Vahue
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vahue
MemberOot, oot, mis jama te ajate- kang 20 kilo? Mis kangid need niisugused on? Kahe ja nulli vahel peaks teil koma olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahue
MemberQUOTE (Vahue @ 9 Dec 2005, 19:39)Ise olen jõusaalis märganud, et mitmel inimesel on selg vistrikuid täis.
No see nüüd küll jõusaali aparaatidest ei tulene ega halvast hügieenist (kuigi vähesel määral võivad ka higipunnid nahal esineda).
See juhtum ei pruugi tõesti hügieenist tuleneda. Aga las ma kõnelen Teile, kallitele foorumlastele, natukene hügieenist ja selle tähtsusest.
Umbes 2,5 miljonit higinääret eritavad tavaliselt 0,5 l higi ööpäevas. Kehalisel tööl ja kuumuses võib higi kogus suureneda 5-10 liitrini ööpäevas.
Higi lendumatud komponendid jäävad nahale: kusiaine, orgaaanilised happed, fermendid, haiguste esinemisel glükoos, sapipigmnedid ja veel paljud muud ained.
Rasunäärmetes produtseeritavat rasu koguneb nahale umbes 20 g ööpäevas.
Kaenlaaukudes, väliste suguelundite ja rinnanibude ümbruses, lahklihal ning päraku juures paiknevatest apokriinsetest higinääärmetest erituv valgurikas higi muudab nahanaha reaktsiooni nendes piirkondades leeliselisemaks, mistõttu seal saavad hõlpasasti paljuneda nii bakterid kui ka seened. Seda naha füsioloogilist omapära peab arvestamakaenlaaluste ja kubeme puhtuse eest hoolitsemisel.
Naha määrdumisel ummistuvad higinäärmete viimajuhad ja häirub organismi termoregulatsioonivõime Naha kaudu toimuv gaasivahetus (hingamine) väheneb 10-15% võrra.Ummistunud rasunäärmetesse tungivad hõlpsasti mädapisikud, tekitades karvanääpsupõletikke, vistrikke ja koeranaelu! Määrdunud nahal arenevad kergesti seenhaigused, mille ravi on tülikas ja aeganõudev.
Pubekad ja muud kasimatud inimeseloomad, ümber pöörd ja sammu marss vanni!
Vahue
MemberVesielukas! Ujumise kasulikkusest on siin ennemgi räägitud. Vaata foorumis enne postitamist ringi. Ja hantlitega saab teha väga paljusid asju. Raske on sulle ühest vastust anda.
Vahue
MemberNo vaata et enam nii ei juhtuks. Isoleeri oma punnid väliskeskkonnast-st pane plaaster peale. Ehk oleks praegu targem varrukatega särki kasutada. Igal juhul- kui see asi üle ei lähe, oleks targem minna pereasrtile. Siiski usun, et minu poolt nimetatud preventatsioonidest on abi. Järgi neid!
Vahue
MemberSinna kuhu ma enne panin läks ära aga selle 1 suuri punni asemel tuli mitu väikestEga sa juhuslikult vistrikuid katki ei pigista? See oleks sinust rumal, sest katkipigistatud vistrikust tekivad uued. Pane vistriku peale nt joodi.
Vahue
MemberHm, ehk aitab igapäevane kaenlaaluste pesemine. Tegeled sa spordialadega? Võtame nt jõusaali. Kui sa treenid ilma varrukateta särgiga, puutud sa paratamatult kokku mustusega. Trenazöörid on ebahügieensed ja kubisevad bakteritest. Higi ja mustusega määrdunud nahapind loob soodsad tingimused vistrikute tekkeks.
Ise olen jõusaalis märganud, et mitmel inimesel on selg vistrikuid täis.
Vahue
MemberKui keegi viitsiks korra s6na v6tta – kas kaheks jaotatud kava puhul on okei teha esimesel päeval rind, selg, 6lad ja k6htKõik oleneb sinu vanusest ja treenitusest. Kui talud neid koormusi ja sulle sobib see kava, siis Jumala eest- treeni aga edasi.
Kui minu soovitust teada tahad, siis mina soovitan sul rinda ja selga siiski eraldi treenida. Kuidagi paljuks läheb päeva kohta. Ise treenin esimesel päeval rinda, biitseptsit ja kõhtu( seda treenin ma iga päev).
Vahue
MemberPeaks mainima, et uus kava on sul päris lahja. 3 järjestikku vaba päeva. Kui võimalik, katsu need sisustada.
Kõik oleneb paljustki sellest, kui vana sa oled ja kui suurte raskustega sa treenid.
Vahue
MemberNojah aarialane, sina kuulud sinna kannatajategruppi, kes enam ila ajada ei saa…
Vahue
MemberKahe käega selle seaduse poolt. Oli ka viimane aeg seni vohanud peldikusein likvideerida. Kahju, et inimesed ise ei oska heast tavast kinni pidada, vaid keegi kõrgemalt peab neid juhendama. Tänu uuele seadusele olen ka ise hakanud kommentaare vahete-vahel lugema, enne hoidsin sellest pasast eemale. Võtame nt selle viimase aja kuuma teema- “juudid ahju” saatja Olev Hannula. Tüüp on täiesti süüdimatu lollpea, kes siiani ei taipa oma süütegu, vaikimise asemel tahab mees Strassbourgi Inimõiguste Kohtusse pöörduda!
Ja need idikad, kes siiani ei mõista sõnavabaduse “kärpimise” mõtekust, siis kujutage ette, kui teie aadressil sajab kümneid alusetuid nilbeid solvanguid. Mis tunne teil on?
Vahue
MemberKas te tulete Venemaalt ,kus saale ei köeta?10-13 Kraadi-see on ju ebanormaalne.
Vahue
MemberOh jah,neid harjutusi on ju terve p***etäis.Kardan ainult,et nende kirjeldamine muutuks liiga keeruliseks.
Mis ma muud oskan soovitada,kui et:
1)Kõnni sirgelt ja hoia rühti.Vähe on nendest harjutustest tolku,kui sa end muul ajal lõdvaks lased ja küürus käid.Arvuti taga istu ka korralikult,selg olgu sirge.
2)Tee iga päev harjutusi.Mina teen ja tunnen end hästi(vähemalt seljaprobleeme ei esine).
3)Raskusi tõstes hoia selg alati sirge.
Selle ühe korra jõusaalis käimise asemel võiksid parem ujuma minna.Kahtlemata ravib ujumine jõusaalist palju paremini nõrka selga.
Ah jaa,ütle mulle,kas sa paariaastasena olles ikka roomasid mööda põrandaid.Sageli on just lapsepõlve vähene koormus seljale selle põhjuseks,miks selg hilisemas eas muret teeb.Selg lihtsalt ei saanud vajalikku koormust.
Vahue
MemberVägisi tuleb seda meest vaadates Lee Haney meelde.
Vahue
MemberKuidas te julgete vend Vähki teotada.Peale selle,et ta on füüsiliselt jõrm mees,on ta ka iseloomult ja intelligentsilt tasemel.Vaadake kas või tema postitusi-sealt peegeldub ju viisaka,targa ja sõnaosava inimese musternäide.On hea,kui inimese mõistus ja füüsis on tasakaalus.Mitte nagu kõvad jõumehed,kes jõu poolest on tugevad,kuid mõistus jätab soovida…
Usun,et Vend Vähil ei tulnud tol hetkel poseerimine lihtsalt välja!Vaadake kui suur kontrastsus kahe mehe seljalihase vahel on.Tippkulturismis sellist vahet naljalt ei eksisteeri.
Ja ega muidu poleks ta Euroopast toonud fitnessis 3nda koha.Mehes on sisu ja suur potensiaal.
Edu ja jaksu Vend Vähile tema teekonnas esikoha poole!
Vahue
MemberSel juhul mine aeroobika trenni.
-
AutorPostitused