väike LANG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
väike LANG
MemberHea on sellist teksti lugeda. Kui ma kunagi trenni tegema hakkasin, siis kõigepealt laenasin sõbralt raamatu ” Kulturism Kõigile ” Raamat oli nii hea, et ostsin kohe endale ka. Järgmiseks oli Marek Kalmuse kassett ” Armasta oma keha ” Võin julgelt väita, et õppisin sealt väga väga palju. Ma ei teadnudki, et on olemas selline leht nagu amazon või bodybuilding.
Aga igaüks teeb nii nagu tahab !!!
Jõudu kõigile !!!
väike LANG
MemberÄra ikka niipalju küll võta.
väike LANG
MemberKõhtu võid ka lisaraskusega teha. Ise näiteks teen pidevalt 10kg ketas pea taga ja korraliku soorituse juures üle 20 korduse ei tee ning mõjub väga hästi. Proovi kindlasti !!!
väike LANG
MemberJah. See toitumine on ikka kuramuse tähtis värk. Ise ka püüan korralikult toituda ja mõjub täiega. Iga kolme tunni tagant suur kuhi süüa ja sa hakkad kasvama. Arvuta endale valgud,süsivesikud,rasvad välja ja anna minna.
Edu sulle !!!
väike LANG
MemberMul selline kava:
Esmaspäev: rind, biitseps, kõht
Teisipäev: triitseps, säär, kõht
Kolmapäev: ratast 45 minti
Neljapäev: selg, trapets, kõht
Reede: delta, reis, kõht
Laupäev ja pühapäev puhkus.
Töötab ja sobib mulle väga hästi.
Jõudu kõigile !!!
väike LANG
MemberKujutage nüüd korraks sellist asja ette, et:
Ott Kiivikas müüb toodet NR 1
Marek Kalmus müüb toodet NR 2
Marek Morozov müüb toodet NR 3
Kõigil on oma firma ja väga hea reklaam ???
Kellelt Te ostaksite ???
väike LANG
MemberUsu sa kasvad veel.
väike LANG
MemberEi oska sind kahjuks aidata. Võib-olla turul tõesti on ” LAHTIST ” kodujuustu ja kohupiima müügil. Igalpool mujal on tavaliselt väiksed 200 ja 400 grammised pakid.
väike LANG
MemberKui said piisavalt magada ja oled välja puhanud, siis miks mitte. Parem teha hommikul, kui ültse mitte teha. Vähemalt mina arvan nii?
väike LANG
MemberPraegu kahjuks ei ole, kuid peaks mingi nädala- kahe pärast tulema. Siis saaks küll. 15 kg tellitav (2,5 kg 4tk, 1,5 kg 2 tk, vars 2 kg.) Ja see on jama et oled Tartus- ma ise tallinnas. Hind oleks 300.- tk.
-
AutorPostitused