vAleksei
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vAleksei
MemberPanen ka homme üles tänase video, tegin 150×8 kükki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberMul näitab küll hetkel ilusti
vAleksei
MemberDAY IN LIFE with Kai Greene // Part 2 – http://www.flexonlin…greene-part-two
Videot ei näe enam, ütleb, et viga :S.
vAleksei
MemberSamuti homme kohal. Umbes kell 16 ja kavas on raske jalatrenn.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on samuti jalg ja lisaks ka õlg. Ilmselt tuleb ka videomaterjali
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, stay tuned
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
Member16.00@Gym, Paul ja Tanel ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberMa ei ütle parem midagi, less talk, more action
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vAleksei
MemberKas poseerimise viga või ongi Alekseil üliränk düsbalanss tekkinud
?Mida sa silmas pead
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>? Jalad on mul nõrk koht, aga vaikselt ikka arenevad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Võib-olla mõtlesid selga, no poseerimisega annab seda natuke parandada, aga vasak pool natuke suurem seljal, ehk siis plokil ettetõmbeid tehes tõmban vasakuga rohkem. Aga ei ole hullu, seda saab parandada ja kui lähen kuivemaks, siis ei ole nii märgatav
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberEi ma lihtsalt vaatasin eile üht viimast võistlusvideot ja no ei saa aru, mida mehed seal poseerimistunnis teevad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Poseerivad jah, aga ei paranda ega arenda seda vist.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks ma üritan lõvikonservi koguseid vähendada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavaliselt imetleme ennast peeglist ja vaatame, kummal suurem biits on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberMis te poseerite. Tehke trenni.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda teeme me niikuinii
MemberKas pühapäeval tund toimub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?vAleksei
MemberTäna tuli üks väga hea jõusaaliväline uudis mulle, sain 3. kursusele tasuta kohale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Lootus oli suht ammu kadunud juba, sest pingereas olin kukkunud seal alla 150, aga praegu vaatasin, et 64. koht ja 70 esimest võetakse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.vAleksei
MemberTeistele teadmiseks, siis Kurgi-Sergei oli ikkagi trennis ja tegi koos minuga selga. Pärast punnitas biitsa ka veel ja tegi aeroobset.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga väga hea trenn oli. Kuhu meie staarid kõik kadunud on?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paul tegi ka salatrenni
Member16.00 saalis. Keegi ühineb?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selg.Ei.
MemberTäna oli kergem jalg ja siis 10 minti stepperit ka otsa. Sellist sauna pole ammu jõusaalis tundnud, särk ei imanud enam niiskust ja stepper tahtis kogu aeg õhust pulssi mõõta, nii niiske õhk oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.juuli 29, 2012 at 8:48 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #320832vAleksei
MemberMul voolab ka see higi ojadena praegu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.AutorPostitused