Vahue
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vahue
MemberEriti rõve vaatepilt on see, kui siis selline üleääre upitava punuga tsikk paneb veel nabapluusi ja madala vöökohaga põksidseeliku selgaIrw, ma ükskord nägin pealt, kuidas üks vanamutt ütles ühele veidi korpulentsemale plikale, kes kandis toppi ( on vist top, kui kõht on paljas?), et mis sa käid siin tänava peal liputamas, endal pekirullid külje peale, ennem võiksid kaalust alla võtta. Oi, siis läks plika poolt andmiseks, et mis sa vanamoor siin mölised, mis see sinu asi on.
Õige jutt vanaeidel, kui ikka pekirullid kõhu peal, siis pole esteetiline toppi kanda. Mingisugune sündsusetunne võiks ka ikka olla.
Vahue
MemberSiit loo moraal: kui tahate voodimõnusid nautida, siis ärge kasutage steroide. Raiuge see endale pähe.
Vahue
MemberMis jama siin aetakse? Esmalt peab pinnast puudutama pöia eesmine osa, alles siis tald.
Vahue
MemberTee kõhupressi harjutusi!
Vahue
Memberaga mida ma kükkide tegemisel silmas pean pidama (ma teen muidu poolkükke) ?Hm, mul ei tule kahjuks allikas enam meelde, kuid kuskilt lugesin, et sellises eas pole soovitav maksimaalse raskusega jalgu teha. Just selles eas on suur oht jalga vigastada, nt. põlvi, muuhulgas ka ristluupiirkonda. Ühesõnaga – treeni tasa ja targu, ära aja rekordeid taga. Hea harjutus reie-nelipealihaste arendamiseks on jalgade sirutamine. Koormab märgatavalt vähem põlvi kui kükkimine.
Vahue
Member14 aastaselt väikeste raskustega sobib küll. Donatas Narmontil on veelgi noorem laps, kes käib jõusaalis. Kükkidega peaksid ettevaatlik olema.
Vahue
MemberKarm mees see Andreas. Pimedas tänaval kohtuda ei tahaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahue
MemberPalju sa Andreas kaalud? Pikkuse võiksid ka märkida.
Vahue
MemberJah, tuleks sellest valehäbist võõrduda. Mina ei vaata kunagi algajaid, olgu nad millised nad tahes, ülbe üleolekutundega. Vastupidi, võimalusel püüan innustada ja aidata. Püüa sellest väärkujutlusest jagu saada ja mine jõusaali.
Vahue
MemberEi, tegelikult ka, mis neil meestel siis viga on? Just mukkis siledadad poisid – selliseid naised tahavadki ju. Ei usu, et esinemistel keegi Sõnniku-Gabrieli üle naerab. Olen näinud küll pilte ja klippe, kus naised on nii ekstaasis, et koorivad enda poolpaljaks.
Vahue
MemberImelikud naised siin. Vaadake taoliste meeste esinemisi – naised on lausa hullud. Küllap oleksite ise ka, lihtsalt siin ei taha tunnistada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahue
MemberTürklane! Eesti keeles kirjutatakse proteiin.
Vahue
MemberMuidugi söö, mis tal ikka häda peaks olema. Ma söön tihti “parim enne” ületanud tooteid, nt. kaks aastat vana energiabatoone. Nagu näha, ära pole veel surnud ja kahtlast tõbi pole ka kallal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Vahue
MemberVehi nagu hull kätega igasse ilmakaarde.
Vahue
MemberNo eks ikka otsesemas mõttes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Robustselt öeldes ei lähe jooks nii libedalt. Väsid kiiremini… -
AutorPostitused