vAleksei
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vAleksei
MemberDat facial expression
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
Member16.00 Pauliga saalis. Äkki on tund ka, siis oleme poseerijad ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jalatrenn.
Mina ka
, oleks ka jalg olnud, aga paistes jala tõttu tuleb rind ja triits
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberClub Balance?
Jep, aga tänase kohta pole kindel, vasak jalg pahkluust alates paistes, kihulane vist vms
MemberÄra siis istu.
Aga kõlab veidi neuroloogilise probleemina, vbl mõni närvijuur pitsutud.
No ega siis kogu aeg seista ka ei saa
MemberAlaselja parem pool läheb tuimaks, istudes, milles asi ?! Ortopeedi juurde lähen juuli lõpu poole.
vAleksei
MemberTere hommikust, ma just jõudsin koju ja lähen magama, õhtul õnneks lähemale, Võrru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, Pärnu oli täna väga rahulik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberMa usun, et jõuan ka pühapäevasesse tundi
MemberMass on hea, kui nüüd selle kuivaks ka saaks. Mis su hetkekaal on ja mis eesmärgiks? Mis viimane võistluskaal oli?
Ma alustasin viimane kord vist aprillist sügiseks valmistumist.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks mis kindel, et kui mõni mees mõtleb, et ma veel kasvan enne dieeti veel kuu aega, siis palju selle kuuga ikka areneb, kui kogenud kehaehitaja kasvatab reaalselt mingi 1 kg puhast lihast aastas? 100g saab juurde? Kuu aega varem dieeti tähendaks normaalses tempos kuni 1,5 kg edumaad rasvapõletuses. Kui aga hiljaks jääda, võib lihast kiirustades juba kilodes kaotada. Siit võrdlus, kumb on mõttekam, kas jätta kasvatamata 100g lihast või kaotada seda pärast kilodeviisi?
Nojah, loogika selles on, no eks ma vaatan siis, võib-olla kusagil 20. juulist hakkan alla võtma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Viimane võistluskaal oli 87,6kg kaalumishetkel, hetkel on 106kg, tahaksin kusagil 92kg ikka olla ma usun, vaatab, kui kuiv ma siis olen, vajadusel võtan veel muidugi.vAleksei
MemberSoovitaksin sul juba dieedile minna, et mitte ämbrisse astuda nagu eelmised võistlused.
No plaan on augustist dieedile minna ja see tuleb vist ajaliselt pikim dieet siiamaani, seega ma ei usu väga, et ämbrisse astun, eks näis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kui ära ei proovi, ei saa teada ka
MemberMida pealkirja
MemberSelline küsimus, et seljaga nagu tahapoole painutades on mõnikord alaselja vasakus pooles tunda korraks mingit nõksu nagu ja siis on selline tunne seal, nagu saaks nõrgalt voolu, ühte kohta. Milles võib asi olla ?!
vAleksei
MemberMõned pildid peale tänast jala-õla trenni.

vAleksei
MemberAleksei on tubli! Käisin täna spetsiaalselt Tartu turult Alekseid otsimas juurikate lettide vahelt, aga meest ei olnud mitte kusagil- ilmselt tegi juba sooja õhtuseks trenniks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma sinna turule rohkem ei lähe, ei tasu ära väga, turva tööd teha 2-3x nädalas on palju mõttekam
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Higi lahmas täna nii, et jube
MemberMa täna 5st kohal, jalg ja õlg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberMa Taneliga siis samal ajal trenni, mul ka selg ja biits ka otsa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused