Vahue
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vahue
MemberNii,et eestlasi närib kadeduseuss. Mulle tundub, et kohati ületab Fitness.ee juba Delfit!
Ma ei saa aru,miks te teda segaseks nimetate.Teda on õnnistatud taoliste võimetega ja ta lihtsalt eksponeerib neid.Ja eks ta teebki neid põhiliselt selleks,et tähelepanu saada.Kindlasti teenid ta ka korralikus koguses raha.Aga raha on Venemaal eriti terav probleem. Vaadake,inimesed on loomult ju naiivsed.Peaaegu sama joont ajades võiksin tippkulturiste samuti segasteks nimetada.No on vaja nii meeletutes kogustes lihaseid?Vahel viskab nende “pruunide kappide” vaatamine kopa ette.Eriti koledad on minu jaoks naiskulturistid.Räägivad küll naiselikkusest ja harmooniast,kuid minu jaoks on sellised naised lihtsalt koledad.Vägisi tulevad meelde Ida-Saksamaa mehelikud naissportlased.Igatahes vaataksin mina parem juustega auto tõmbamist,kui koledaid naisi…
Parem võrdlus oleks ehk “Jackass”.Kummaline,et need tolad nii populaarsed on?Aga inimestele meeldib teist inimeste äpardusi ja rumalusi vaadata.Minu meelst ei erine need sugugi sellest 20aastasest noorukist.Ja Jackassi mehed siplevad rahas.Selge paralleel mõlema äärmuse vahel.
Aga jah,igal lollil oma lõbu…
Vahue
MemberNii ta on.Lihtsalt tuli väike “näpukas” sisse.
Vahue
Member5päeva järjest jõusaalis?!Hull!Nii ei saa lihasrühmad 48 tundi puhata.5päeva jaota nii:esmasp,teisip,kolmap,reede,laup.Teine nädal-esmap,kolmap,neljap,reede.Ehk siis 9korda kahe nädala jooksul.Ja kolmas nädal otsast peale.Pea meeles põhireeglit-ühte lihasgruppi mitte koormata rohkem kui 48 tunni järel.Kui seda reeglit järgid,oskad ehk isegi endale sobivad kava koostada.
Vahue
MemberEiSuitsule,ära muretse!Käelihas on enamus inimestel kas vähemal või suuremal määral suurem.Ja siin pole midagi imestada,parem käsi on ju enamus inimestel põhikäsi.Sa teed paljusid asju ju ainult parema käega,nt pesed hambaid(kaks korda päevas pesemine treenib samuti),tõstad kergemaid asju jne jne.
Veidi imelk on see,et mu parem jalg on vasakust lihselisem.Ometi ei tohiks paremal jalal mingeid eeliseid olla.
Vahue
MemberEi ole proovinud,pudeli hinda vaadates läks Fat Burneri tarbimisisu ära.
Vahue
MemberVahue võta natuke tagasi ja tee endale selgeks, mida mõiste loomulik inteligents tähendab, mõnel 15-nesel võib seda rohkem olla kui sul ja mul kokku.Ja mida sa selle “loomuliku” intelligentsiga saavutada üritad.Tänapäeval ei huvita see esialgu kedagi.Ennem näita põhikooli või gümnaasiumi tunnistus ette,alles siis hakatakse pisemaid nüansse vaatama.Pealegi ei saa gümnaasiumi hariduseta ühelegi tõsiseltvõetvale töökohale.Muideks,on sul põhikool ikka lõpetatud?
Vahue
MemberKui üldse võid söön,siis Taluvõid.
Vahue
MemberNoh,kui sa tahad vägisi oma jalgu lõhkuda ja vigastuste riski tõsta,siis võid tõesti ühel jalal üle-ühe-astme hüpata.
Vahue
MemberRihostern
Küta aga edasiKrt sa üldse loed ka eelnevaid postitusi,või tormad sa kohe jooksujalu postitama.Kui sul midagi tarka öelda pole,siis hoia oma tervistkahjustavad nõuanded endale.Loe mu eelnev kiri läbi ja sa mõistad,miks on kõrgvererõhu korral selline tegevus välistatud.
Vahue
MemberNii ta on.Muidu võiks nt 182cm pikkust ja ligemale sada kilo kaaluvat Andrus Värnikut rasvunud tüübiks nimetada.
Vahue
MemberKas vastab tõele, et kang turjal täiskükke ei ole liiga noorelt soovitatav teha, mõjub väga halvasri põlvedeleVastab küll.Vanus ei ole siinjuures oluline,põlvi mõjutab ta võrdselt.Sest vaata,kõik mis liigub,see ka kulub.Vanas eas hakkab see ennast tundma andma.Ja mida raskemad raskused,seda rohkem sa oma põlvi traumeerid.Ja üldse ei soovitata põlvede seisukohast täiskükke teha.Aga noh,eks igaüks tegutseb vastavalt oma ajumahule…
Vahue
MemberKõrgvererõhu korral on niisugune pingutus pigem kahjulik kui kasulik.Pigem käi need kaks korda rahulikus tempos,arendad jalgu.Kõrgvererõhu korral on igasugune suurte raskuste tõstmine kahjulik.Aja jooksul sellest vererõhk ainult tõuseb ja võib kujuneda vanas eas tõsiseks tervisehädaks.Jõusaalis peaksid tõstma väiksemaid raskusi pikemate kordustega(15-20 kordust).
Treppidest ülesjooksmise asemel tee pare sörki.Nii 4-5korda nädalas 40-60minutit.Ja pea meeles-ainult sörki.
Vahue
MemberNali ongi selles, et ma 17 ja siinmail käivad asjad vanuse ja hariduse järgi, loomulik inteligents ja füüsilised võimed ei lähe eriti kellegile korda.Jah,17.aastane on ikka intelligentne
Vahue
Member1 minut puhkust on täisti piisav,ma ise puhkan sama palju.Minimaalne puhkus on 45 sekundit,alla selle on juba ebapiisav.
Ise teen seeriaid 4-5 korda.3 on rohkem algajatele.
Vahue
MemberMina teen sõltumata ilmast kaks jõusaali akent lahti.
AutorPostitused