VaidoVoogre
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
VaidoVoogre
MemberNja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleneb vist kui aktiivselt trenni teed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VaidoVoogre
MemberMinul näiteks on selle ajaga nii et tavaliselt kell 1 algab trenn mul on suht norm kava aga vahel on tunne et teen liiga kiiresti ära (30 minutit) , kuigi teen korralikult tavaliselt 45 min on max.
vahel lähen jõukasse üks tegi seal mingit surumis ja ta tegi seda väga kaua ühesõnaga tegin peaaegu terve kava ära kui tema seal 1-2 asja tegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuigi teen korralikult.Aga eks oleneb inimesest vist.
VaidoVoogre
MemberMa veel ei tahaks väga täpsustada kuna halbu kogemusi olnud ette lootes asjadel.
Nii et eks siis kuulda ole kui asjad hakkavad edenema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paar aastat võtsin ette et jõusaali minna , sain siis käima hakatud nüüd ei kujuta enam üldse ettegi et ei käi jõusaalis.
Nüüd 2 aasta kokku käidud aga pole kordagi korralikult TOITUMIST ette võtnud.
Nüüd arvan kui toitumise korralikult ette võtan siis peaks vorm ka teravamaks minema.
Aga jah paraku võtab see omajagu aega , paljud ei jõua ära oodata ja lasevad ennem käest ära kui tulemused tulema hakkavad.
Mul ongi see toitumine hetkel väga algjärgus.
VaidoVoogre
MemberPaistab hea selle appi võtan järgmiseks proovile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VaidoVoogre
MemberEks ka oleneb ikka appist ega sa väga kirjutama ju ei pea pead vaid harjutuse valima ja siis paned kordused kirja
Kusjuures see Gymwolf on eesti keeles ka ja paistab väga asjalik ja lihtne !
VaidoVoogre
MemberTubli oled siis .
Jõudu alati vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VaidoVoogre
MemberHarri tänud proovin ka selle appi ära !
Kurivari eks ta nii ole , usu mind ega minagi ei salli neid aga paraku nii need ajad juba on .
Kusjuures ise hiljuti kustutasin enda Twitteri , facebooki ja Instagrammi ära nii et arvan et teen juba edusamme
MemberJah olen sinuga täiesti nõus , kuid tänapäeval on juba igal teisel nutikas taskus
ja seda kaasas tassida on natuke parem siis soovingi nõu nendelt kes neid kasutab nutitelefonites
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VaidoVoogre
MemberEks ta ikka üritab ma arvan kah aga ei ütleks et midagi erilist on enam.
Ei leidnud küll midagi uut aga siin on küll suht mage värk.
VaidoVoogre
MemberKuna teema pealkiri läheb suht samma kus ma tahan küsida siis küsin siin.
Et teen 4 korda nädalas trenni (otti kava) seal on kirjas et 2 trenni üks vaba ja siis jälle 2 trenni üks vaba , et siis kas on see väga tähtis
kuna vahel päris nii ei saa vahel tuleb ikka 1 trenn üks vaba ja siis 3 trenni ? Neli tuleb ikka nädalas ära . Et kas siis see midagi ei loe ?
-
AutorPostitused