valat
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
valat
MemberÜhest artiklist lugesin siin, et pool tundi raskuste tõstmist jõusaalis = 200 kulutatud kalorit.siis tundub asi vist õige olema….
Aga ma olen seda kuulnud, et peale jõusaali käib kalori põletamine edasi, on see tõsi?
valat
MemberEhk peax suurendama just aeroobse osakaalu, et rasvakihti vähendada.

Ja pealegi ei saa rasvakihti piirkonniti kaotada, see kaob ise magasiini põhimõttel (sinna kuhu ladestub esimesena, sealt kaob viimasena)
kava ja eesmärgid on siin ilusti toredad, aga kuidas on lood toitumisega?
Kui see on korras jõuad eesmärkidele lähemale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>valat
Memberaga mis saab siis kui terve pudel korraga hinge alla tõmmata?
valat
MemberSoovitav olex kõigepealt jälgida mida sa sööd päeva jooxul, ja sellest omad järeldused teha!
Seejärel võix midagi toitumisplaani taolist kokku panna. Kui ise sellega hakkama ei saa, siis võix mõne targema inimese käest abi küsida.
Muidugi ka trenni teha: käia jõusaalis ja teha aeroobset, ja muutused hakkavad juhtuma…
aga vähe paremaid tulemusi näha kõhu ja rinna piirkonnas, peax suhteliselt pikalt sellega tegelema, sest rasv on nagu magasiin. Sinna kuhu ta esimesena tekib, sealt kaob viimasena.
Ise oli mul sama häda, aga nüüd kui olen aasta ja 2 nädalat aktiivselt trenni teinud ja hoolikalt toitunud olen kaotanud pea 30 kg
valat
MemberEt keha vormida ja rasva kaotada….nüüd ka natuke asja reljeefsust lisada..
Viimasel ajal ka lihtsalt sportimise pärast, sportida mulle meeldib, eriti jõusaalis
valat
Memberaga kui peale söömist seda närida?
valat
MemberPS. Mida teha, kui kõht on punnis, aga rasva pole? Kuidas sellest lahti saada/ seda varjata?Toitu õieti….ära aja näost sisse jumal teab mida
valat
Memberaeroobset üldse ei tee?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>valat
Memberõige toitumine + trenn….ja kilod kukuvad kolinal…
aastaga kaotanud 22 kg:D
valat
Memberkas kõhulihast puhul võib ka seda meedotit kasutada…..
praegu teen kõhulihast 4 seeriat ja igas 25 kordust + veel külgedele 20 ja jalatõsteid 3×20
valat
Memberrohkem toidukordi vb kui aind 3….
keha ei lülitu siis säästure?iimile ja ei hakka omale varuaineid koguma
valat
Membertähh, artiklist oli palju abi:D
valat
Memberno mingi keskmine ikka on…60 minti…45???
valat
Memberja kust see füsioloogiline piir enamvähem kulgeb?
valat
Memberkui kaua võib üldse aeroobse järjest teha….on seal mingid piirangud…
või võib nii kaua lasta, kuni ise suudan
AutorPostitused