vAleksei
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vAleksei
MemberHead mehed! Tulevikus las annavad need atleedid ka endast ikka märku, kes kindlasti kohale tuleksid, mitte ainult need, kes ei tule

Ma ärkasin kuskil 14.00 aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, sest 15.00 ma juba söön
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, 1h enne trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberNo nüüd on sul vähemalt mingi vorm, millega end võrrelda.
Loomulikult on peegelpilt oluline, sest laval ei küsi keegi su kaalunumbrit.
Kaal on orientiir, mille järgi tegutseda. Kui kaal ikka ei lange, siis muutu väga ka vorm.
Loomulikult võid sama kaalu juures näha välja nagu öö ja päev. Ma kaalusin ka esimesel võistlusel 66 kg ja teisel kõigest 67, aga lihamassi oli märatavalt rohkem ja rasva vähem.
Või kui sa arvad, et kaalu järgi ei saa üldse vormi hinnata, ütle seda kurgi-Alekseile.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pärast on terve Eesti täis noori, kes usuvad, et võtsid poole aastaga 10 kg lihast juurde. Sest ega kaalunumber pole ju oluline.

Oh mis sa nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberTere kõigile!
Tundub, et täna tuleks kl 16:00 poseerima ainult 1-2 meest. Jätame siis selle tunni ära ja teeme näiteks nädala sees kui igasugused Folgid ja muud üritused läbi on saanud. Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ma ärkasin spetsiaalselt nii, et oleks hea 16.00ks trenni minna
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…Mina, Tanel, Paul 6ks trenni, nagu ma aru sain, siis kõigil on kavas rind ja ilmselt veel midagi otsa
MemberKirp, ma nii põhjalikult ei ole su blogi viimasel ajal lugenud, aga kas sa valmistud EMVks, et dieedil oled, või niisama oma lõbuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?vAleksei
MemberEgas midagi, järgmised videod tuleb oma mobla peale salvestada ja ise kokku panna
MemberMa tuleks küll pühapäeval. Täna jalg ja õlg, kuskil 15.20 saalis
MemberKäkerdasin oma naljavideo ka kuidagi kokku

Kerge varuga kükiseeria, väga hullu ei hakanud panema
http://www.youtube.com/watch?v=pQ-oV9pduA0&feature=player_embedded
Aint nuttin but a peanut! Yeaaaa buddddyyyy
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
MemberIkka pole veel jõudnud laagri trennidest rääkida, aga täna oli esimene trenn pärast Fit.Campi. Kerge jalatrenn. Pole mingeid protsente ja raskuseid välja arvestanud, teen lihtsalt tunde järgi. Mõni harjutus jäi veidi kergeks, teine oli veidi raske. Kokkuvõttes paras koormus. Jalg läks täis, aga enesetunne oli pärast kerge.
Valisin harjutusi, mis meeldivad. Ei viitsi pressida vägisi.
Tagaosale tegin teise harjutusena sellist asja. Venitus on sama hea(vähemalt) kui sirgete jalgadega jõutõmbes, kuid säästab pea täielikult alaselga. Et seda teha, peab olema muidugi vastav hack-masin. Tegin Sparta vana hackiga, sest uue peatugi jäi mollile ette. Tartu Planetspordis oli vist päris hea hack tolle harjutuse tegemiseks…
Peaks proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberTäna 16.00 mul selg ja biits, Paulil jalg ja Tanelil rind-biits. Ilmselt saab täna ka mõned pildid või videod tehtud
MemberNo oli vaja seda videot üles panna, muusika ka jälle tasemel…..

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
Membertäiskohaga turva nüüd võrus või?
jäin alekseile viimane korda joogise peaga vahele ka veel, krt

Praegu ainult käin seal, augustis vajadusel ka, aga tegelikult augustist maasikasse tööle.
Väga tabav pealkiri
MemberVäga hea! Olen pühapäeval kl 16:00 kohal ja loodan et tuleb jälle 6-7 vägilast nagu eelmisel pühapäeval!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jep, kohal. Ma nüüd reede õhtul olin Võrus jälle, siis täna hommikust mingi 3ni päeval rally estonial ja varsti siis jälle Võrru, viimati magasin ööl vastu reedet, aga ei ole hullu
MemberHr Raud tahtis endast märku anda:
Tere Raud siin! Ei saa oma konto alt kirjutada midagi on viltu seal… Aga… Hetkel trenni väga teha ei saa kuna õlg on endiselt vigane ja suruda ei saa üldse.Ei ole juba pea 4 kuud saanud normaalselt trenni teha ja vorm hakkab ka nüüd kannatama selle all.Hetkel veel hoian kaalu aga jah nii ma kaua enam ei jaksa tahan juba trenni nii väga tagasi. Kui hästi läheb treenin ma juba ehk Augusti lõpus. Sooviks ka teada kuidas on lood sellise ainega nagu Haikõhre?

vAleksei
MemberVanal oled sa ,, Ilusam ”, aga sinu ilu näha sellleks peab VÄGA palju pingutama !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga minuga on nüüd nii, et mina kaon eestist 10 päevaks Baikali äärde, et HOIDKE KÕVA ja Edu !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lauri, ega sa joonud ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?vAleksei
MemberKaks pilti tänasest trennist, Paul tegi pilti. Tegelikult panen vana ka võrdluseks.

-
AutorPostitused