vaikus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vaikus
Membertänan lingi eest… uurin sobivad asjad endale sealt…
vaikus
MemberHuvitav… ma pean siin vist monoloogi????
kas keegi aitaks palun??
tänud veelkord!
vaikus
MemberSelle asemelel ,et sa koju endale need asjad kõik ostad võid juba ju jõusaali minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tuleb vast odavam ja saad rohkem harjutusi teha erinevatele lihasgruppidele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui ma need asjad endale koju muretsen
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis ma ei sõltu jõusaalist ja selle lahtioleku aegadest.ja jõusaal maksab keskmiselt 500 eeku kuus.
kui koju endale asjad muretsen aegamööda siis poole aasta jõusaalis käimise raha eest saan endale vahendid kätte ning edasine kulu on ainult minu aeg ja higistamine.
on ka plaanis tellida toitumis- ja treeningukava … seega kui tellin selle tuginedes jõusaali võimalustele, siis peaksin jõusaalis käima.
kahte erinevat kava ei hakka sellepärast koostada laskma ( üks jõusaalile tuginedes , teine kodustele vahenditele tuginedes ).
raha ei kasva ju ka niisama puu otsas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seega vaja praktiliselt ning arukalt asjale läheneda.
endiselt ootan mõne hea inimese abi koduse kava suhtes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vaikus
Memberkas selline kava sobiks siis esialgu ..kuni saan endale toru sebitud mille najal lõuga tõsta jne?
vaikus
MemberE,K,R
kõhulihased vaheldumisi seljalihastega – mõlemale 4 x 16 seeriad ( paus 1 min iga seeria vahel )
jalalihased 4 x 16 käärkükk käsikutega
kätekõverdused 4 x 16 ( paus 1 min iga seeria vahel )
biitseps 4 x 16 ( paus 1 min iga seeria vahel )
triitseps 4 x 16 ( paus 1 min iga seeria vahel )
homseks mõtlesin midagi sellist välja
ps. kas kõhu- ja seljalihaste ning kätekõverduste pausid peaksid pikemad kui 1 min olema?
mis sellisest kavast arvata???
vaikus
Membermõni uksepiit ju ikka kodus on, otsi jupp toru, paar kinnitust, ning saad hakata selga treenima…mõtelsin seda sama!
eks sebin selle kusagilt
MemberE,K,R
kõhulihased vaheldumisi seljalihastega – mõlemale 4 x 16 seeriad ( paus 1 min iga seeria vahel )
jalalihased 4 x 16 käärkükk käsikutega
kätekõverdused 4 x 16 ( paus 1 min iga seeria vahel )
biitseps 4 x 16 ( paus 1 min iga seeria vahel )
triitseps 4 x 16 ( paus 1 min iga seeria vahel )
homseks mõtlesin midagi sellist välja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ps. kas kõhu- ja seljalihaste ning kätekõverduste pausid peaksid pikemad kui 1 min olema?
vaikus
MemberKahjuks ei ole… aga kui see on vajalik ja hea lihaste edendaja.. siis muretsen selle
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>miks täna hilja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> täna mul puhkepäev…homme on trennipäev
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kava saab ju puhkepäeval lugeda ja trennipäeval kasutada !
vaikus
Membertäna juba hilja, homme võib üht-teist soovitada. kas kuskil lõuatõmbamise võimalus on?Kahjuks ei ole… aga kui see on vajalik ja hea lihaste edendaja.. siis muretsen selle
MemberKodus saab teha küll,ma tegin eelmine suvi üksnes kodus,kuna jõusaali ei viitsinud minna ja arengut oli küll.Vahepeal,kui kodus treenimisest sai siiber,siis läksin randa ja tõstsin kivi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>palun konkreetsemat juttu…
seda mõistujuttu foorum niigi täis.
kui juba olemas minu küsimusele vastus.. siis võiks viiteks mulle lingi kasvõi kopida ….
jätkuvalt tänud ette!
vaikus
MemberOlen natuke muutnud kava.
Hankisin juurde ka teise hantli ( mõlemad 5kg hantlid – et tehnika säiliks ja vähem varastamist oleks ) – hiljem, kui liiga kergeks läheb hakkan 10kg hantlitega tegema.
Hetkel selline kava:
E: biitseps 4 x 15 ( paus 1 min iga seeria vahel )
triitseps 4 x 15 ( paus 1 min iga seeria vahel )
kätekõverdused 4 x 15 ( paus 1 min iga seeria vahel )
kõhulihased vaheldumisi seljalihastega – mõlemale 4 x 15 seeriad ( paus 1 min iga seeria vahel )
K: biitseps 4 x 15 ( paus 1 min iga seeria vahel )
kõhulihased vaheldumisi seljalihastega – mõlemale 4 x 15 seeriad ( paus 1 min iga seeria vahel )
R: biitseps 4 x 15 ( paus 1 min iga seeria vahel )
kuna teen kodus siis vahendeid suurt pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja tööriistadest valitud kavad pole suureks abiks, sest need on mõeldud ikka jõusaalis käivale inimesele.
Kui mõni lahke inimene teeks mulle lihtsa kava kolme päeva peale ( biitseps, triitseps, rind, seljalihased, kõhulihased, jalad <- üldine tugevdus, kuna saan juuli algul tõstepingi millel võimalik jalgu teha )
Kuna hetkel ei ole finantsi, et söögi- ja treeningkava tellida, siis sõltun mõnest heast inimesest, kes nõus aitama.
Väga suured tänud ette, juhul kui keegi nii hea on!!!
vaikus
Membertreeni jalgukas tead mis juhtub selja ja põlvedega kui sa ainult käsi ja kõhtu ja rinda treenid?`
Kahjuks ei tea… jalgadega lugu selline, et nad mul suht stabiilsed
selles mõttes, et mul tobe komme olla kiire kõndimisega… ning nad suht toonuses.Kui aga ikkagi vaja tegeleda sellega siis loomulikult teen seda… (mis harjutusi tuleks harjutuste pangast selle jaoks kohandada v sobib näiteks rattal sõtkumine ka ) ?
PS. Mis juhtub selja ja põlvedega? ja kas ma saan ilma vahenditeta kohandada harjutuste pangast endale ka seljaharjutuse?
Kas keegi lahke inimene kirjutaks siia mulle kava 3 päeva kohta … nt E,K,R
Kuna praegu ei ole õigeid vahendeid , siis oleks väga lahke kui keegi aitaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tean , et see ei ole siin heategevuskoht ..aga siiski
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asto
-
AutorPostitused