Vahue
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vahue
MemberÄra siis loe selliseid lehti. Lahendus on ju geniaalselt lihtne.
??:”>Vahue
MemberOh sina antonhansen – vana tohm – kas sa siis tõesti ei saanud aru, et sinu klassiõed lõid sulle külge? See kangijutt oli kompliment, sinu jõu ülistamiseks. Aga sina ei taibanud vestlust edasi arendada ja nüüd oledki vanapoiss.
??:”>Vahue
MemberAinuõige tegu, parem kaon siit heaga. On kellelgi pileteid Antarktikasse?
Vahue
MemberOh ei, Aktivist ja võmm?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – ma parem kaon mõningaks ajaks.Vahue
MemberTõesti imelik arusaam teil asjadest. Mõista-mõista – miks on alati väiksema tiraaziga raamatud kallimad?
Vahue
MemberEga heegeldamisoskus kohe pedeks tee. Igasugused oskused tulevad ainult kasuks – sõltud vähem teistest inimestest. Sureb nt. naine ära või jookseb teise mehe juurde – mis siis saab? Palud võõrastelt abi? Kui aga on oskused olemas – no problemo, ainult kumminukk naise puudumisel tarvis muretseda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kõrgema riskiga ametitele, nt. päästeteenistusse ja pollarisse naised ei sobi tõesti. Uurijaks või kabinetitöötajaks jah, kuid tänaval patrulliv naisvõmm erilist turvalisust küll ei tekita. Kui siis politsei piirdelinte paigaldama.
Vahue
MemberKulturistina on see naine suurepärane, kuid naisena on ta paras mutant.
Aga see sumoka õde. Ju siis pole külas nii kangeid mehi, kes selliseid töid julgeks teha. Mehelik oli tõesti, nagu vene l
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kõnnak oli selline, et nüüd saate kõik tappa.Vahue
MemberSelline vanaema võiks jah olla, siis ei peaks puid lõhkuma, vikatiga niitma ja teisi füüsilisi töid tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Koba poiss oli ka naljakas – nii kui midagi juhtub, kohe “ema, ema”. Kulturism ei kasvata iseloomu.

Vahue
MemberMõned aastad tagasi, kui veel Eda-Ines Etti juhtis “Guinessi rekordeid”, tehti ka rekordit 60 seki jooksul kätekõverduste tegemises. Ma ei mäleta, kui palju võitja tegi (keegi võib välja uurida), kuid oponendil hakkas kiirest kõverdamisest igatahes paha.
Ma arvan, et paljud mäletavad “Robinsonidest” sõjaväelast Siirit. Mäletamist mööda tegi tema minuti jooksul 60 tükki. Nii, et teil, mehed, on veel kõvasti arenguruumi.
Ma ise pole kunagi mingi aja peale proovinud, sest küllaltki kõrge vererõhu tõttu muutub hingamine eriti raskeks.
Vahue
MemberEga see pikaajaline rannas passimine ka hästi ei mõju – saate endale veel igasugused kiirgused. Alles siin öeldi, et ükski päikesekreem ei kaitse kiirguse eest. Ja solaarium – kui karjuvat vajadust ei ole, parem seda asutust mitte külastada.
Vahue
MemberMa arvan, et see enda peksmine ei ole kuigi efektiivne. Kui uni tuleb peale, mine loputa kraanikausis nägu külma veega. Tegelikult võiks enne trenni dussi all käia, lase vaheldumisi jahedat ja sooja vett – see teeb erksamaks.
Vahue
MemberNt. see Lordi solist sõi ainult dieetsokolaadi ja jõi pepsi-lighti või dieeti ja kaotas kolme kuuga 30 kilo! Täiesti mõttetu toit, ma ei sööks seda ka siis, kui mulle seda tasuta pakutaks.
Vahue
MemberJuuli, august olen enamasti maal, seal pole võimalik jõusaali kasutada. Küll on aga mõned hantlid, nendega treenisin 2x nädalas. Jooksmas käisin nii 5x nädalas, rattaga sõitsin ja ujusin iga päev. Ujumas käisin tavaliselt õhtul kaheksa-üheksa aeg. Hea lõõgastuda ja keha sopast puhtaks pesta.
Vahue
MemberOn ju teisigi võimalusi peale bussi ja auto, nt. häälega sõitmine, rattaga sõitmine. Häälega ongi huvitav sõita, kohtud teiste inimestega. Ja kui keegi teeb lähenemiskatseid, siis annate vastu hambaid, te ju kõik tugevad treenitud mehed.
Ja mis see rattaga Pärnust 260 km sõita on? Hommikul lähed, õhtuks oled kodus.
Vahue
MemberTegelikult on see generationi sait naljakaid pilte täis, mõned näited:
http://ftw.generation.no/?n=1837
-
AutorPostitused