Andrei
3. Marek Liiva
4. Aleksander Tsuiman
Mehed klassikaline kulturism -180cm
1. Nikolai Kornõšev
2. Harri Indus
3. Siim Savisaar
4. Taavi Talah
Naisjuuniorid bodyfitness
1. Elo Ilumäe
Naised bodyfitness
1. Esta Pilt
3. Darola Kruusik
5. Monika Saar
2. Triin Kõrge
4. Tiina Porgand
Naised Fitness
1. Kristina Koroljak
2. Signessa Kalmus
Bikini Fitness
6. Annika Sirel
2. Kristiine Pai
1. Egle Eller-Nabi
4. Julia Dunik
5. Tatjana Kudrjavtseva
3. Aleksandra Laer
8. Olga Jakovleva
7. Jekaterina Zabluda
vAleksei
Memberhttp://pcmc.co.nz/ultracontour-fat-removal-how-does-it-work.php esimene link kohe, ütleb, et see pole kaalulangetuse jaoks, vaid pigem keha korrigeerimiseks vms… tundub suht BS
Member100 eur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, palju tavaline rasvaimu maksab? Aga igatahes, laiskadele on see kõik, pärast tuleb ikka tagasi ju, trenni ei tee ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>….vAleksei
MemberKes see üllatuskülaline on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, ma mõtlesin, et tulen üllatan teid, aga tuleb välja, et on veel üllatuskülalisi
MemberStronger-ist Mass Whey 4kg maasikas on väga hea(see “mass” on vb eksitav, süsikaid seal praktiliselt pole), lahustub hästi nii vees kui piimas. Ise teen ööseks alati valmis kuskil 700ml piima ja siis kulp valku, hea juua öösel, kui ärkad vahepeal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused